Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , πρόσφατα εφυγα απο την περιοχη και το σπιτι μου για εργασια σε άλλη πολη. Στις αρχές ειχα κάτσει μια εβδομάδα σε ξενοχοδειο οσο έψαχνα σπιτι και τελικά βρηκα ενα πολυ ωραιο και καινουργιο με καλή θέα κτλπ το οποιο ομως απο την αρχή ειχα αντιληφθει οτι θα έχει δυστροπο ιδιοκτήτη. Υπο άλλες συνθηκες δεν θα το έκλεινα γιατι δεν μ αρεσει να έρχομαι καθε λιγο σε διαφωνιες και αντιπαραθέσεις για ανουσια πράγματα. Τεσπα λιγο η βιασυνη να φυγω απο το ξενοχοδειο λιγο να τακτοποιηθω εγκαιρα το έκλεισα παρουσια μεσιτη και με συμβολαιο για 2 χρονια με κάποιους ορους.

Οι οροι αυτοι απο ενα σημειο και μετά άρχισαν να αθετούνται απο εναν ιδιοκτητη ο οποιος αρχικα εκανε κυρηγματα περι συνεπειας και υπευθυνοτητας περιττο να πω ποσο με κουραζουν αυτες οι δηλωσεις επειδη ειμαι ανθρωπος που δεν εντυπωσιαζομαι απο λογια και τέτοια. Περιμένω να μάθω τον άλλον απο τις πράξεις του. Μαζι μου ειναι και κάποια μέλη της οικογενειας μου που ενω στην αρχη δεν υπηρχαν αντιρρησεις μετα αρχισε να μου λεει οτι δεν ειπαμε να κατσουν ολο το καιρο.... καλα εισαι σοβαρος του λεω? εγω πληρωνω το σπιτι και θα βάζω μεσα μελη οικογενειας και οχι άσχετους ωστε να ληφθει σαν συγκατοικηση η οποια φυσικα απαγορεύεται αλλωστε το γραφει και το συμβολαιο πανω για τα μελη χωρις να τα ονοματιζει ρωτησα και τον μεσιτη και μου ειπε δεν έχει σημασια που δεν τα ονοματίζει.

Αφου λοιπον τσακωθηκε με αυτα τα μελη οσο εγω ελειπα στη δουλειά αρχισε να με παιρνει στη δουλεια και να με ενοχλει μεχρι που το ξεκοψα εγω γενικα δεν τσακωθηκα και απορω πως κρατησα την ψυχραιμια μου τεσπα ενα ακομα θέμα το οποιο μας εβγαλε μετα ειναι η προπληρωμή των κοινοχρηστων για κάποιους μηνες!!!!! Επισης οι ιδιοκτητες που ειναι διπλα δεν σεβονται και ριχνουν νερά και υπαρχει επισης και ενα θεμα που το απεκρυψε στην αρχη και δεν το ειπε υπάρχουν λιμνάζοντα νερά πισω στο οικοπεδο του τα οποια μαζευουν εντομα και άλλα τέτοια , προχθες που τσακωθηκαμε πάλι μου ειπε οτι αυτα θα διορθωθουν αλλα δεν ξερει ποτε ακριβως. Καλα τον εχω πιασει οτι λεει γενικά ψέμματα οποτε δεν μου κανει εντυπωση.

Εγω απο μεριας μου επειδη ειναι και ενοχλητικος καθε λιγο κτυπάει κουδουνια σκεφτηκα προς στιγμη να φυγω αλλα εχω κανει κάποια εξοδα πχ 100 ευρω να επισκευασω κατι μεσα στο σπιτι που πριν δεν το ειχε αυτος μου λεει αμα δεν σ αρεσει φυγε αλλα δεν ειναι τοσο απλα τα πράγματα και αν θα φυγω θα γινει οποτε θελω εγώ. Στο τελος του απαγορευσα να με ξαναενοχλησει και απο εδω και περα ΟΛΑ θα τα λεμε μεσω μεσιτη.

Σκεφτομαι σε πρωτη φάση να καταγγείλω το συμφωνητικό ενω έχω κανει αιτηση απο το υγειονομικο να έρθουν και να ελεγξουν τα νερά. Διοτι ακομη και αν φυγω δεν ξερω αν ο εν λογω κυριος αν μετα δεν βρισκει ενοικιαστη μηπως κανει αγωγη οτι εγω εσπασα το συμβολαιο επειδη ετσι ηθελα. Υπάρχει νομος 588 ΑΚ που οριζει οτι μπορει να γινει καταγγελια εκτος αυτου και ο Αρειος Παγος ειχε αποφασισει οτι τα εξοδα επισκευης βαραινουν τον ιδιοκτητη ακομα και το βαψιμο ασχετα που δεν το αναγνωριζει τωρα και μου λεει να φυγω. Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τρελός να αλλάζω σπιτια καθε τρεις και λιγο και να πληρώνω και για μετακομίσεις δεν ειμαι. Να σου πει τι η άλλη πλευρα? οτι δεν θέλει μέλη της οικογενειας μου χωρις να έχει το δικαίωμα? ή μηπως οτι τα νερά που υπάρχουν πισω ειναι επικινδυνα για την υγεια του ενοικιαστη και τοσα χρονια δεν έχει μεριμνήσει για να τα φτιάξει? λιμνάζοντα νερά ειναι εστια μικροβίων δεν ειμαστε ζώα και μας το απεκρυψε εγω το σπιτι δεν θα το νοικιαζα αν ηταν έτσι επειδη εχω παει και στην αστυνομια και εχω ρωτησει και η απαντηση του αστυνομικου ηταν.

"Καλα με αυτον πηγες και έμπλεξες?"  ελπιζω τωρα που θα έρθει το υγειονομικο να μην βαλει εμποδια στην διαδικασια. Θα έπρεπε να καταλαβεις περι τινος προκειται μονο και μονο που γραφω οτι θέλει να φυγουν μελη της οικογενειας μου τα οποια ποτε δεν ενοχλησαν παρα ενοχληθηκαν απο τα νερά που εφαγαν στο μπαλκονι απο τον διπλανο οταν καθοντουσαν. Έπεσα σε κακο άνθρωπο και ελπιζω να μην καταληξουμε στα δικαστηρια διοτι ειμαι αποφασισμενος να το κυνηγήσω και εχω ρωτησει και δικηγορους. Δεν προκειται να αφησω να με ριξει εξαρχης του ειχα πει πως η συμφωνια αυτη πρεπει να ειναι τέτοια ωστε να μην ριξει κανεις τον άλλον. Ουτε εγω αυτον ουτε εκεινος εμένα.

Εδω μου χτυπησε και οτι το νοικι επρεπε να μπαινει αυστηρα καθε πρωτη του μηνος και να μη δινεται διορια μέχρι 10 του μηνος φυσικα δεν του το έχω καθυστερησει ποτέ. Το αργοτερο που έχει παρει ποτε μισθωμα ήταν 6 του μήνα.

Δημοσ.

Πόσα άτομα συμφωνήσατε πως θα μένουν στο σπίτι (μόνιμα), όταν υπογράψατε;

Ο ιδιοκτήτης είναι ο γείτονας;

Δημοσ.

Πρωτον,  το συμβολαιο συνηθως λεει ρητα οτι δεν δικαιουσαι να βαλεις αλλα μελη μεσα και φυσικα δεν εξαιρουνται τα μελη της οικογενειας σου απο αυτον τον ορο. Αν επροκειτο να νοικιασεις το σπιτι για να βαλεις την οικογενεια οφειλες να του το αναφερεις. Απο τη στιγμη που σου κανει θεμα, προφανως του το εκρυψες κι ακομα προφανεστερα εχει δικιο γιατι συμφωνησατε/υπογραψατε να μενεις εσυ και μονον. Μην το ψαχνεις, εχεις αδικο.

Δευτερον, για το τι κανουν οι γειτονες δεν φταιει ο ιδιοκτητης, ακομα κι αν μιλαμε για το ιδιο ατομο. Θα μπορουσες απλως να ζητησεις απο τους γειτονες σου να σταματησουν οσα σε ενοχλουν κι αν δεν συμμορφωθουν να ζητησεις απο τον ιδιοκτητη σου να βοηθησει την κατασταση. Χωρις να ειναι υποχρεωση του να το κανει. Οπως και να εχει δεν καταλαβαινω γιατι φορτωνεις στον ιδιοκτητη τις μλκιες των γειτονων σου.

Τριτον, τα λιμναζοντα νερα σε διπλανο οικοπεδο και παλι δεν ειναι φταιξιμο του ιδιοκτητη. Ουτε οφειλε να στο πει -τυπικα-. Θα μπορουσε βεβαια, αλλα αυτο ειναι καθαρα στη διακριτικη του ευχερεια. Οπως επισης στη διακριτικη του ευχερεια ειναι το αν θα ασχοληθει να ταχτοποιησει το ζητημα.

Τεταρτον, καθε συμβολαιο εχει ισχυ 3 ετων ακομα κι αν σε αυτο αναγραφεται μικροτερη. Εχε το κι αυτο υποψιν δια παν ενδεχομενο...

Επειδη σε βλεπω και μπριζωμενο εως απειλητικο με δικηγορους δικαστηρια και τετοια.

Περα απο τα παραπανω, σε ηθικο επιπεδο και εχοντας ακουσει μονο την δικη σου πλευρα, ο ιδιοκτητης μπορει να μη σου ξηγιεται καλα και ανθρωπινα, αλλα αυτο ειναι μεσα στη ζωη. Εξαλλου και μονος σου λες οτι απο την πρωτη στιγμη τον καταλαβες αλλα επειδη βιαζοσουν ειπες να μη το λαβεις και πολυ υποψιν εκεινη τη στιγμη. Σορρυ, αλλα κι εδω εχεις μεριδιο ευθυνης, δεν γινεται να ζητας και τα ρεστα μετα ενω τον εκοψες απο την πρωτη στιγμη...

Conclusion, αν οντως ολα αυτα που περιγραφεις κανουν τη ζωη σου ανυποφορη, η καλυτερη λυση ειναι να μετακομισεις. Στην τελικη αυτο σημαινει ενοικιο. Δεν σου κανει/αλλαξαν οι αναγκες σου, πας στο επομενο την ιδια μερα. Ευελιξια, εκμεταλευσου την. Ουτε δικαστηρια, ουτε τσακωμους, ουτε σαχλαμαρες. Να βγαλεις τι απο το δικαστηριο;

• Like 3
Δημοσ.

Τα λιμναζοντα ειναι μέσα στο οικοπεδο που ειναι και το σπιτι που νοικιάζεται. Το θετικο ειναι οτι δεν αρνηθηκε την εξεταση τους. 

Οχι που το λεει το συμβολαιο οτι εγω δικαιουμαι ρητα να μην βάλω άλλα μέλη? λεει οτι μπορω να μεινω με τα μέλη της οικογενειας μου ή την συζυγο μου που δεν έχω αλλα δεν τους ονοματιζει ειναι μέσα στους βασικους ορους αυτους δηλαδη που δεν προσθετεις εσυ μετά αλλα υπάρχουν ηδη στο συμφωνητικο. Εχω ρωτησει 2 δικηγορους και μου ειπαν πως δεν υπάρχει κάποιο θεμα και οτι δικαιούμαι. Τωρα φυσικα και αμα αυτος εβαζε δικηγορο για αυτο το θεμα θα μου εγραφε τον δικο σου αντιλογο. 

Οι γειτονες δεν ειναι γειτονες εξωτερικοι εκτος οικοπεδου ειναι ο διπλα που ειναι στην ιδια οικοδομη. Αν μπορεσω θα βρω ενα συμφωνητικο απο το νετ αν υπάρχει και θα το ανεβασω να δεις σε ποιο σημειο του συμβολαιου λεει για μελη οικογενειας αλλα δεν τα ονοματιζει δεν καταλαβα δηλαδη αμα ειχα οικογενεια με παιδι θα επρεπε να γράψω ρητα τα ονοματα τους οτι θα μενουν μέσα? αν δεν τα εγραφα δεν θα μπορουσαν να μεινουν μετα? θα χωριζα δηλαδη? χαχα 

http://www.symbolaia.gr/_uploads/0cc6d024031cdb65d55110d2fffd5414.pdf

αυτο ειναι το βρηκα.... τσεκαρε το 5. 

Οσο για το οτι βιαζομουν δεν ειμαι σιγουρος αν φταιω εγω οντως που βιαζομουν διοτι βιαζομουν οχι επειδη το ηθελα εγω αλλα επειδη πληρωνα την ημερα ξενοδοχειο 40 ευρω την ημερα τα οποια φυσικα η εργασια δεν μου τα πληρωνε. Καθε μερα εβλεπα σπιτια ενω πηγαινα και κανονικα στην δουλεια μου τα πρωινα δεν εκανα δηλαδη τουρισμο. Αλλιως οντως δεν πιστευω οτι θα καναμε αυτη τη συζητηση τωρα. Δεν εχω και εγω καμια ορεξη να τσακωνομαι πραγματικα βαριέμαι. 

Δημοσ.

Τα λιμναζοντα ειναι μέσα στο οικοπεδο που ειναι και το σπιτι που νοικιάζεται. Το θετικο ειναι οτι δεν αρνηθηκε την εξεταση τους. 

Οχι που το λεει το συμβολαιο οτι εγω δικαιουμαι ρητα να μην βάλω άλλα μέλη? λεει οτι μπορω να μεινω με τα μέλη της οικογενειας μου ή την συζυγο μου που δεν έχω αλλα δεν τους ονοματιζει ειναι μέσα στους βασικους ορους αυτους δηλαδη που δεν προσθετεις εσυ μετά αλλα υπάρχουν ηδη στο συμφωνητικο. Εχω ρωτησει 2 δικηγορους και μου ειπαν πως δεν υπάρχει κάποιο θεμα και οτι δικαιούμαι. Τωρα φυσικα και αμα αυτος εβαζε δικηγορο για αυτο το θεμα θα μου εγραφε τον δικο σου αντιλογο. 

Οι γειτονες δεν ειναι γειτονες εξωτερικοι εκτος οικοπεδου ειναι ο διπλα που ειναι στην ιδια οικοδομη. Αν μπορεσω θα βρω ενα συμφωνητικο απο το νετ αν υπάρχει και θα το ανεβασω να δεις σε ποιο σημειο του συμβολαιου λεει για μελη οικογενειας αλλα δεν τα ονοματιζει δεν καταλαβα δηλαδη αμα ειχα οικογενεια με παιδι θα επρεπε να γράψω ρητα τα ονοματα τους οτι θα μενουν μέσα? 

Tα συμβολαια συνηθως γραφουν ποσα ατομα δικαιουνται να διαμεινουν στο διαμερισμα. Εφοσον το δικο σου οπως υποστηριζεις γραφει οτι δικαιουσαι να βαλεις μελη της οικογενειας σου μεσα, τοτε τριψτου το στη μουρη και τελειωσε το θεμα, τσαμπα ασχολεισαι.

Αλλα πρεπει ναναι αρκετα παρανοικος καποιος για να σου λεει οτι δε δικαιουσαι να βαζεις μελη της οικογενειας σου την ωρα που εχει υπογραψει το αναποδο. Επιμενω οτι μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο με τους ορους του συμβολαιου σου. Αποτι λες και μονος σου στο συμβολαιο αναγραφει οτι απαγορευεται η συγκατοικηση, αρα μαλλον δεν ειναι και τοσο παρανοικος ο ιδιοκτητης ουτε κι εγω ειμαι και τοσο δικηγορος του οσο θες να πιστευεις.

Οι γειτονες και στην ιδια οικοδομη να ειναι,  δεν ευθυνεται ο ιδιοκτητης για τη συμπεριφορα τους. Εκτος αν τα διαμερισματα ειναι κι αυτα δικα του, οποτε θα μπορουσε να τους κανει μια παρατηρηση απλως, εαν κι εφοσον το επιθυμει. Αν δεν ειναι δικα του τα διαμερισματα τοτε κακως τον ανακατευεις, παρα μονο εαν θελει ο ιδιος να αναλαβει το θεμα.

Για τα λιμναζοντα νερα εφοσον ειναι στο οικοπεδο του, ναι φερει ευθυνη αν οντως ειναι σημαντικο το προβλημα και δε το επιδιορθωνει.

Δεν μου απαντησες ομως στο πιο καιριο ερωτημα. Απο τα δικαστηρια για τα οποια "ψηνεσαι", τι ακριβως περιμενεις να βγαλεις; Αντε και σου επετρεψαν να βαλεις για συγκατοικηση ολο το σοι σου, αντε και σου επιδιορθωσε τα λιμναζοντα νερα, αντε και εδιωξε ολους τους γειτονες που σε ενοχλουν. Παρακατω; Πιστευεις οτι θα λυθουν τα προβληματα σου μαζι του;

Δημοσ.

Το συμβολαιο που υπέγραψα έχει ακριβως τον ορο 5 που σου παρέθεσα. Το οτι ο ιδιοκτητης ειναι τρελάρας αυτο δεν σηκωνει αμφιβολιες απο την στιγμη που αναφέρει το ενοικιαζομενο σαν σπιτι του και οτι εγω δεν του ανοιγα την αλλη φορά και τον ρωτουσα τι θέλει. Εχω καθε δικαιωμα να το κανω μια και ειναι ιδιωτικός χωρος και να μη γουστάρω επισκέψεις κάθε λιγο. Ειναι παραβιαση οικογενειακου ασυλου και ειναι παρανομος σε αυτο πράγμα που αγνοει απο οτι καταλαβα και απο μια συζητηση χθες μαζι του.

Απλα εγω τον πηγα με το καλο εξαρχης κάποιο μελος της οικογενειας που λεω εκανε το λαθος να του παει περισσοτερο κοντρα και να τσακωθουν πραγμα για το οποιο του την ειπα μετα (του δικου μου μέλους) κατα τα αλλα εγω δεν προσδωκώ να βγαλω τιποτα απο δικαστηριο ουτε θελω να πάω απλα οσο τραβηχθει θα το τραβηξω και εγω πχ συνεχιζει να δημιουργει προβληματα? θα βαλω δικηγορο για να κανει συστάσεις. Το θετικο ειναι οτι σε 1 μηνα φευγει για ολο το χειμώνα και πάει Αθηνα περιμενω πως και πως να φυγει , θα μου πεις γιατι δεν φευγεις? διοτι για να φυγω πρεπει να με αποζημιωσει πρωτα :

- Εξοδα επισκευης του σπιτιου 100ευρώ

- Ενα ενοικιο εγγυηση πισω (270 ευρώ)

- Τα εξοδα μεταφορικης για την μετακομιση (250 ευρω)

- Εξοδα μεσιτη (135 ευρω)

αυτα οπως καταλαβαινεις δεν θα τα πληρωσω εγω απο την τσέπη μου επειδη αυτος ειναι τρελος. Αμα δεν ηθελε ας μην το νοικιαζε εξαρχης.

Δημοσ.

δε θα πληρωσεις μονο αυτα, μπορει να σου διεκδικησει και τα υπολοιπα ενοικια αν θελει, για 3 χρονια υπεγραψες..

Δημοσ.

όταν λες έχει πρόβλημα με το να μένει μέλος της οικογένειας σου τι ακριβώς εννοείς; γιατι μου φαίνεται παράλογο να έχει τέτοιο πρόβλημα...

μήπως είναι γκαρσονιέρα και μένει μέσα η μάνα σου η αδερφή σου ο αδερφός και 2 ξαδέρφια; :P

μήπως μένει μαζί σου η αδερφή σου ή ο αδερφός σου και όταν λείπεις στην δουλειά κάνουν πάρτι στο σπίτι με τους 10 φίλους τους και γιαυτό δεν τους θέλει;

Δημοσ.

Οι γειτονες δεν ειναι γειτονες εξωτερικοι εκτος οικοπεδου ειναι ο διπλα που ειναι στην ιδια οικοδομη. Αν μπορεσω θα βρω ενα συμφωνητικο απο το νετ αν υπάρχει και θα το ανεβασω να δεις σε ποιο σημειο του συμβολαιου λεει για μελη οικογενειας αλλα δεν τα ονοματιζει δεν καταλαβα δηλαδη αμα ειχα οικογενεια με παιδι θα επρεπε να γράψω ρητα τα ονοματα τους οτι θα μενουν μέσα? αν δεν τα εγραφα δεν θα μπορουσαν να μεινουν μετα? θα χωριζα δηλαδη? χαχα 

http://www.symbolaia.gr/_uploads/0cc6d024031cdb65d55110d2fffd5414.pdf

αυτο ειναι το βρηκα.... τσεκαρε το 5. 

Οσο για το οτι βιαζομουν δεν ειμαι σιγουρος αν φταιω εγω οντως που βιαζομουν διοτι βιαζομουν οχι επειδη το ηθελα εγω αλλα επειδη πληρωνα την ημερα ξενοδοχειο 40 ευρω την ημερα τα οποια φυσικα η εργασια δεν μου τα πληρωνε. Καθε μερα εβλεπα σπιτια ενω πηγαινα και κανονικα στην δουλεια μου τα πρωινα δεν εκανα δηλαδη τουρισμο. Αλλιως οντως δεν πιστευω οτι θα καναμε αυτη τη συζητηση τωρα. Δεν εχω και εγω καμια ορεξη να τσακωνομαι πραγματικα βαριέμαι. 

Στο συμφωνητικό που ανέβασες, έχει κάτι τελίτσες στον πέμπτο όρο. Αυτές οι τελίτσες είναι για να συμπληρώσεις τα ονόματα των υπόλοιπων μελών της οικογένειας που θα μένουν εκεί. Αν δεν έχει γραφτεί το όνομα τους, δεν μπορούν να μένουν μόνιμα στην οικία χωρίς νέο συμφωνητικό. 

Επίσης, με ποια λογική να σου πληρώσει την μεταφορική και τον μεσίτη ο ιδιοκτήτης; Εσύ το νοίκιασες, εσύ μετακόμισες, δεν σου έβαλε ο ιδιοκτήτης πιστόλι στον κρόταφο για να το κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, μην το τραβάμε στα άκρα. Λεει και ότι απαγορεύεται η φιλοξενία εκτός και αν συμφωνήσει ο ιδιοκτήτης. Δηλαδή πες φέρει καμιά κοπέλα σπίτι ο άνθρωπος, θα πρέπει να πάρει άδεια απο τον ιδιοκτητη για να κοιμηθεί εκεί το βράδυ?

Δημοσ.

Καλά, μην το τραβάμε στα άκρα. Λεει και ότι απαγορεύεται η φιλοξενία εκτός και αν συμφωνήσει ο ιδιοκτήτης. Δηλαδή πες φέρει καμιά κοπέλα σπίτι ο άνθρωπος, θα πρέπει να πάρει άδεια απο τον ιδιοκτητη για να κοιμηθεί εκεί το βράδυ?

εσένα το μυαλό σου εκεί :P  πέρα απο την πλάκα το συμβόλαιο απαγορεύει την μόνιμη κατοικία άλλων προσώπων πέραν τον συμφωνηθέντων τώρα να κοιμηθεί μια κοπέλα εκει δεν παραβιάζει κάτι. (εκτός αν είναι ανήλικη :P )

άκυρο αλλά το username είναι Ιδομενέας ή I do men easy? Γιατι αν θυμάμαι είσαι κοπέλα οπότε λίγο δύσκολο να σε λένε Ιδομενέα ή να έβαλες αντρικό username :P

Δημοσ.

Όχι ρε συ, αλλά άλλο να κλείσεις ένα σπίτι με το "Θα μένω με τους συγγενείς μου εδώ", άλλο "Εγώ θα 'μαι και να μαζευτούν δέκα άτομα".

Δημοσ.

εσένα το μυαλό σου εκεί :P  πέρα απο την πλάκα το συμβόλαιο απαγορεύει την μόνιμη κατοικία άλλων προσώπων πέραν τον συμφωνηθέντων τώρα να κοιμηθεί μια κοπέλα εκει δεν παραβιάζει κάτι. (εκτός αν είναι ανήλικη :P )

άκυρο αλλά το username είναι Ιδομενέας ή I do men easy? Γιατι αν θυμάμαι είσαι κοπέλα οπότε λίγο δύσκολο να σε λένε Ιδομενέα ή να έβαλες αντρικό username :P

I do men easy δεν βγάζει καν νόημα σαν φράση, αλλά γέλασα. :D

Ιδομενέας είναι (σαν τον βασιλιά της Κρήτης) και ο λόγος που το έχω είναι μεγάλη ιστορία, θα βαρεθείς.

Λέει απαγορεύεται η συγκατοίκιση και η φιλοξενία. Αρα τι εννοεί? 'Οτι δεν μπορείς ούτε να φιλοξενήσεις κάποιον ούτε για λίγο χωρίς να πάρεις άδεια από τον ιδιοκτήτη προφανώς.

Όχι ρε συ, αλλά άλλο να κλείσεις ένα σπίτι με το "Θα μένω με τους συγγενείς μου εδώ", άλλο "Εγώ θα 'μαι και να μαζευτούν δέκα άτομα".

'Ετσι όπως το κατάλαβα το είχε πει ότι θα μένουν συγγενείς του, απλά δεν έγραψαν τα ονόματα. Εκτός κι αν δεν κατάλαβα καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...