Glator Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Παιδια καλησπερα,ο αδερφος μου μολις εμαθε τα αποτελεσματα των πανελληνιων κ περασε σε αυτο το τμημα.. Γνωριζει κανεις αμα αξιζει το συγκεκριμενο τει ? Και γενικα για τ επιπεδο του.. Σας ευχαριστω
chrisxkar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Το επιπεδο ολων των σχολων ΑΕΙ/ΤΕΙ ειναι πανω κατω το ιδιο το επιπεδο των εγκαταστασεων αλλαζει.Ολοι βγαινουν με γενικες γνωσεις και ειδικευονται στην δουλεια. Οσον αφορα την καβαλα δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο και ειναι απο οσο ξερω πολυ ωραιο μερος για να κανεις σαν φοιτητης
CtrlFreak Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Διοίκηση επιχειρήσεων στην Ελλάδα. λολ. 1
chrisxkar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Διοικηση επιχειρησεων/λογιστικη/οικονομικο κτλ εχουν πολλα κοινα μαθηματα και ολες στοχευουν πανω κατω στις ιδιες δουλειες. Το οτι η σχολη σου λεγεται Διοικηση επιχειρησεων δεν σημαινει οτι θα γινεις στελεχος,ουτε η λογιστικη οτι θα εισαι για παντα λογιστης. Στελεχος γινεσαι μονο με την εμπειρια στο επαγγελμα και το ποσο σου κοβει (η εστω ποσο τυχερος εισαι)... Ολοι ξεκινανε απο το ιδιο ποστο
mylo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Το επιπεδο ολων των σχολων ΑΕΙ/ΤΕΙ ειναι πανω κατω το ιδιο το επιπεδο των εγκαταστασεων αλλαζει.Ολοι βγαινουν με γενικες γνωσεις και ειδικευονται στην δουλεια. Οσον αφορα την καβαλα δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο και ειναι απο οσο ξερω πολυ ωραιο μερος για να κανεις σαν φοιτητης πολύ ωραίο μέρος ναι, αλλά για διασκέδαση και νυχτερινη ζωή (μέρος της φοιτητικής ζωής) με τίποτα.
chrisxkar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 τα μερη που ξερω οτι οσοι πηγαν περασαν καλα σαν φοιτητες ειναι Αθηνα,Θεσσαλονικη,Γιαννενα,Σερρες. Καβαλα εχω παει 2-3φορες αλλα δεν εχω μεινει και απο νυχτερινα μαγαζια πηγα σε 2 (καλοκαιρι),τωρα εγω μια χαρα περασα αλλα τα ειδα μια φορα δεν ξερω σαν μονιμος κατοικος κατα ποσο ειναι καλα ή αν κατανταει ρουτινα γιατι πηγαινεις στα ιδια μαγαζια και βλεπεις τα ιδια μουτρα. Θεσσαλονικη που σπουδασα ηταν φοιτητοπαραδεισος
Glator Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Η φοιτητικη ζωη δεν τον ενδιαφερει τον αδερφο μου.. Αυτο που τον ενδιαφερει περισσοτερο ειναι το επιπεδο των μαθηματικων ( επειδη εχει παρα παρα πολλα κενα).,θα προτινατε να ξεκινησει καποιο ιδιαιτερο μαθηματικων ωστε να μπορεσει να βγαλει τα μαθηματα?
chrisxkar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Η φοιτητικη ζωη δεν τον ενδιαφερει τον αδερφο μου.. Αυτο που τον ενδιαφερει περισσοτερο ειναι το επιπεδο των μαθηματικων ( επειδη εχει παρα παρα πολλα κενα).,θα προτινατε να ξεκινησει καποιο ιδιαιτερο μαθηματικων ωστε να μπορεσει να βγαλει τα μαθηματα? οι πλειοψηφια των οικονομικων σχολων εχουν ενα μαθημα στατιστικης και ενα μαθημα μαθηματικων.Ας παει και θα δει περα απο το οτι υπαρχει πιθανοτητα να το περασει με αντιγραφη, σκονακι μπορει να καλυφτουν τα κενα του απο τα μαθηματα που θα κανει εκει, δεν ειναι μαθημα βαρυτητας οποτε δεν βαζουν παλουκια θεματα. Ολα τα υπολοιπα μαθηματα δεν απαιτουν μαθηματικα γιατι ειναι θεωρια ή εργαστηρια (σε προγραμματα ή excel κτλ) και αντε καποια να απαιτουν βασικες γνωσεις μαθηματικων
DrLo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Η φοιτητικη ζωη δεν τον ενδιαφερει τον αδερφο μου.. Αυτο που τον ενδιαφερει περισσοτερο ειναι το επιπεδο των μαθηματικων ( επειδη εχει παρα παρα πολλα κενα).,θα προτινατε να ξεκινησει καποιο ιδιαιτερο μαθηματικων ωστε να μπορεσει να βγαλει τα μαθηματα? Τι μαθηματικά μπορεί να χρειάζεται ένα ΤΕΙ δοιήκησης επιχειρήσεων ... και του λυκείου πολλά είναι. οι πλειοψηφια των οικονομικων σχολων εχουν ενα μαθημα στατιστικης και ενα μαθημα μαθηματικων Ναι ΟΚ, λίγη στατιστική / θεωρία πιθανοτήτων ... ίσως να παίζει
InsertCoinToJoi Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μονιμος κατοικος Καβαλας (και επι ενα χρονο εργαζομενος στο ΤΕΙ) αν μπορω να σε βοηθησω... Επιπεδο σπουδων αρκετα καλο με συνεργασια του ΤΕΙ με ιδρυματα του εξωτερικου Επιπεδο δυσκολιας λιγο παραπανω απο το μετριο σε σχεση με αλλα ΤΕΙ Κτηριακες εγκαταστασεις μετριες προς το καλο Το ΤΕΙ βρισκεται στις παρυφες της πολης με αποτελεσμα αν μενει κεντρο ο αδερφος σου θα βαριεται να τρεχει με τα λεοφορεια. Σπιτια διαθεσιμα σε λογικες τιμες. Λιγο πιο αυξημενες γυρω απο το ΤΕΙ που εχει διαθεσιμο απο Lidl μεχρι ταβερνακια Νυχτερινη ζωη της Καβαλας... Ενα δραμα και μισο Πρωινη-Απογευματινη ζωη της Καβαλας... απειρα καφε και μπαρακια για ολα τα γουστα Δυνατοτητες εργασιας μηδαμινες οπως σε καθε επαρχιακη πολη. Εξαιρεση τα σερβιτοριλικια Ομορφια πολης απιστευτη. Σιγουρα στο ΤΟΠ 10 της Ελλαδος σε σχεση αποδοσης πληθυσμου και φυσικης ομορφιας Εστιες μετριες ως κακες Διατροφη εξαιρετικη με πολλες επιλογες σε λογικες τιμες Καβαλιωτισσες καλες με αρκετο ψηλο τουπε. κατι αλλο που θες? 1
Glator Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μονιμος κατοικος Καβαλας (και επι ενα χρονο εργαζομενος στο ΤΕΙ) αν μπορω να σε βοηθησω... Επιπεδο σπουδων αρκετα καλο με συνεργασια του ΤΕΙ με ιδρυματα του εξωτερικου Επιπεδο δυσκολιας λιγο παραπανω απο το μετριο σε σχεση με αλλα ΤΕΙ Κτηριακες εγκαταστασεις μετριες προς το καλο Το ΤΕΙ βρισκεται στις παρυφες της πολης με αποτελεσμα αν μενει κεντρο ο αδερφος σου θα βαριεται να τρεχει με τα λεοφορεια. Σπιτια διαθεσιμα σε λογικες τιμες. Λιγο πιο αυξημενες γυρω απο το ΤΕΙ που εχει διαθεσιμο απο Lidl μεχρι ταβερνακια Νυχτερινη ζωη της Καβαλας... Ενα δραμα και μισο Πρωινη-Απογευματινη ζωη της Καβαλας... απειρα καφε και μπαρακια για ολα τα γουστα Δυνατοτητες εργασιας μηδαμινες οπως σε καθε επαρχιακη πολη. Εξαιρεση τα σερβιτοριλικια Ομορφια πολης απιστευτη. Σιγουρα στο ΤΟΠ 10 της Ελλαδος σε σχεση αποδοσης πληθυσμου και φυσικης ομορφιας Εστιες μετριες ως κακες Διατροφη εξαιρετικη με πολλες επιλογες σε λογικες τιμες Καβαλιωτισσες καλες με αρκετο ψηλο τουπε. κατι αλλο που θες? Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου..Η μονη απορια-φοβος που εχει μηνει στον αδερφο μ ειναι τα μαθηματικα.. Ουτε γνωσεις λυκειου δεν εχει,απ το γυμνασιο τον θυμαμαι με το ζορι να παιρναει το μαθημα.. Και δυστηχος δεν μπορω να τον βοηθησω και εγω.θα παει 1 εξαμηνο και θα δει.. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Τι μαθηματικά μπορεί να χρειάζεται ένα ΤΕΙ δοιήκησης επιχειρήσεων ... και του λυκείου πολλά είναι. Ναι ΟΚ, λίγη στατιστική / θεωρία πιθανοτήτων ... ίσως να παίζει Σε όλα τα τμήματα ΤΕΙ σχετικά με τεχνολογικά οικονομικά και επαγγέλματα υγείας κάνουν 3 μαθηματικά, του λυκείου επαρκούν για τα μαθηματικά 1, για τα 2 θα βοηθήσουν λίγο καθώς απαιτείται παρακολούθηση του μαθήματος, στο 3 με τις διαφορικές εξισώσεις δεν επαρκούν καθόλου και χρειάζεται αρκετό διάβασμα και προσπάθεια.
someone- Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 που θα βρει επιχειρησεις να διοικησει ειναι το θεμα.
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 που θα βρει επιχειρησεις να διοικησει ειναι το θεμα. Στην ουσια προκειται για Management επιχειρησεων και οχι με το που βγαλεις την σχολη να διευθυνει επιχειρηση επειδη εχει βγαλει ενα Τει.Επισης τετοιου ειδους σχολες,οπως και μετα απο ΑΣΟΕ κλπ πιο πολυ αξιζουν για μεταπτυχιακο αν εχεις ορεξη παρα για δουλεια. Γιατι αν σε ενδιαφερει αποκλειστικα για δουλεια οι περισσοτεροι που ρωταγα ή για λογιστικο γραφειο πηγαιναν ή μπας και εμπαιναν σε καμια τραπεζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα