whodatinsomniaK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Νομίζω ότι έχασες το σημειο που λέει «πρώην»
king2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Στις αρχές όταν ήταν ακόμα boyfriend κάναμε βόλτα και χαζεύαμε βιτρίνες. Εγώ κοίταξα λίγο παραπάνω κάτι παπούτσια. Στα γενέθλια μου τα έλαβα δώρο. Επίσης τότε έμενα σε μια γκαρσονιέρα χωρίς ψυγείο και φούρνο γιατι δεν είχα λεφτά και έτρωγα μόνο στη δουλεια (χώρος έστιασης - τζάμπα φαί) ή σαβούρες απ'έξω. Του έλεγα λοιπόν πόσο συμφέρει να παίρνω 2 πολύ μεγάλες πίτσες από το κατάστημα, αλλά τι να τις κάνω που αμα κρυώσουν μετά δεν τρώγονται την άλλη μερα. Ε, μου πήρε φούρνο μικροκυμάτων! Με τα χρόνια τα δώρα μας έχουν ανέβει σε κόστος, αλλά έχει πέσει η ευχαρίστηση. Π.χ. κάποτε γλυκοκοίταζε σετ move ps3 και όταν έσκασα 250 ευρώ και του το πήρα, δεν του άρεσε. Νομίζω το πετυχημένο δώρο είναι χρηστικό και αναπάντεχο. Είναι κάτι που θέλεις αλλά δεν φαντάζεσαι καν να πάρεις. Ps3 με move ε? Μπράβο ωραία κίνηση. Δωρο για γυναίκα οι γυναίκες λατρεύουν τα παπούτσια τσάντες αρώματα κοσμήματα. Οπότε κάτι από τα παραπάνω του γούστου της όμως. Αν της αρέσει και ο κίνδυνος όπως περπατατε στο δρόμο πάρε τα λουλούδια από κανέναν που πουλάει στα φανάρια χωρίς να πληρώσεις και αν βγεις alive από την ιστορία η ανταμοιβή θα είναι μεγάλη. Οι γυναίκες γουστάρουν τον κίνδυνο ειδικά όταν κινδυνεύεις για πάρτη τους.
doubtful Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 ενα θεμα στο οποιο θα μπορουσα να τρολλαρο χωρις ελεος. δεν μπορω να δω τα πραγματα σοβαρα.
poihths Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 η σωστή γκόμενα δεν περιμένει δώρο... απλά αγαπάει, όποιοι την έχουν βρει είναι απλά τυχεροί οι άλλοι απλά τριγυρνάμε απ το ένα σουργελο στο άλλο 3
tony81 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δηλαδη θες να μας πεις ότι άμα δεν πάρεις ποτέ δώρο από γυναίκα θα σαι οκ? Όλοι περιμένουμε δώρο μόνο αν έχει δυσκολίες ο άλλος δεν πρέπει να περιμένουμε..
ikaruga24 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δηλαδη θες να μας πεις ότι άμα δεν πάρεις ποτέ δώρο από γυναίκα θα σαι οκ? Όλοι περιμένουμε δώρο μόνο αν έχει δυσκολίες ο άλλος δεν πρέπει να περιμένουμε.. Σόρρυ φίλε αλλά εγώ δεν περιμένω ποτέ δώρα. Το αν γίνουν είναι πάντα καλοδεχούμενα αλλά δεν περιμένω ποτέ σίγουρα κάποιο δώρο ακριβώς όπως δεν περιμένω να μου πουν χρόνια πολλά για γιορτές και γενέθλια. Ούτε θα κρατήσω μούτρα επειδή "δεν με θυμήθηκαν" ούτε τίποτα. Βέβαια εγώ δεν είμαι γυναίκα οπότε ίσως η γνώμη μου δεν μετράει. 1
tony81 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Καλά όλα υπάρχουν προς θεού. Αλλά δεν νομίζω η πλειοψηφία να μην περιμένει (με την καλή έννοια) ένα δωράκι ενα τριαντάφυλλο ή κάτι να κάνει το ζευγάρι εκείνη την μέρα. Ε άμα πάει και μουτρωσει η άλλη επειδή έχεις τα ζόρια σου και δεν της πήρες πάει αλλού η δουλειά.. 1
StrEaMLiNe Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Φίλε μου δεν υπάρχει ομορφότερο δώρο να κάνεις σε μια γυναίκα από έναν ρομαντικό κρεμπιέ 1
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Νομίζω ότι έχασες το σημειο που λέει «πρώην» Νομίζω ότι κάθε φορά που με βλέπεις τσουπ έρχεσαι από πίσω wall-wall?
whodatinsomniaK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 νομίζεις ότι ένας τοίχος μπορεί να σε προστατευσει, μικρούλη.
Dare-Devil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Φίλε μου δεν υπάρχει ομορφότερο δώρο να κάνεις σε μια γυναίκα από έναν ρομαντικό κρεμπιέ Όποιος καταλαβε κατάλαβε !!!!
poihths Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δηλαδη θες να μας πεις ότι άμα δεν πάρεις ποτέ δώρο από γυναίκα θα σαι οκ? Όλοι περιμένουμε δώρο μόνο αν έχει δυσκολίες ο άλλος δεν πρέπει να περιμένουμε.. αυτή είναι η λάθος αντίληψη... αλοίμονο αν οι αγάπες στηρίζονταν στα δώρα και στο πόσο συχνά τα κάνουμε. Απλά δυστυχώς αυτη την 'λογική' την έχουν οι περισσότεροι/ες
mentoras99 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 η σωστή γκόμενα δεν περιμένει δώρο... απλά αγαπάει, όποιοι την έχουν βρει είναι απλά τυχεροί οι άλλοι απλά τριγυρνάμε απ το ένα σουργελο στο άλλο Βλέπω το insomnia δεν εχει emoticon με respect, οποτε απλα.... respect !!!!!!!!!!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα