Dinos_12345 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Αποσύρθηκα μετά από 15 χιλιόμετρα περπάτημα πολλά σάπια σπίτια και πολύ rage σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Αύριο θα ψαξω Χαϊδάρι και Κορυδαλλό, να ναι καλά ο Makisperama που επικοινώνησε και μου έδειξε ένα καλό σπίτι, το μόνο αξιόλογο που πέτυχα
AntiCambeR Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Αποσύρθηκα μετά από 15 χιλιόμετρα περπάτημα πολλά σάπια σπίτια και πολύ rage σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Αύριο θα ψαξω Χαϊδάρι και Κορυδαλλό, να ναι καλά ο Makisperama που επικοινώνησε και μου έδειξε ένα καλό σπίτι, το μόνο αξιόλογο που πέτυχα Με πόσα χρήματα ψάχνεις? Οντως τα περισσότερα σπίτια με φθηνό ενοίκιο 150-200€ είναι η πολύ μικρά πχ 25 τμ η δυαράκια έως 55-60 τμ αλλά αρκετά παλιά που δεν τους έχουν κάνει ανακαίνιση.Σε αυτά που έχουν κάνει ζητούν από 250 και πάνω. Βασικά ο καθένας ζητάει όσα θέλει.Προτιμούν να το έχουν ξενοίκιαστο παρά να μειώσουν την τιμή.Σπίτια που αξίζουν 200€ ζητούν 250-300.
Dinos_12345 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Με πόσα χρήματα ψάχνεις? Οντως τα περισσότερα σπίτια με φθηνό ενοίκιο 150-200€ είναι η πολύ μικρά πχ 25 τμ η δυαράκια έως 55-60 τμ αλλά αρκετά παλιά που δεν τους έχουν κάνει ανακαίνιση.Σε αυτά που έχουν κάνει ζητούν από 250 και πάνω. Βασικά ο καθένας ζητάει όσα θέλει.Προτιμούν να το έχουν ξενοίκιαστο παρά να μειώσουν την τιμή.Σπίτια που αξίζουν 200€ ζητούν 250-300. Αυτό. Βρήκα ένα που δεν είχε καν μπριζα τηλεφωνου. Που πας ρε καραμήτρο σε φοιτητική περιοχή χωρίς δυνατότητα σύνδεσης ίντερνετ.250 λένε οι δικοί μου είναι καλά, εκτός αν τα παραπάνω το αξίζουν πολύ
idomeneas7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλά, Site: εδώ δεν είδες? Με αυτά τα λεφτά παίρνεις νεόδμητα σε όροφο. Μα με τα πόδια στην τύχη έψαχνες σπίτι? Μήπως μας κάνεις πλάκα? 1
AntiCambeR Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Αυτό. Βρήκα ένα που δεν είχε καν μπριζα τηλεφωνου. Που πας ρε καραμήτρο σε φοιτητική περιοχή χωρίς δυνατότητα σύνδεσης ίντερνετ. 250 λένε οι δικοί μου είναι καλά, εκτός αν τα παραπάνω το αξίζουν πολύ Σε τετοιες περιπτωσεις που δεν εχει μπριζες,κλπ μπαινεις σε περιπετειες και εξοδα. Ποσα σπιτια ειδες? Η γνωμη μου ειναι να βρεις σπιτι απο 35 τμ και πανω,προς δυαρακι.Οσο πιο μεγαλο τοσο καλυτερα.Αν και εχω την εντυπωση οτι επειδη τα δυαρακια εχουν ζητηση επειδη υποτιθεται οτι εχουν χαμηλο ενοικιο,αλλα ειναι ακριβα. Επισης να αποφυγεις να νοικιασεις ισογειο.Δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι αρκετα πιο φθηνα.
Dinos_12345 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ναι παιδιά πήγαινα πόρτα πόρτα, ότι βρήκα από internet δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα, και 1-2 που απάντησαν είχαν υγρασία και δεν ήταν αρκετά μεγάλα για να μείνω
Dinos_12345 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Βρήκα στο Δάσος στο Χαϊδάρι ένα που έχει σαλονι, ένα υπνοδωμάτιο και κουζίνα, πολύ ωραίο και σε πολύ καλή τιμή, ισόγειο αλλά είναι οικογενειακή η κατοικία και είναι μια χαρά
gia_nnis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 κοιτα εδω... http://www.xe.gr/property/search?System.item_type=re_residence&Transaction.type_channel=117541&Geo.area_id_new__hierarchy=82896,82895,82887,82892,82888,82897&Transaction.price.from=11&Transaction.price.to=220
idomeneas7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Βρήκα στο Δάσος στο Χαϊδάρι ένα που έχει σαλονι, ένα υπνοδωμάτιο και κουζίνα, πολύ ωραίο και σε πολύ καλή τιμή, ισόγειο αλλά είναι οικογενειακή η κατοικία και είναι μια χαρά Κάνε ο,τι θέλεις, αλλά να θυμάσαι τι σου είπαμε για τα ισόγεια. Επίσης, αδυνατώ να πιστέψω πως πήρες εκατοντάδες τηλέφωνα και απάντησαν μόνο 1-2. Επειδή προφανώς είναι η πρώτη φορά που ψάχνεις σπίτι (το υπέθεσα από το γεγονός ότι πήρες σβάρνα τους δρόμους αντι να δεις xe, σπιτογατο κλπ) μη κάνεις βιαστικές κινήσεις γιατί θα το μετανιώσεις 99,99%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα