mentoras99 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι μεντορα99 δεν ενόχλησαν οι προτάσεις και ίσα ίσα κατι δονητές με βρίσκουν κ μένα αντίθετο αλλά για πλακα λέγονται.. Αλλά από εκεί κ πέρα ε ρε φίλε σοβρακο φόρμα πας μακριά... Να σου πω την αληθεια, ειχα ξεχασει κι εγω την υπαρξη τους, αλλα καποιος μου ειπε οτι σε καποιες ευρωπαϊκες χωρες, αρκετες τα φοράνε ακομη!!!! Κι ετσι τα θυμηθηκα.
*nenya* Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Για παραδοσιακές κοπέλες υπάρχει κι αυτό: Διόρθωση: Και το κεντάει μόνη της ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Ε! 3
mentoras99 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδή πάει ή στρινγκάκι/δονητης ή κελεμπιομαντηλα/κιτσάτο διακοσμητικό της γιαγιάς? Αλλες επιλογές: σεμεδάκια, φωτιστικο απο κολλημενα κοχυλια ή εναλλακτικά ζαρτιέρες με διχτυωτη καλτσα. Φανταζομαι οτι αυτα τα δωρα ειναι κατι σαν crash test. Αν τα δεχτει η αλλη, είσαι σε καλο δρομο!!!! Διόρθωση: Και το κεντάει μόνη της ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Ε! Πως φαινονται οι νοικοκυρεμενες και 'παστρικες' κοπελες! Ετσι μπραβο!
tony81 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά μην τρελαινεστε. Το ινσομνια για ακόμα μια φορά οδήγησε σωστά την νεολαία και ο τς πήρε το κατάλληλο δώρο και ήδη δεν έχει ξαναποσταρει..γτ άραγε δεν ξέρω.Η δική μας η κατάρα όμως καλά κρατεί,αντί να πάρουμε από ένα στρινγκ (εσύ νενυα κάνα μποξερ) και να παμε καμία επισκεψη ασχολούμαστε με σοβρακααα.. Ουραίο το κεντιματακι α
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Πως φαινονται οι νοικοκυρεμενες και 'παστρικες' κοπελες! Ετσι μπραβο! Εδώ γεννιέται ένας έρωτας μεγάλος.
tony81 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι ρε τριλο το μάντεψες ήδη ανταλλάσσουν....καθρέφτες χαχαχ
tony81 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Και ο από πίσω τρώει τα λυσσακα του "το μυρίζει ή το τρώει τι γίνεται" 2
cococrops Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 απλα δουλευα παιδια γι'αυτο δεν απαντησα ξανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα