Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά. Χθες έπρεπε να κλείσω ένα αεροπορικό εισιτήριο και μπήκα στο site της easyjet από το κινητό μου. Αφού έκανα ολη τη διαδικασια μου ζητούσε στοιχεία για πληρωμη. Η σελιδα ηταν m.easyjet... και δεν ειχε πρασινο σηματακι ή https ή λουκέτο ή κάποιο αλλο σημα ασφαλειας. Το εισιτήριο επισης κλειστηκε κανονικα, μου ηρθε στο mail μου και ηδη εχω κανει check-in. Να ανησυχώ για την -προπληρωμένη- πιστωτική μου?

Δημοσ.

Κοίτα, εφόσον είναι προπληρωμένη, και να τα χάσεις τα λεφτά μην στεναχωριέσαι πολύ γιατί δεν έχασες σημαντική κάρτα. Αλλά και πάλι, το EasyJet μπορεί να μην είχε αναγνωριστεί από τον Browser ως λουκετίσια σελίδα. Αυτό δεν σημαίνει και τόσα πολλά. 

Εντέλει, μην ανησυχείς.

Δημοσ.

Ειναι prepaid visa της Πειραιώς. Τελικά παντως τα χρήματα τα κλαίω οπως και να χει. Ακυρωθηκε το ταξιδι αλλα το εισιτήριο δεν ηταν flexi. Ευχαριστώ και παλι.

Δημοσ.

Ειναι prepaid visa της Πειραιώς. Τελικά παντως τα χρήματα τα κλαίω οπως και να χει. Ακυρωθηκε το ταξιδι αλλα το εισιτήριο δεν ηταν flexi. Ευχαριστώ και παλι.

Μπορείς να αλλάξεις όνομα με κάποια χρέωση. Ergo, μπορείς να πουλήσεις το εισιτήριο κοψοχρονιά σε κάποιον που ψήνεται να ταξιδέψει εκεί και τότε, ώστε να μη χάσεις όλα τα λεφτά.

Δημοσ.

Νομίζω γίνεται και μετάθεση ημερομηνίας με fee ή ακόμα και ακύρωση αν δεν έχει περάσει 24ωρο.

Πολυ σωστό, τουλαχιστον σε aegean εντος καποιων ωρών (ισως 24ωρο) σε χρεωνουν μονο τα ακυρωτικά (12€ ήταν καποτε) και σου επιστρέφουν τα υπολοιπα..

Δημοσ.

Οχι. Το εισιτηριο ειναι non refundable απ οτι λενε στο site τους και δικαιολογουν μονο για ασθένεια. Πηρα και τηλεφωνο μεταξυ αλλων για να μην καθυστερησω την πτηση αλλα το κεντρο εξυπηρετησης δε δουλευει τετοια ωρα. Παλιοτερα μου ειχε ξανασυμβει και το να το μεταθεσω κοστιζε περισσοτερο απο καινουριο εισιτηριο. Αυτο με easyjet και αλλη μια φορα με ακριβο εισιτηριο της British Airways. Ευτυχως τωρα κοστισε ελαχιστα.

Δημοσ.

Ε και πάλι, δεν είναι δύσκολο να σου γράψει κάποιος καλός άνθρωπος ότι πρέπει να μείνεις κλινήρης για Χ μέρες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...