gia_nnis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Έκλεισε κοντά στην σχολή θα ψάξω. Φαντάζομαι έχει και λέσχη για φαγητό έτσι; Παίδες σουβλάκι τυλιχτό στην πάτρα 1 ευρώ, και δεν με έπιασε τίποτα, μια εβδομάδα εκεί έτρωγα που είχα πάει να μείνω σε κάτι ξαδέρφια μου. Και αυτος τοσο το ειχε.. αλλα τωρα με το φπα... Εγω σου δινω μια συμβουλη.Αν τα χρηματα σου ειναι περιορισμενα καλυτερα να γλυτωσεις καποια χρηματα απο το ενοικιο και να τα τρως εσυ(να περνας καλυτερα) Για να εχεις μια εικονα εγω δεν θα εδινα πανω απο 150ε ενοικιο(να ειναι απο 30τμ και πανω) και οχι πανω απο 10ε κοινοχρηστα. Επισης να ειναι φωτεινο(ειναι καποια που δεν εχουν παραθυρο στην κουζινα) να μην ειναι αποπνυκτικο(μην βλεπει σε ακαλυπτο) Εγω ακομα δεν θα απεκλεια και τα ημιυπογεια(ειναι καποια που αξιζουν). Να κοιταξεις να μην εχεις πετρελαια τον χειμωνα..
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ένας φίλος μου Αθηναίος μου λέει ότι μετά τα εξάρχεια είναι η πιο κακόφημη περιοχή
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ένας φίλος μου Αθηναίος μου λέει ότι μετά τα εξάρχεια είναι η πιο κακόφημη περιοχή Tι ξέρουμε γι 'αυτόν; βγαίνει καθόλου απ 'το σπίτι; 3
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Tι ξέρουμε γι 'αυτόν; βγαίνει καθόλου απ 'το σπίτι; Βγαίνει, πολύ, μόνο για ύπνο πάει που λέει ο λόγος. Του λέω ότι πολλά άτομα που ρώτησα είπαν ότι είναι ήσυχα και μου λέει "Αυτοί που στο είπαν είναι μεγάλοι ψεύτες"
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Βγαίνει, πολύ, μόνο για ύπνο πάει που λέει ο λόγος. Του λέω ότι πολλά άτομα που ρώτησα είπαν ότι είναι ήσυχα και μου λέει "Αυτοί που στο είπαν είναι μεγάλοι ψεύτες" Να του πεις ένα μεγάλο 4
redhotstef Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 εξαρχεια μεχρι συνταγμα δεν θα εμενα ποτε. Βγαινεις στο μπαλκονι και βρωμαει δακρυγονο...
gia_nnis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 εξαρχεια μεχρι συνταγμα δεν θα εμενα ποτε. Βγαινεις στο μπαλκονι και βρωμαει δακρυγονο... οταν τα ριχνουν.. μετα μυριζει λεβαντα!!!
Κomos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 παντως σαν κατοικος αιγαλεω μπορω να σου πω οτι ειναι μια χαρα περιοχη εχει και τις ησυχες περιοχες εχει και τις φασαριοζικες το καλο ειναι οτι εχει μετρο, επισης στην Ιερα Οδο βρισκεις παντως ειδους μαγαζι για ολες τις τσεπες απο τις πολυ ησυχες γειτονιες ειναι αναμεσα στον κηφισσο και θηβων επισης και κοντα στο 3ο νεκροταφειο (εκει εχει ιδιαιτερα χαμηλα ενοικια)
kathytherion Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ένας φίλος μου Αθηναίος μου λέει ότι μετά τα εξάρχεια είναι η πιο κακόφημη περιοχή Ουτε καν. Εμενα 3 χρονια ψιλοκοντα στο τει λογω σπουδων και θα σου πω το εξης 1) καλη αρχη καταρχην, περασες στην ιδια σχολη με τν αδερφο μου κιολας! 2) σπιτια σε φαση γκαρσονιερας βρισκεις με 150 ευρω ανετα, 3) σαν περιοχη θεωρω οτι συνδυαζει πολλα καλα, οπως το μετρο και τα λεωφορεια. Πλεον με το μετρο Αγια Μαρινα μπορεις και να μεν εις διπλα στο τει και διπλα στο μετρο.(θα το εκτιμησεις στις βραδινες εξοδους.) 4)μαγαζια να βγεις εχει κοντα στο μετρο αιγαλεω απ ολα και ροκαδικα, αγιας λαυρας πανω στην ιερα οδο και μετα υπαρχει και το Χαιδαρι που ναι διπλα απ το τει ουσιαστικα. Οι καφετεριες γυρω απ το τει εχουν ζωη κυριως τα πρωινα, το βραδυ πεφτει η κινηση (ετσι ηταν πριν 2 χρονια που εμενα εκει) 5) φαι καλο και φθηνο εχει παντου(μπορω να σ προτεινω σε πμ πιο συγκεκριμενα εκτος αν μπκρω να κατονομασω τα στεκια) 6) καλες επιλογες ειναι ειτε κοντα στο μπαρουταδικο( προσοχη στο παρκο το βραδυ) ειτε μεταξυ τει και χαιδαρικυ οπου εμενα εγω. Ειναι ηρεμα και ομορφα, λιγα μαγαζια τριγυρω, σουπερμαρκετ , το τει και το μετρο αγ μαρινα στο δεκαλεπτο με τα ποδια. 7) χωρις να λεω οτι ειναι στρουμφοχωριο, οσο καιρο εμενα εκει δεν ενιωσα ανασφαλεια ακομη και πιο βραδυ που κυκλοφορουσα( ημουν βεβαια προσεκτικη) κ δεν ειχα καμια ασχημη εμπειρια. Αυτα! 1
ANHLIKOS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ναι παιδιά μην έρχεστε Εξάρχεια και στο κέντρο γενικά. Κλανουμε δακρυγόνα. Θυσιάζουμε παρθένες. Ξεπετσιαζουμε μωρά. Και ψηφίζουμε Βασίλη Λεβέντη. Μακριά να σωθείτε. Γράψτε και ένα τραγούδι για μας και αφήστε τον Νταλάρα να το τραγουδήσει. TS. Αν και ως επί το πλείστον τα ενοίκια κοντά στις σχολές είναι τσιμπημενα, θα σου πρότεινα να βρεις κάπου εκεί κοντά σπίτι. Έστω 1-2 στάσεις μακριά. Διότι α) δεν θα έχεις τόση ισχυρή δικαιολογία στο "πωωωω βαριέμαι, ποιος τρέχει μέχρι τη σχολή σήμερα... Δεν πάω" (Καλά αν δεν θες να πας, βρίσκεις ότι δικαιολογία θέλεις) Β) Η Λέσχη θα είναι κοντά για να τρως. Γ) Ίσως παίξει καμία συγκατοίκηση. Να προσέξεις τα κοινόχρηστα και τη γειτονιά. Θορύβους κλπ 3
gia_nnis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Σκεψου οτι πρεπει να εισαι και κοντα με συμφοιτητριες σου να τις φροντιζεις..! Τελος! Εκλεισες Αιγαλεω..!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΜΕΣΑ..!!!
Dinos_12345 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δεν βρίσκω τίποτα, ξεκίνησα πέντε το πρωί από το σπίτι μου, έφτασα 8 εδώ Αθήνα και από εκείνη την ώρα ψάχνω
idomeneas7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Που ψαχνεις ακριβώς, παίρνεις σβάρνα τους δρόμους? Γιατί πριν πολύ λίγο καιρό έψαχνα κι εγώ για μια ξαδέρφη μου και έχει πάρα πολλά σε χρυσή ευκαιρία, σπιτογατο, κλπ.
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Που ψαχνεις ακριβώς, παίρνεις σβάρνα τους δρόμους? Kατά όπως φαίνεται..
tsourakis13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Έκλεισε κοντά στην σχολή θα ψάξω. Φαντάζομαι έχει και λέσχη για φαγητό έτσι; Παίδες σουβλάκι τυλιχτό στην πάτρα 1 ευρώ, και δεν με έπιασε τίποτα, μια εβδομάδα εκεί έτρωγα που είχα πάει να μείνω σε κάτι ξαδέρφια μου. Φαΐ στη σχολή έχει πρωί, μεσημέρι, βράδυ και είναι καλό μπορω να πω. Σίγουρα θα υπάρχουν και μερες που θα προτιμήσεις τα σουβλάκια αλλά πίστεψε με θα γλιτώσεις πολλά λεφτά. Επίσης έχει και γυμναστήριο αν ενδιαφέρεσαι. Για την περιοχή μην ακούς το μακρύ και το κοντό του καθενός. Είναι πολύ ωραια (γύρω από τη σχολή) και έχει αρκετά μαγαζιά. Επίσης αν έχεις και το μετρό κοντά σου, πίστεψε με θα σε σώσει στις εξόδους σου. Καλή αρχή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα