duende Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 τι σκυλια και ρολογια και αιφον γραφετε ρε, θα τον χαντακωσετε τον ανθρωπο μαστορα, καταρχας, ποσο ειναι η κυρα? μιλαμε για ωριμη σχεση, η το γκομενακι που χτυπησες προχτες και θες να το εντυπωσιασεις ως αγαπουλης? μιλαμε για καποια ειδικη περισταση? γιορτη, γενεθλια κλπ? αγοραζουμε δωρα ανα περισταση, αναλογως τον ανθρωπο και τη σχεση μας με αυτον και ποτε περαν των οικονομικων μας δυνατοτητων. αν πραγματικα σε γουσταρει ο αλλος, το ιδιο θα εκτιμησει και ενα απλο μπουκετο λουλουδια δωσε περισσοτερες πληροφοριες και βλεπουμε 2
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ό,τι και να πάρεις, να σιγουρευτείς ότι θα της το πεις με τρόπο. Όταν δίνεις δώρο σε κάποια που αγαπάς, μετρά πάρα πολύ ο τρόπος. Μου έχουν δώσει το χειρότερο δώρο αλλά επειδή το είπαν ωραία το δώρο έγινε υπέροχο.
duende Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Some ideas: Παλέτα απ'τα Sephora. Σετάκι αρώματος. Clutch bag Michael Kors Κλασσικές γόβες ή πέδιλα Και πολλά πολλάααα ακόμη που μόνο εσύ ξέρεις ότι της ταιριάζουν! αμα δεν ειναι του Μιχαλακη το τσαντικο θα ξενερωσει το γκομενακι? ε, ρε ξυλο...(που θελουμε εμεις οι αντρες)
*nenya* Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μην πιάνεσαι απ'τη μάρκα. Ενδεικτικά το έβαλα. [Απλά πολλές γκόμενες γουστάρουν τέτοια δώρα γι'αυτό τα πόσταρα σαν ιδέες.] Προσωπικά το καλύτερο δώρο που μού'χουν κάνει ποτέ είναι μία κάρτα με απίστευτα λόγια μέσα και τίποτα παραπάνω. 2
De@th L0rd Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Άμα σε πάει φορά το και εσύ. Λουλούδια κλασσικό, κάνα σκυλάκι μικροσωμο, πολύ ωραίο δώρο που καθαρίζεις ο ίδιος την τιμή του είναι ένα κουτί αισθήσεων και συναισθηματικο και με νόημα και μπορείς να βάλεις πολύ φαντασία εκεί να δείξεις ότι μπήκες στην διαδικασία να σκεφτείς πολλά για εκείνη τι της αρέσει τι της ταιριάζει και ότι την έχεις "καταλάβει" ως προσωπικότητα. Όχι, όχι, και πάλι όχι. Τα κατοικίδια δεν είναι λούτρινα ζωάκια. Έχουν ευθύνες που αν δεν είσαι σίγουρος ότι μπορεί η άλλη/ος να τις αναλάβει καλύτερα να αποφεύγεται η τακτική αυτή. Πολλά αδέσποτα μικρόσκυλα εκεί έξω είναι παρατημένα γι αυτούς τους λόγους. 3
poihths Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 μη της πάρεις τπτ αμα σαγαπάει θα μείνει μαζί σου και χωρίς δώρο! 3
Mozzie Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μαγείρεψέ της (άμα το κατέχεις το σπορ) + το αγαπημένο της άρωμα + ένα μπουκέτο λουλούδια + μια ντουζίνα τέτοια κουπόνια: 100% Success 1
idomeneas7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 μη της πάρεις τπτ αμα σαγαπάει θα μείνει μαζί σου και χωρίς δώρο! Το δώρο υποτίθεται θα το έδινε για να μείνει μαζί του? 1
manzah80 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Τα δωρα ειναι επιτυχημενα οταν εχουν και μια συμβολικη αξια μην περνεις συνηθισμενα πραγματα ειναι σαν να κανεις αγγαρεια.Το ποιο επιτυχημενο δωρο παντως το ειχα παρει σε μια οταν με χωρισε γιατι το ειδα απλα και μου θυμησε εκεινη ενα κοσμημα για τον λαιμο μισο μαυρο μισο λευκο γιατι καπως ετσι ηταν και αυτη.Παρτο να με θυμασαι της λεω.
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Πανε εδω και διαλεξε μια τσαντα θα την λατρεψει. https://www.google.gr/search?q=%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1+%CF%89%CE%BC%CE%BF%CF%85+%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%B1&client=ms-android-huawei&espv=1&biw=360&bih=511&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIwvDxn8fLxwIVwjgUCh34rgyv#tbm=isch&q=%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1+%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%B1 1
poihths Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Το δώρο υποτίθεται θα το έδινε για να μείνει μαζί του? όχι αλλά αμα την κάνει θα ξέρει το λόγο :-D
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Με το που ρωταει καποιος/α "τι δωρο να του/ης παρω?" ολοι θα απαντησουν αρωμα, ρολοι. Δεν μπαινει και πολυ σκεψη εδω. Σορρυ για το οφφτοπικ 1)Ανατριχιασα. Προφανως, ηταν κατι που ηθελε και "υιοθετησαμε" ενα σκυλακι. Η οικονομικη της κατασταση δεν επετρεπε να παρει το σκυλι που ηθελε και της το πηρα εγω, εκει υπαγεται η εννοια του δωρου. Μην λεμε κατι απλα για να λεμε να δειξουμε την φιλοζωικοτητα μας. Και ειδικα απο την στιγμη που δεν ξερεις τον αλλον και κανεις έμμεσα ενα αρνητικο σχολιο απλα για να προβαλουμε μια αστραφτερη ιπποτικη εικονα μας. Και να προλαβω την ατακα, επισης κλασσικη, γιατι δεν υιοθετησατε ενα αδεσποτο ? με αυτη τη λογικη ολοι θα εχουμε αδεσποτα και οι ρατσες θα σαπιζουν στα κλουβια τους στα pet shop γιατι ειναι απαραδεκτο να το "αγορασουμε". 2)Υ/Γ το λεω γενικά αλλά κουράζουν πολυ αυτες οι φιλοζωικες ατακες οταν εχουμε καραγραμμενους ταυτοχρονα τους συναθρωπους μας. Υ/Γ2. Ανεκαθεν ειχα σκυλια απο μικρος οποτε δεν το πηρα ετσι για να λεω και επειδη ειμαι φιλοζωος αλλα ταυτοχρονα δουλεια μου ειναι και η βοηθεια προς τους συναθρωπους μας. Το νημα ηταν προτασεις για δωρο, ολες οι κινησεις μας που αποβλεπουν σε θετικα αισθηματα ειναι δωρα. Οτι μας γεμιζει ειναι δωρο. 1) Είναι απαράδεκτο να υποστηρίζουμε αυτά τα κολλαστήρια που βασανίζουν αθώα ζώα και μιλάω για τα puppy mills, από εκεί που ήρθε και ο σκύλος σου. Απλώς διαιωνίζεις το πρόβλημα αγοράζοντας από pet shop, σώζεις μια ζωή και καταδικάζεις άλλες τόσες σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης να γεννοβολάνε μέχρι να πεθάνουν. Συγγνώμη αλλά εγώ αυτό δεν το βλέπω ως φιλοζωία. Σκύλο παίρνεις ή από το δρόμο ή από καταφύγιο/φιλοζωική ή μετά από πολύ ενδελεχές ψάξιμο από έναν καλό και σωστό εκτροφέα (και όχι βέβαια για όλες τις φυλές) Να και πώς είναι τα puppy mills αν δεν τα γνωρίζεις 2) Επειδή είμαι φιλόζωη σημαίνει ότι έχω γραμμένους τους συνανθρώπους μου; Πώς προκύπτει αυτό το συμπέρασμα;
tony81 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μην τρωγεστε μάγκες έλεος. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι με το να πάρεις κατοικίδιο ή όχι πόσο μάλλον εδώ στην Ελλάδα.. Δυστυχώς είμαστε και βάζω και τον εαυτό μου τόσο φιλοζωοι όσο διαρκεί ένα βίντεο στο youtube αφήστε το. Άμα θέλει το παιδί σκυλί να πάρει υπεύθυνα όμως και να ξέρει ότι είναι ικανό το άλλο μέρος να το διαχειριστεί και οικονομικά και συναισθηματικά. Από εκεί και πέρα καμία τσάντα από αλιγάτορα μην πάρει όλα ταλλα...
Kostasspil Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Κέρινο Ομοίωμα Ομοίωμα από πάγο Υγρό πυρ Δονητής Οτιδήποτε άλλο είναι μπανάλ 8
cococrops Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 !ειναι 21 η κοπελα και ειμαστε μαζι 2 χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα