anwnymh29 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ενα μικρο παιδι δεν εχει αγχος και φοβο για την εξεταση,ας πουμε υπομενει παθητικα.. Ενας ενηλικας σκεφτεται το κωλαρακι του,την ναρκωση,πιθανες επιπλοκες...δεν ειναι το ιδιο. Και οκ δεν ειναι και απο τις πιο ευχαριστες εξετασεις μαζι με την γαστροσκοπηση..Αλλα οταν πρεπει..θα την κανεις.
margaritagr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Εχω κανει και εγω οταν νοσηλευομουν με καμπυλοβακτηριδιο. Δε καταλαβα τιποτα απολυτως. Ξαπλωνεις στο κρεββατι, σου κανουν τη μεθη και ξυπνας ελαφρως ζαλισμενος. Σε λιγα λεπτα σηκωνεσια και φευγεις
Iris_89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Για ποιο λόγο σου πρότεινε κολονοσκόπηση σε τόσο νεαρή ηλικία? Υπάρχει ιστορικό στην οικογένεια σχετικό? Βρήκε κάτι με εξέταση? Που στέκει όλο αυτό?
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Η κολονοσκοπιση γίνετε σε ηλικίες ανω των ~45 χρονων, οποτε για να σου την προτείνει κατι δεν παει καλα, τρέχα λοιπον 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα. Χθες πήγα στον νοσοκομείο για κάποιες ενοχλήσεις. Οι εξετάσεις ήταν πολύ καλές αλλά ο γιατρός μου πρότεινε να κλείσω ραντεβού για... κολονοσκοπηση. Μου είπε πως η εξέταση γίνεται με μέθη αλλά δεν παύει να είναι μια δυσάρεστη διαδικασία. Από τη μια σκέφτομαι να ακυρώσω το ραντεβού. Μπορεί κάποιος που έχει περάσει αυτή τη ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ να με πείσει να την κάνω; 21 χρόνων είμαι και ποτέ δε περίμενα να κάνω αυτή την εξέταση σε αυτή την ηλικία Εχω κανει πανω απο 6-7 τα τελευταια χρονια και με μεθη δεν καταλαβαινεις απολυτως τιποτα . Η προετιμασια ειναι λιγο μπελαλιδικη γιατι πινεις κατι υγρα για να πας πολλες φορες τουαλετα να καθαρισει το εντερο. Η αληθεια ειναι οτι εισαι πολυ μικρος αλλα για να στο πει ο γιατρος μηπως εχεις καποιο λογο ? Αν θελεις να σου συστησω γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο διευθυντη κλινικης που θα πληρωσεις μονο μια απογευματινη επισκεψη για να σε πρωτοδει και ουτε ενα ευω μετα πες μου .Ειναι παρα πολυ καλος .
fotodv7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Νιώθω ενόχληση στο στομάχι αριστερά. Χθες είχα βλενη με αίμα στην τουαλέτα. Έκανα ακτίνα και αίμα και όλα ήταν καλά. Μου έδωσαν τώρα να κάνω κολονοσκοπιση
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Το να σου περασουν καθετηρα στην ουρηθρα σου φαινεται πιο ευκολο? Μου ειχαν περασει καποια φορα και επειδη ποναγα πολυ ζητησα και τον εβγαλαν. Κι εγω μια απο τα ιδια ... Νιώθω ενόχληση στο στομάχι αριστερά. Χθες είχα βλενη με αίμα στην τουαλέτα. Έκανα ακτίνα και αίμα και όλα ήταν καλά. Μου έδωσαν τώρα να κάνω κολονοσκοπιση Να την κανεις οπωσδηποτε
idomeneas7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Νιώθω ενόχληση στο στομάχι αριστερά. Χθες είχα βλενη με αίμα στην τουαλέτα. Έκανα ακτίνα και αίμα και όλα ήταν καλά. Μου έδωσαν τώρα να κάνω κολονοσκοπιση Πάρε και μια δεύτερη γνώμη, αλλά λογικά θα πρέπει να ενδοσκοπηθείς αν επιμείνουν τα συμπτώματα. Πιθανά να σου προτείνουν καλλιέγειες κοπράνων και κλωστηρίδιο πριν την κολονοσκόπηση για να αποκλειστούν άλλοι λόγοι. CRP, λευκά και καθιζηση φυσιολογικά δεν σημαίνει απαραίτητα όλα καλά πάντως. Αντε περαστικά, μην το αφησεις.
Pa0ki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Επειδή βλέπω πως όλοι επιμένετε στη μέρα πριν από την εξέταση, τι ακριβώς είναι το παλουκι; να πιεις το καθαρτικό, το ότι είσαι όλη μέρα τουαλέτα; ή κάτι άλλο; Να το πιεις Μιλάμε θα γίνει η κοιλιά σου τούμπανο
opera Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Νιώθω ενόχληση στο στομάχι αριστερά. Χθες είχα βλενη με αίμα στην τουαλέτα. Έκανα ακτίνα και αίμα και όλα ήταν καλά. Μου έδωσαν τώρα να κάνω κολονοσκοπιση Έφυγες,μη το καθυστερείς.
fotodv7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Έχω αγχωθει αρκετά οπότε θα την κάνω ότι και να γίνει... Ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι σοβαρό
johnbond Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Έχω αγχωθει αρκετά οπότε θα την κάνω ότι και να γίνει... Ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι σοβαρό Το πιο πιθανό είναι το αίμα να ήταν απο αιμοροίδες.Ειδικά αν ήταν ανοιχτό κόκκινο.Οπότε μην αγχώνεσαι. Αλλά κάνε την εξέταση για να είσαι σίγουρος. Είναι εξέταση ρουτίνας..Πάνω απο μια ηλικία τα γερόντια την κάνουν προληπτικά,οπότε μη μασάς. 1
doctorkostis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Είναι εξέταση ρουτίνας..Πάνω απο μια ηλικία τα γερόντια την κάνουν προληπτικά,οπότε μη μασάς. 50 ε; Δεν το λες και γερόντια πλεον. Καθε 5 χρονια. Στο γενικο πληθυσμο. Φονιαδες των λαων, American cancer society. 1
iordanis77 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Κι εγω μια απο τα ιδια ... Kαι δεν εκανες την εξεταση/επεμβαση για την οποια ειχε μπει ο καθετηρας?
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μετα τα 50 μια γαστροσκοπιση και μια κολονοσκοπιση ειναι απαραιτητη καθε 5 χρονια αν δεν συντρεχει λογος για πιο νωρις για ολο τον πληθυσμο. Σωζουν ζωες !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα