Dinos_12345 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλά, το πάγιο δεν το λες και μικρη χρέωση πάντα. Εμας πέρυσι που δεν κάψαμε ούτε μια ώρα, μια χαρά τα πληρώναμε τα κατοστάρια κάθε μήνα. TS μη φοβασαι εσυ, δεν προκειται να πληρωνεις τοσα σε μικρο σπιτι με ενοικιο. Παραλίγο να μείνω, 100 ευρώ για 30 τμ είναι way too much
idomeneas7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μπορώ να σου πω ενδεικτικά όταν έμενα σε γκαρσονιέρα 30 τμ στον 5ο με αυτονομη θερμανση φυσικο αέριο ότι το χειμώνα το μάξιμουμ που μου ερχόταν ήταν 60 ευρώ (και χρησιμοποιούσα θέρμανση μεν αλλά όχι πολύ). Το καλοκαίρι ήταν 10-15 ευρώ. Κάπου εκεί να υπολογίζεις. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μπορώ να σου πω ενδεικτικά όταν έμενα σε γκαρσονιέρα 30 τμ στον 5ο με αυτονομη θερμανση φυσικο αέριο ότι το χειμώνα το μάξιμουμ που μου ερχόταν ήταν 60 ευρώ (και χρησιμοποιούσα θέρμανση μεν αλλά όχι πολύ). Το καλοκαίρι ήταν 10-15 ευρώ. Κάπου εκεί να υπολογίζεις.Ου μια χαρά
gia_nnis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Και γω προτεινω Αιγαλεω και σαν σημειο στις αρχες τις λεωφορου Μεγαλου Αλεξανδρου(δεξια-αριστερα στα στενακια) και επισης ειναι πολυ ωραια πανω στην Κυπαρισσιας.. Εκει βεβαια ειναι λιγο πιο ακριβα τα ενοικια γιατι λιγο πιο πανω(ιερα οδο) βρισκεται ο ¨ΜΑΚΗΣ¨ σουβλατζιδικο οπου μπορεις να παιξεις με γυρο κοτοπουλο-χοιρινο στο 1.5ευρω και ολα τα τυλιχτα καλαμακια στο 1.3!
Razor_7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Εκει βεβαια ειναι λιγο πιο ακριβα τα ενοικια γιατι λιγο πιο πανω(ιερα οδο) βρισκεται ο ¨ΜΑΚΗΣ¨ σουβλατζιδικο οπου μπορεις να παιξεις με γυρο κοτοπουλο-χοιρινο στο 1.5ευρω και ολα τα τυλιχτα καλαμακια στο 1.3! Καλή λύση αν είσαι ταβλαδόρος
gia_nnis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μονο απο σενα το ακουω αυτο.. Ξερω πολλους που τρωνε απο Μακη και ολοι λενε για την τιμη του μια χαρα..! Στην χειροτερη περιπτωση μου εχει πει ατομο με απαιτησεις στις γευσεις οτι τρωγεται αλλα δεν λεει τιποτα..
*nenya* Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Παραλίγο να μείνω, 100 ευρώ για 30 τμ είναι way too much Να σου πω κι εγώ ενδεικτικά: 55τμ το σπίτι, κοινόχρηστα με πετρέλαιο μου ερχόντουσαν 40 ευρώ περίπου τους χειμερινούς μήνες. Καλοκαιρινούς μήνες κοινόχρηστα 10-15 ευρώ το πολύ. Η ΔΕΗ μέσο όρο 45 ευρώ το 2μηνο. Η ΕΥΔΑΠ 10 ευρώ το 3μηνο-4μηνο.
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Και γω προτεινω Αιγαλεω και σαν σημειο στις αρχες τις λεωφορου Μεγαλου Αλεξανδρου(δεξια-αριστερα στα στενακια) και επισης ειναι πολυ ωραια πανω στην Κυπαρισσιας.. Εκει βεβαια ειναι λιγο πιο ακριβα τα ενοικια γιατι λιγο πιο πανω(ιερα οδο) βρισκεται ο ¨ΜΑΚΗΣ¨ σουβλατζιδικο οπου μπορεις να παιξεις με γυρο κοτοπουλο-χοιρινο στο 1.5ευρω και ολα τα τυλιχτα καλαμακια στο 1.3! Λόγω του "ΜΑΚΗ" είναι πιο ακριβά τα ενοίκια;! 4
gia_nnis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Λόγω του "ΜΑΚΗ" είναι πιο ακριβά τα ενοίκια;!Τι ρωτας τα αυτονοητα.. και βεβαια οχι.. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Λόγω του "ΜΑΚΗ" είναι πιο ακριβά τα ενοίκια;! Tι σου κάνει ένα σουβλατζίδικο ε; 2
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Τι ρωτας τα αυτονοητα.. και βεβαια οχι.. Έτσι όπως το έγραψες όμως αυτό το νόημα βγαίνει! Φαντάσου να έχει και θέα στο Μάκη το σπίτι, στο Θεό η τιμή! (πλάκα κάνω ε ) 4
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Φαντάσου να έχει και θέα στο Μάκη το σπίτι, στο Θεό η τιμή! Ω καλά είσαι.. 1
gia_nnis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Έτσι όπως το έγραψες όμως αυτό το νόημα βγαίνει! Φαντάσου να έχει και θέα στο Μάκη το σπίτι, στο Θεό η τιμή! (πλάκα κάνω ε ) Mην το τρολαρουμε ομως και χαλαμε το θεμα του ts.. 1
tsourakis13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Άραξε με 1.3 και 1.5 θα τα κάνεις απόσβεση τα φράγκα το πρώτο 10ημερο του μήνα.... Πέρα από την πλάκα τώρα εγώ σου ξαναλέω να βρεις σπίτι δίπλα στη σχολή. Πίστεψε με δεν θα το μετανιώσεις.. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Έκλεισε κοντά στην σχολή θα ψάξω. Φαντάζομαι έχει και λέσχη για φαγητό έτσι; Παίδες σουβλάκι τυλιχτό στην πάτρα 1 ευρώ, και δεν με έπιασε τίποτα, μια εβδομάδα εκεί έτρωγα που είχα πάει να μείνω σε κάτι ξαδέρφια μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα