Luxx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δε βρισκω καπου την ρυθμιση. Το μονο που κανει ειναι να μου λεει καθε 1χλμ ποσο χρονο εκανα. Ενω στο runkeeper λεει περισσοτερα στατιστικα και ρυθμιζεις να το λεει ανα χλμ ( οσα θελεις ) ή ανα λεπτα. Εδω καποια βοηθεια; Τοσο γκαβος ειμαι;
Luxx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Εκανα ενα τεστ με το endomondo και επαληθευτηκα. Ενω ετρεχα ανοιξα μια αλλη εφαρμογη, ( πιο συγκεκριμενα τη μουσικη για να βαλω αλλη playlist ) οταν γυρισα στο endomondo, ειχε μηδενησει το workout που ειχα μεχρι εκεινη τη στιγμη και το αποθηκευσε.. Εκανα το ιδιο πραμα αλλα αυτη τη φορα πατησα παυση στο endomondo, παλι τα ιδια.. Και οποτε εμπαινα ξανα προσπαθουσε να βρει σημα.. Δε ξερω εαν συμβαινει και σε εσας και τι στο καλο ειναι.. Παντως για να λειτουργει σωστα πρεπει να ειναι παντα στο παρασκηνιο.. Αρκετα περιεργο θα ελεγα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 εχεις καμια εφαρμογη στυλ greenify κτλ? γιατι εγω δεν ειχα τετοια θεματα
Luxx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Και σε ξένα Φόρουμ διαβάζω ότι πολλοί χρήστες έχουν τέτοιο πρόβλημα. Η εφαρμογή όταν τρέχει background, σταματάει και αποθηκεύει την μέχρι Τότε Πορεία. Περίεργο πρόβλημα και σπαστικό. Καλύτερα να την έκανε παύση για να συνεχίσεις μετά. Ενώ τώρα που μηδενίζει, πρέπει να ξεκινάς καινούριο Πρόγραμμα από την αρχή.
Luxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μου το εκανε παλι σημερα.. Το σπαστικο ειναι οτι δε το καταλαβαινεις ποτε γινεται.. Τυχαια κοιταξα την οθονη και το ειδα να ειχε μηδενισει.. Καποιο bug πρεπει να ειναι και οχι ακριβως με το gps.. Καθως οταν χανεται το gps νομιζω οτι παει σε παυση και λεει <<track paused>> ή κατι τετοιο.. Ενω τωρα απλα μηδενιζει ( το σωζει μεχρι εκεινο το σημειο κανονικα ) και δε λεει κατι.. Αραγε με το plus να βελτιωνονται τα πραγματα; Ειναι θεμα εφαρμογης ή κινητου;
Luxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Το ιδιο θεμα εχω με ολες τις εφαρμογες. Κατι αλλο προκαλει το προβλημα. Ειτε το κινητο, ειτε το android, ειτε το gps. Εχουν αναφερθει παρομοια προβληματα απο αλλους χρηστες.
censOred Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιο κινητο εχεις; Λογικα το λογισμικο του κινητου για να κανει εξοικονομηση μπαταριας κλεινει το gps οτανσβηνει η οθονη.
Luxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Το gps δε κλεινει, αλλιως δε θα κατεγραφε τοσες διαδρομες απο 20-40 λεπτα. Να βαλω να μη κλεινει η οθονη για σιγουρια; Αλλα το ιδιο μου κανει και οταν παω να ανοιξω καποια αλλη εφαρμογη ενω τρεχει το endomondo.. Οταν το κινητο σβηνει, το προγραμμα συνεχιζει να τρεχει κανονικα; Απο τη στιγμη που δε φευγω απο την εφαρμογη, απλα παταω το κουμπι για να σβησει η οθονη. Εχω το oppo find 7a.
mylo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Το gps δε κλεινει, αλλιως δε θα κατεγραφε τοσες διαδρομες απο 20-40 λεπτα. Να βαλω να μη κλεινει η οθονη για σιγουρια; Αλλα το ιδιο μου κανει και οταν παω να ανοιξω καποια αλλη εφαρμογη ενω τρεχει το endomondo.. Οταν το κινητο σβηνει, το προγραμμα συνεχιζει να τρεχει κανονικα; Απο τη στιγμη που δε φευγω απο την εφαρμογη, απλα παταω το κουμπι για να σβησει η οθονη. Εχω το oppo find 7a. ναι σβήσε άφοβα την οθόνη
Luxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτα τα προγραμματα λειτουργουν χωρις δεδομενα;
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτα τα προγραμματα λειτουργουν χωρις δεδομενα; ναι. Μονο gps θελουν
mylo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 τελικά έχεις δίκαιο, το έκανε και σε εμένα εχθές. είχα πάει για περπάτημα και έκλεισε η εφαρμογή χωρίς να πάρω χαμπάρι ή να πειράξω τη συσκευή. μάλλον κάποιο bug θα είναι
censOred Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Είναι θέμα rom(οχι συσκευης) μάλλον.Χθες έτρεξα και εγώ χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά τέτοια εφαρμογή και όλα κομπλέ. Φοραει την stock rom της μαμας samsung. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2015 από censOred
thomasG4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι θέμα συκευής rom μάλλον.Χθες έτρεξα και εγώ χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά τέτοια εφαρμογή και όλα κομπλέ. Αυτό γίνεται συνήθως σε custom rom, που το κάνουν για λόγους εξοικονόμησης μπαταρίας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα