iordanis77 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μετα τα 50 μια γαστροσκοπιση και μια κολονοσκοπιση ειναι απαραιτητη καθε 5 χρονια αν δεν συντρεχει λογος για πιο νωρις για ολο τον πληθυσμο. Σωζουν ζωες ! Αν μιλας για προληψη, πολλες εξετασεις υπαρχουν που σωζουν ζωες, οχι μονο αυτες που εγραψες ή αυτες που προτεινε ο τυφλος τεως υπουργος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Αν μιλας για προληψη, πολλες εξετασεις υπαρχουν που σωζουν ζωες, οχι μονο αυτες που εγραψες ή αυτες που προτεινε ο τυφλος τεως υπουργος. Δεν διαφωνω αλλα αυτες οι δυο ειναι πολυ σημαντικες !Οπως στις γυναικες το test pap και η μαστογραφια .
iordanis77 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καποτε η τραβεστι Καρλοτα εκανε υπερηχογραφημα κοιλιας, και ο γιατρος εξεταζε το προστατη της κυριας, οταν ξαφνικα σκεφτηκε... wtf?!
Demon Lord Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Που ξέρεις ρε συ, μπορεί να σου αρέσει μετά
fotodv7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Βρε εγώ θα πάω να την κάνω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Θα έχω προσωπική άποψη και για του κώλου τα εννιάμερα 1
The_Judas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Αν μιλάμε για δημόσιο νοσοκομείο δεν έχει λόγο ο ιατρός να σε πιέσει να κάνεις μια ανούσια εξέταση, γιατί δεν θα βγάλει επιπλέον χρήματα. Οπότε καλό είναι να την κάνεις για προληπτικούς λόγους. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα