Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια η αποψη σας για τα ασπερμα σταφυλια; Πλεον πολυ δυσκολα βρισκει κανεις σταφυλια με κουκουτσι, εκτος ισως απο τα κοκκινα.

Ακομα σταφυλια πρασινα με κουκουτσι δεν εχω βρει.

Δημοσ.

Τα κλασσικά πράσινα χωρίς κουκούτσι (σταφίδα) είναι τα πιο ωραία για μένα. Γιατί θέλεις με κουκούτσια;

• Like 1
Δημοσ.

Ρωτάω εάν είναι το ίδιο υγιεινά, καθώς διάβασα ότι τα ασπερμα είναι κλώνοι. Υπάρχουν πολλά άρθρα και βίντεο που δείχνουν αυτό το πράγμα.

Δημοσ.

Αυτα με κουκούτσια είναι μπλιεχ, πολύ στυφά και δεν μου αρέσουν καθόλου. Τα άσπερμα είναι μιαμ και τρελαίνομαι.

Τα άρθρα που λένε ότι είναι κλωνοποιημένα (και μεταλλαγμένα ίσως?) προέρχονται από μπλογκ ψεκασμένων? Πρώτη φορα το ακούω...γιατί είναι κλωνοι υποτίθεται? Το ίδιο και τα καρπούζια με λίγα κουκούτσια να φανταστώ ή ακομα και...οι μπανάνες που δεν έχουν καθόλου κουκούτσια!

Δημοσ.

Ρωτάω εάν είναι το ίδιο υγιεινά, καθώς διάβασα ότι τα ασπερμα είναι κλώνοι. Υπάρχουν πολλά άρθρα και βίντεο που δείχνουν αυτό το πράγμα.

Νομίζω ότι προκύπτουν από διασταύρωση ποικιλιών και όχι από γενετικά τροποποιημένους σπόρους.

Δημοσ.

Όλα,πλέον είναι,ασπερμα. Και τα κόκκινα και τα μαύρα.

Δε νομίζω ρε συ, κόκκινα πήρα προχθές και είχαν κουκούτσια κανονικά! Πήρα και κάτι πράσινα μεγάλα κι αυτά με κουκούτσια ήταν! :)

Δημοσ.

Ειναι υβριδια γι αυτο ειναι ασπερμα,οπως  τα περισσοτερα οσπρια στην αγορα και αλλα τροφιμα.

Αναπτυσονται και "καλλιεργουνται" πιο γρηγορα και πιο ευκολα αλλα ειναι προιον παραγωγης προς καταναλωση αδυνατο προς αναπαραγωγη,δηλαδη ενα υβριδιο φακης δεν μπορει να βγαλει φυτρο οπως μας μαθαιναν στο δημοτικο,οπως κ η κληματαρια θα βγαλει σταφυλια αλλα αυτα δεν θα χουν κουκουτσι..

By the way οι σταφιδες (που δεν εχουν κουκουτσι) μετρανε πολυ :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...