tony81 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Σωστός ο μάγκας...get a room όμως τώρα ε δεν θέλουμε αλλες λεπτομέρειες
poihths Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 της πηρα αρωμα και ενα στριγκακι δαντελενιο!!!ξετρελαθηκε!!!! δώσε πόνο!
vrwmiaris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Την έκανες την μαλακία, όταν της πάρεις κάτι φτηνότερο να δεις στράβωμα.....βδομάδα θα κάνει να σε δώσει να φας 2
mentoras99 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τα αρωματα παντως, ειναι διαχρονικο δωρο (κανεις δεν λεει οχι), και σας εχω ενα ωραιο αρθρο γι'αυτα! http://www.news.gr/gynaika/mystika-omorfias/article/235007/h-ypografh-sas-osa-prepei-na-gnorizete-gia-ta.html
*nenya* Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 της πηρα αρωμα και ενα στριγκακι δαντελενιο!!!ξετρελαθηκε!!!! πες μου ότι το άρωμα το έκανες αμπαλάζ με το στριγκάκι τυλιγμένο γύρω του!!
mentoras99 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μια σεμνή γυναίκα μαλλον θα εκτιμουσε κατι τετοιο
mentoras99 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Για παραδοσιακές κοπέλες υπάρχει κι αυτό:
idomeneas7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέντορα, το 99 είναι η ηλικία σου? Δεν εξηγείται αλλιώς, σε βλέπω επόμενο δώρο να παίρνεις μια σκάφη, ένα κόσκινο και μερικά πέταλα αλόγου. 2
mentoras99 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέντορα, το 99 είναι η ηλικία σου? Δεν εξηγείται αλλιώς, σε βλέπω επόμενο δώρο να παίρνεις μια σκάφη, ένα κόσκινο και μερικά πέταλα αλόγου. Οχι το 99 δεν ειναι η ηλικια μου, αλλα πρεπει να δειχνουμε στους νεους οτι υπαρχουν κι αλλα δωρα εκτος απο τα...στριγκακια!!!! Μεχρι και δονητες αναφερθηκαν, αλλα οι δικες μου προτασεις 'ενοχλησαν'....τι διαστροφη...
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέντορα, το 99 είναι η ηλικία σου? Δεν εξηγείται αλλιώς, σε βλέπω επόμενο δώρο να παίρνεις μια σκάφη, ένα κόσκινο και μερικά πέταλα αλόγου. Ο αποκαλούμενος και ''το χρυσό φτυάρι'' μια που είναι μέντορας στο ξεθάβινγκ. Καθόλου τυχαίες και οι δύο ονομασίες. 1
tony81 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι μεντορα99 δεν ενόχλησαν οι προτάσεις και ίσα ίσα κατι δονητές με βρίσκουν κ μένα αντίθετο αλλά για πλακα λέγονται.. Αλλά από εκεί κ πέρα ε ρε φίλε σοβρακο φόρμα πας μακριά...
idomeneas7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι το 99 δεν ειναι η ηλικια μου, αλλα πρεπει να δειχνουμε στους νεους οτι υπαρχουν κι αλλα δωρα εκτος απο τα...στριγκακια!!!! Μεχρι και δονητες αναφερθηκαν, αλλα οι δικες μου προτασεις 'ενοχλησαν'....τι διαστροφη... Δηλαδή πάει ή στρινγκάκι/δονητης ή κελεμπιομαντηλα/κιτσάτο διακοσμητικό της γιαγιάς? Αλλες επιλογές: σεμεδάκια, φωτιστικο απο κολλημενα κοχυλια ή εναλλακτικά ζαρτιέρες με διχτυωτη καλτσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα