cococrops Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 καλησπερα παιδες θα ηθελα να μαθω τις γνωμες σας για ενα δωρο για τη κοπελα μου!Σκεφτομαι να τις παρω ενα αρωμα ακριβο ή ενα σετ εσωρουχα ποια η γνωμη σας?
Gtr34 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ρολόι ή κάτι πιο ξεχωριστό, όπως γεύμα σε ένα καλό εστιατόριο.
cococrops Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 δεν υπαρχουν στην ναυπακτο εστιατορια!ρολοι της εχω ξαναπαρει!!
idomeneas7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλα, το σετ εσώρουχα δεν είναι ακριβώς δώρο για την κοπέλα σου... Ωραια και τα δύο πάντως. 2
cococrops Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 τι εννοεις οτι της το παιρνω για να το βγαζω εγω?χαχα
Jethro Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Άμα σε πάει φορά το και εσύ. Λουλούδια κλασσικό, κάνα σκυλάκι μικροσωμο, πολύ ωραίο δώρο που καθαρίζεις ο ίδιος την τιμή του είναι ένα κουτί αισθήσεων και συναισθηματικο και με νόημα και μπορείς να βάλεις πολύ φαντασία εκεί να δείξεις ότι μπήκες στην διαδικασία να σκεφτείς πολλά για εκείνη τι της αρέσει τι της ταιριάζει και ότι την έχεις "καταλάβει" ως προσωπικότητα. 1
Jethro Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Παίρνεις ένα κουτί είτε από τα είδη δώρων να είναι ξύλινο τύπου μπαουλακι. Αισθήσεις έχουμε όραση, αφή, ακοη και γεύση. Οπτικό κομμάτι μπορείς να κορνιζαρεις μια φωτογραφία σας παράδειγμα, στην ακοη ένα cd/στικακι με τραγούδια που σας έχουν στιγματισει ή ότι άλλο θες, αφή ότι θες εσύ κάτι δικό σου που έχει σημασία, γεύση παράδειγμα μια σοκολάτα που της αρέσει γέμισε το και με ροδοπεταλα ή αρωματικό κερί ή με το αγαπημένο της δικό σου άρωμα.. Γενικά χίλια δύο μπορείς να κάνεις σε αυτό γράψε και ένα όμορφο γράμμα και θα σαι κομπλέ. 3
tony81 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Άρωμα καλή ιδέα είναι. Φίλε δεν ξέρω για την δικιά σου αλλά πολλές γυναίκες είναι μυστήριες οπότε να ψιλο ψαρευεις πριν πάρεις κάτι γτ έχω φάει κάτι άκυρα τύπου "καλό είναι σε ευχαριστώ" και ξέρεις τι σημαίνει αυτή η λέξη απλά καλό...Τώρα για σκύλο πολλά τα λεφτά και δεν ξέρεις αν είναι σε θέση να το φροντίζει κ τα έξοδα του κτλ.
geekas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ένα δώρο εμπειρίας όπως πχ πτήση με αεροπλάνο ή παραπέντε με κοντά 100 € έχεις καθαρίσει! Εναλλακτικά πάρε ένα κόσμημα τύπου swarofski ή follie follie να μην σε πει και γύφτο, κοντά στο 70άρι 2
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Άμα σε πάει φορά το και εσύ. Λουλούδια κλασσικό, κάνα σκυλάκι μικροσωμο, πολύ ωραίο δώρο που καθαρίζεις ο ίδιος την τιμή του είναι ένα κουτί αισθήσεων και συναισθηματικο και με νόημα και μπορείς να βάλεις πολύ φαντασία εκεί να δείξεις ότι μπήκες στην διαδικασία να σκεφτείς πολλά για εκείνη τι της αρέσει τι της ταιριάζει και ότι την έχεις "καταλάβει" ως προσωπικότητα. Τα σκυλιά δεν είναι δώρα. Είναι ζωντανοί οργανισμοί, που σημαίνει ότι όταν θέλεις να υιοθετήσεις ένα σκύλο, πρέπει να είναι αποτέλεσμα συνειδητοποιημένης απόφασης.
idomeneas7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ένα δώρο εμπειρίας όπως πχ πτήση με αεροπλάνο ή παραπέντε με κοντά 100 € έχεις καθαρίσει! Εναλλακτικά πάρε ένα κόσμημα τύπου swarofski ή follie follie να μην σε πει και γύφτο, κοντά στο 70άρι Με την προϋπόθεση να είναι του στιλ της βέβαια, π.χ. εμένα αμα μου έπαιρνε Σβαρόφσκι θα έλεγα "καλό είναι σε ευχαριστώ". Σίγουρα είναι και πολύς κόσμος που φοβάται να πέσει με παραπέντε. Από γούστα ξέρουμε τίποτα? Μπορείς να της πάρεις πολλά για ντύσιμο ή προσωπική φροντίδα, αλλά ίσως να μην τα χρειάζεται και να θέλει πιό πολύ κάτι σχετικό με μια δραστηριότητα που ασχολείται ας πούμε.
tony81 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ψαρεμα αδερφέ 7 χρόνια σχέση είχα η καλύτερη λύση. Και ούτε ντεπον μετά και υπνο κανονικά
idomeneas7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ψαρεμα αδερφέ 7 χρόνια σχέση είχα η καλύτερη λύση. Και ούτε ντεπον μετά και υπνο κανονικά Θα τον καταλάβει μωρε και θα χαλάσει η έκπληξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα