Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα, εχω ενα σκληρο δισκο και ενω δουλευε μια χαρα, σημερα που επιχειρησα να περασω κατι δεν τον αναγνωριζει ο υπολογιστης. για την ακριβεια εμφανιζεται ως συσκευη στις συσκευες του πινακα ελεγχου, οχι ομως στο my computer... με αποτελεσμα να μην εχω προσβαση στα αρχεια μου.
δοκιμασα και σε αλλο λαπτοπ αλλα και κει τα ιδια....να τονισω επισης οτι στο disk managment δεν τον εμφανιζει.
αυτο που με καιει ειναι αν γινεται να σωσω καπως τα αρχεια μου μονος μου χωρις να τον παω καπου, δεν με νοιαζει τοσο για το σκληρο οσο για τα αρχεια...
δοκιμασα και με ενα recovery προγραμμα, το '' active file recovery'' αλλα οταν εκανε loading συσκευες δεν εβγαζε τον εξωτερικο σκληρο.
οποιος μπορει να βοηθησει θα ηταν παρα πολυ σημαντικο και χρησιμο!
ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Κοίτα εφόσον δεν εμφανίζει πουθενά τον δίσκο σε αυτες τις περιπτώσεις ειναι πιθανόν να φταίει η θήκη οποτε βγάλε τον και βάλε τον σαν εσωτερικό σε καποιο pc δες αν λειτουργεί και πάρε τα αρχεία σου , αν λειτουργεί απλα αγοράζεις μια αλλη θήκη και τον έχεις παλι σαν εξωτερικό , δοκίμασε πάντως και ενα αλλο usb καλώδιο

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, δοκίμασα σαν μ@λ@κας να κάνω firmware update στον My Passport μου (λες και δεν ξέρω την WD), το update μάλλον δεν ολοκληρώθηκε (όχι από δική μου υπαιτιότητα) και τώρα ο δίσκος δεν αναγνωρίζεται ούτε από W8.1, ούτε από Mavericks ούτε από Ubuntu. Ανάβει και γυρίζει, αλλά δεν φαίνεται πουθενά, ούτε καν ως "κάτι" στο disk management. Τον άνοιξα αλλά το usb είναι κολλημένο πάνω στην πλακέτα του δίσκου, οπότε δεν μπορώ να τον βάλλω αλλού. Υπάρχει καμία λύση;

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, δοκίμασα σαν μ@λ@κας να κάνω firmware update στον My Passport μου (λες και δεν ξέρω την WD), το update μάλλον δεν ολοκληρώθηκε (όχι από δική μου υπαιτιότητα) και τώρα ο δίσκος δεν αναγνωρίζεται ούτε από W8.1, ούτε από Mavericks ούτε από Ubuntu. Ανάβει και γυρίζει, αλλά δεν φαίνεται πουθενά, ούτε καν ως "κάτι" στο disk management. Τον άνοιξα αλλά το usb είναι κολλημένο πάνω στην πλακέτα του δίσκου, οπότε δεν μπορώ να τον βάλλω αλλού. Υπάρχει καμία λύση;

Γιατί έκανε firmware update ομως .... τοσα χρόνια ποτε δεν σκέφτηκα να κάνω κατι τετοιο σε εξωτερικό δίσκο και να σου πω την αλήθεια δεν ήξερα οτι υπάρχει κιόλας εδώ και στους εσωτερικούς δεν ειναι συχνό φαινόμενο , τεσπα καλύτερα μίλα με την western digital να δεις τι θα σου πεί μπορεί να σου δώσει κανενα fix

Δημοσ.

Έχει εκείνη την παπαριά το πρόγραμμα της WD και καλά για διεχέιρηση δίσκου, το οποίο είναι ενσωματωμένο στο firmware και δεν βγαίνει με τίποτε (μόνο hide γίνεται), και επειδή ο δίσκος έκανε κάποια κουλά και δεν σβήνονταν μερικά αρχεία, τον έκανα φορματ (φυσικά το πρόγραμμα όπως είπα παρέμεινε γιατί πολύ απλά δεν φεύγει), και επειδή από εκεί κι έπειτα τον διάβαζε μόνο το λαπτοπ στο οποίο έγινε το φορματ λέω ας κάνω και το update αφού το βρίσκει. Και τέλος. Αν κρίνω από τα φόρουμ για τους δίσκους της WD και το firmware update, ούτε στην αμερική η WD δεν δίνει λύση. Τέσπα. θα δοκιμάσω, αλλά αν έχεις κάποια πρόταση για >1γβ αξιόπιστο φθηνό και γρήγορο (που να μπορεί να βγει από το κουτί του...) ρίξ'το σε παρακαλώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...