Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν το θέμα είναι οτι στο PC της κοπέλας μου, ένας HDD έχει αρχίσεινα πεθαίνει. Το θέμα είναι οτι μία τον βρίσκει, μία όχι, άρα είναι στα τελευταία του.

Πάω να τον αποσυνδέσω και συνειδητοποιώ οτι είναι μέσα στο χώμα όλο το PC. Μιλάμε για πολυ σκόνη, δεν έχω ξαναδεί κλατι τέτοιο. Πάιζει απο υπερθέρμανση να τα έπαιξε o HDD ή απλα ήταν η ώρα του;

Θα της αγοράσω άλλον (αλλα δεν θέλω να πάρω τον ίδιο, παίζει θέμα; ) και θα προσπαθήσω να κάνω back-up. Κυρίως ταινίες είναι στα 500gb. Για πείτε καμια λύση.... 

Δημοσ.

Συνήθως απλα έρχεται η ώρα του κάθε δίσκου χωρίς να παίζει βασικό ρόλο τι χρήση του κάνεις δεν έχει σημασία δηλαδή ιδιαίτερη, απο εκει και πέρα μπορείς να αγοράσεις οτι δίσκο θέλεις αρκεί να μπαίνει και φάνταζομαι οτι ειναι sata αν μιλάμε για σχετικά σύγχρονο pc

Δημοσ.

Α οκ μια χαρα. Ναι σύγχρονο είναι το PC.

Για πείτε καμια λύση για το back-up. Να κάνω απλα ένα copy-paste(όταν και αν τον αναγνωρίσει) ή υπάρχει κανα free πρόγραμμα που να το κάνει απο μόνο του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ ευχαριστώ, θα το προσπαθήσω. Απλα φοβάμαι οτι ακόμα και να τον αναγνωρίσει, οτι κατα την διάρκεια του περάσματος θα χαθεί ο σκληρός και θα γίνει μία τρύπα στο νερό.

Τώρα αν δεν τον αναγνωρίζει καθόλου, υπάρχει κάποιο αξιόπιστο "θέμα" εδω στο insomnia ή σε κάποιο ξένο φόρουμ να με καθοδηγήσει για την ανάκτηση των δεδομένων; Αν πάρω μία θήκη και τον κάνω εξωτερικό θα βοηθήσει ή θα είναι χειρότερο; Σορρυ που δεν το ψάχνω μόνος μου αλλα επειδή πραγματικά κυκλοφορούν άπειρα στο net και δεν έχω χρόνο να τα δοκιμάσω όλα, θέλω κάτι που να δουλέυει ή αν δεν δουλεύει τπτ να μην μπω καν στον κόπο.

edit:

Στο HDSentinel λέει Υγεία 0 Αλλα Λειτουργικότητα 100%. Αυτό σημαίνει οτι θα μπορέσω να τα μεταφέρω;

Επεξ/σία από RottenLungs
Δημοσ.

Με υγεία 0 ο δίσκος ουσιαστικά έχει πεθάνει .... δοκίμασε να τον κάνεις εξωτερικό λοιπον η και εσωτερικό και κάνε ανάκτηση με το on track easy recovery ή το recuva αν δεν μπορέσεις να πάρεις ολα τα αρχείς , οτι ειναι να κάνεις ομως κάνε το γρήγορα γιατι μπορεί σε λίγο να μην σου ανοίγει καν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...