Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την έκανες την μαλακία, όταν της πάρεις κάτι φτηνότερο να δεις στράβωμα.....βδομάδα θα κάνει να σε δώσει να φας

• Like 2
Δημοσ.

της πηρα αρωμα και ενα στριγκακι δαντελενιο!!!ξετρελαθηκε!!!!

:D πες μου ότι το άρωμα το έκανες αμπαλάζ με το στριγκάκι τυλιγμένο γύρω του!!

Δημοσ.

Μέντορα, το 99 είναι η ηλικία σου? Δεν εξηγείται αλλιώς, σε βλέπω επόμενο δώρο να παίρνεις μια σκάφη, ένα κόσκινο και μερικά πέταλα αλόγου. 

• Like 2
Δημοσ.

Μέντορα, το 99 είναι η ηλικία σου? Δεν εξηγείται αλλιώς, σε βλέπω επόμενο δώρο να παίρνεις μια σκάφη, ένα κόσκινο και μερικά πέταλα αλόγου. 

Οχι το 99 δεν ειναι η ηλικια μου, αλλα πρεπει να δειχνουμε στους νεους οτι υπαρχουν κι αλλα δωρα εκτος απο τα...στριγκακια!!!! Μεχρι και δονητες αναφερθηκαν, αλλα οι δικες μου προτασεις 'ενοχλησαν'....τι διαστροφη...

Δημοσ.

Ο αποκαλούμενος και ''το χρυσό φτυάρι'' μια που είναι μέντορας στο ξεθάβινγκ. Καθόλου τυχαίες και οι δύο ονομασίες.  

• Like 1
Δημοσ.

Όχι μεντορα99 δεν ενόχλησαν οι προτάσεις και ίσα ίσα κατι δονητές με βρίσκουν κ μένα αντίθετο αλλά για πλακα λέγονται..

Αλλά από εκεί κ πέρα ε ρε φίλε σοβρακο φόρμα πας μακριά...

Δημοσ.

Οχι το 99 δεν ειναι η ηλικια μου, αλλα πρεπει να δειχνουμε στους νεους οτι υπαρχουν κι αλλα δωρα εκτος απο τα...στριγκακια!!!! Μεχρι και δονητες αναφερθηκαν, αλλα οι δικες μου προτασεις 'ενοχλησαν'....τι διαστροφη...

Δηλαδή πάει ή στρινγκάκι/δονητης ή κελεμπιομαντηλα/κιτσάτο διακοσμητικό της γιαγιάς?

Αλλες επιλογές: σεμεδάκια, φωτιστικο απο κολλημενα κοχυλια ή εναλλακτικά ζαρτιέρες με διχτυωτη καλτσα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...