Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Α καλα.. και αν.. Εχουν θεμα να ξερεις με τη συντηρηση. Ειναι πολλα τα λεφτα και δεν τα αναλαμβανει κανεις. Το πανελληνιο πρωταθλημα γινεται αλλου πλεον, γι αυτους τους λογους ωχ καταλαβα... Κρίμα πάντως που δεν αναλαμβάνει κάποιος τη συντήρηση του χώρου. Θα έπρεπε να το έκαναν, τουλάχιστον μόνο και μόνο γιατί είναι το "κολυμβητήριο του οακα". Θα δω για του Γαλατσίου μήπως και γίνει τπτ.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 να ρωτήσω και κάτι τελευταίο, πρέπει αναγκαστικά στο κολυμβητήριο να έχω ειδικό μαγιό ("speedo" και έτσι) ή μπορώ και με ένα κοινό; Και δεύτερο, έχω μυωπία, μπορώ να χρησιμοποιήσω τα κανονικά γυαλιά κολυμβητηρίου ή δν θα βλέπω τπτ;
gdriver Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 ωχ καταλαβα... Κρίμα πάντως που δεν αναλαμβάνει κάποιος τη συντήρηση του χώρου. Θα έπρεπε να το έκαναν, τουλάχιστον μόνο και μόνο γιατί είναι το "κολυμβητήριο του οακα". Θα δω για του Γαλατσίου μήπως και γίνει τπτ. μην πας στο γαλατσίου. πήγα και το μετάνιωσα. ενδεικτικώς να σου αναφέρω τα κατά. 1. το χειμώνα απροειδοποίητα εντελώς, το κολυμβητήριο μπορεί να κλείσει για κανένα δίμηνο ελλέιψει θέρμανσης νερού. 2. απροειδοποίητα εντελώς ,πλέον έρχεται μία ομάδα με πιτσρικαριό και το κολυμβητήριο κλείνει από τις 16.30 μέχρι και τις 20.30. Από 20.30 μέχρι και 21.30 μπορείς να πας αλλά λόγω καλοκαιριού ακόμη , έχει πάρα πολύ κόσμο. μέχρι και το καταμεσημερο που πάω εγώ 3 και 4 σε κάθε διαδρομή + και κάτι μ.λ.κ.σμένες που παίρνουν τηλέφωνο και κλείνουν μία διαδρομή για πάρτη τους αγνοώντας πως υπάρχει βοηθητική όπου μπορούν να πλατσουρίσουν. 3. δεν έχεις ντουλάπι να βάλεις τα πράγματα σου όταν κάνεις προπόνηση. εννοώ δεν κλειδώνει. επομένως πρέπει να παίρνεις μαζί σου μέχρι το διάδρομο σου όλα τα τσιμπράκαλα. 4. ορισμένα ζώα αγνοούν τις ταμπέλες περί γύμνιας και τα κλαμπανέλια όλα κρέμονται για να το παίξουν μεγαλοτσ...νοι γαμ...ουλες. 5. ορισμένοι κλειστοί χώροι για αλλαγή μαγιό και ρουχισμό έχουν καταληφθεί από άλλα ζώα αφου έχουν φροντίσει να κρεμάσουν στο αποδυτήριο τα σώβρακα τους και τις αλλαξιές τους κλειδώνοντας το χώρο για την πάρτη τους. 6. οι δημότες γαλατσίου πληρώνουν 25 ευρώ το μήνα ενώ όλοι οι άλλοι 45 ευρώ. 7. δεν υπάρχουν ευέλικτα προγράμματα εγγραφής αναλόγως το πόσο συχνά πας. για παράδειγμα αν σκοπεύεις να πάς 15 φορές το μήνα είναι φθηνότερο από ότι να πηγαίνεις κάθε μέρα. 8. κλειστό τα σαββατοκύριακα!!!!!!!!!! Φυσικά όλα αυτά δεν υπάρχουν στο κολυμβητήριο της Γκράβας το οποίο είναι από όλες τις απόψεις πολύ καλλίτερο. μόνο το νερό δεν προσέχουν και εχει λίγο ότι να'ναι θερμοκρασία. ακόμη και χειμώνα έπαθα ψύξη στην πλατη. εννοείται σκούφο και γυαλάκια τα οποία είναι υποχρεωτικά και στα δύο. να ρωτήσω και κάτι τελευταίο, πρέπει αναγκαστικά στο κολυμβητήριο να έχω ειδικό μαγιό ("speedo" και έτσι) ή μπορώ και με ένα κοινό; Και δεύτερο, έχω μυωπία, μπορώ να χρησιμοποιήσω τα κανονικά γυαλιά κολυμβητηρίου ή δν θα βλέπω τπτ; υπάρχουν κολυμβητικά γυαλάκια μυωπίας. ορισμένοι πιο τολμηροί φορούν φακούς επαφής μέσα από τα γυαλάκια τους αλλά πρέπει να έχεις πολύ καλά γυαλάκια προκειμένου να μην μπαίνει νερό μέσα. τα γυαλάκια που πρέπει να πάρεις και θα σου "κάνουν" είναι αυτά που θα τα βεντουζάρεις στο πρόσωπο σου χώρις να τα σφίξεις (χωρίς να περάσεις πίσω από το κεφάλι σου τη λωρίδα τους , και δε θα πέσουν. πρόσεχε τα γυαλάκια να σου είναι άνετα ώστε να μην αγκομαχάς στον πόνο. πάρε γυαλάκια άνετα όπως aqua sphere vista ή τα σχεδόν πανομοιότυπα arena orbit.αυτά είναι σε στύλ μάσκας (μύτη έξω ) τα οποία βεντουζάρουν πολύ καλά. τέλος ακόμη και με χαμηλό φωτισμό όπως απόγευμα ή και σχετικά βράδυ μην πάρεις γυαλάκια με διάφανο φακό. ο σκούρος φακός είναι υπεραρκετός ακόμη και αυτές τις ώρες χαμηλού φωτός ώστε να βλέπεις μία χαρά. + και ότι θα τα χρησιμοποιήσεις και στη θάλασσα και μέρα χωρίς να σε ενοχλεί ο ήλιος. το μαγιό μπορεί να είναι ό,τι τύπου θες δεν υπάρχει περιορισμός.
Sorath Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το ΟΑΚΑ μια χαρά είναι. Η κόρη μου πάει 3 χρόνια τώρα και δεν έχουμε κανένα παράπονο, ούτε έχει προκύψει το οτιδήποτε με μολύνσεις/ενοχλήσεις κτλ. Κι εγώ πριν πολλά χρόνια πήγαινα στη λεωφόρο κάτω απο το γήπεδο που έχει, για 5 χρόνια και πάλι δεν είχα θέμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 και ημουν ετοιμος να παω στου γαλτασιου... Ναι όμως το αλλο στο οακα ανοιγει 1/10 ρε σεις...
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Φοράω χρόνια φακούς επαφής με τα γυαλιά κολύμβησης και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι έχω χρησιμοποιήσει σε θάλασσα τα ίδια γυαλιά και με τον καιρό θόλωσαν. Έμπαινα στην πισίνα και έβλεπα μια θολούρα αλλά νόμιζα ότι έτσι είναι για όλους, φταίει ο φωτισμός κλπ. Όταν κόπηκε το λουρί των γυαλακίων μετά από 6 χρόνια (speedo, πολύ καλά γυαλιά), που έμπαιναν και σε αρμυρό νερό και στέγνωνε με τα αλάτια γιατί ήμουν μαλάκας, αγόρασα καινούρια και ξαφνικά ξεθόλωσαν όλα στην πισίνα
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 πήρα κάτι καλά γυαλάκια με καθρέφτη κιόλας, τα δοκίμασα πριν τα πάρω φυσικά, μου πήγαιναν μια χαρά, όμως τα δοκίμασα στο ντουζ να δω αν μπαίνει ή όχι νερό και μπαίνει ελάχιστο. Είναι φυσιολογικό; Τα έσφιξα φυσικά αρκετά, αλλά μπαίνει πολύ λίγο όμως. Θα έχω θέμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα