Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθότι έχω σταματήσει να παρακολουθώ το hardware θα ήθελα τα φώτα σας.

Ενδιαφέρομαι για αγορά HTPC εώς 350E χωρίς οθόνη και πληκτρολόγιο.

Η χρήση για την οποία το θέλω είναι για KODI, youtube, plex server, κατεβαστηρι.

Λειτουργικό windows.
Θα με ενδιέφερε η αγορα να γίνει απο e-shop.gr.

Θα προτιμούσα λύσεις Intel καθώς και ύπαρξη wifi adapter.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

PER.642966.jpg PER.642966

CASE CHIEFTEC IX-03B-90W COMPACT SERIES 90W PSU BLACK

product_wishlist_small.jpg
69.90 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 69.90 € basket_delete.png PER.528860.jpg PER.528860

ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK N3150-ITX RETAIL

88.90 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 88.90 € basket_delete.png PER.549592.jpg PER.549592

RAM CORSAIR CMSO8GX3M2C1600C11 VALUE SELECT 8GB (2X4GB) SO-DIMM DDR3L 1600MHZ DUAL CHANNEL KIT

53.70 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 53.70 € basket_delete.png PER.320817.jpg PER.320817

SSD INTENSO 3812430 TOP PERFORMANCE 128GB 2.5'' SATA3

51.99 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 51.99 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 264.49 € basket_delete.png basket_orderform.png

Y.Γ1 Τα 8gb μνήμης είναι υπερβολικά,αλλά είναι σε καλή τιμή και ως γνωστόν η ποσότητα της μνήμης, επί το πλείστον, καθορίζει την μακροζωία του υπολογιστή,γι΄αυτό και την έβαλα.

Δίσκο σου έβαλα έναν φθηνό ssd κυρίως για να έχεις ένα πραγματικά αθόρυβο σύστημα,αν τώρα δεν σε εξυπηρετεί(λόγω μεγέθους) μπορείς να βάλεις ένα οποιονδήποτε 2,5 άρι δίσκο.

Δημοσ.

Αυτά απο εμένα :)

Έχεις βάλει κουτί Mini itx και μητρική Micro atx χωρίς hdmi;)

^εχεις βάλει μνήμες για λάπτοπ

Τέτοιες μνήμες δέχεται η μητρική αυτή;)

Δημοσ.

Έχεις βάλει κουτί Mini itx και μητρική Micro atx χωρίς hdmi;)

ΩΧ δεν είδα την PCI express x1 απο πάνω λέω κοντή είναι, με μια θύρα επέκτασης, νόμιζα στα γρήγορα ήτανε mini! :ph34r:

Εχει DVI οπότε το ίδιο είναι κατ’εμέ.

Δημοσ.

i3 για αυτή τη χρήση? λίγο υπερβολικός δεν είναι;

Μπορεί να πάει και σε Cely αλλά αυτή η λύση θα τον καλύψει αν θέλει να παίξει κανα game ακόμα και με την HD4400.

Για παράδειγμα εγώ Mass effect 3 έπαιζα με την HD4000 σε 768p άνετα.

Δημοσ.

δεν αντιλέγω, αλλά αν είναι και για κανένα παιχνιδάκι ίσως μια apu λύση να ήταν καλύτερη.

Σωστός! Κανα 7650Κ.

Αν θες κάνε μια σύνθεση γιατί εγώ πρέπει να φύγω. :)

Δημοσ.

βασικα απλά αλλάζει επεξεργαστής σε http://www.e-shop.gr/cpu-amd-a8-7650k-330ghz-box-p-PER.559679
                                  μητρική                http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-a88xm-e-retail-p-PER.524382ή κάποια αντίστοιχη
                                  ραμ                      http://www.e-shop.gr/ram-gskill-f3-2133c9d-8gxl-8gb-2x4gb-ddr3-2133mhz-ripjawsx-dual-channel-kit-p-PER.557240ή http://www.e-shop.gr/ram-gskill-f3-2400c11d-8gab-8gb-2x4gb-ddr3-2400mhz-cl11-ares-dual-channel-kit-p-PER.550763
κόστος 240 ευρώ.
+54 ο σληρός δίσκος που μπήκε πιο πάνω (από το newsletter)
+40 το τροφοδοτικό φτάνουμε τα 335.
και μένει το κουτί και ίσως μια ψύκτρα, πάει λίγο πάνω απο το budget αλλά βγαίνει καλό σύνολο. Με το κουτί που έχεις πιο πάνω φτάνει τα 380, όσα και το σύστημα που έκανες. Οπότε δίνει και 20 ευρώ για μια ψύκτρα και είναι κομπλέ.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες και τις προτάσεις. Η αλήθεια είναι πως μου άρεσε πολύ η προταση του pano και με λίγο ψάξιμο και άλλα παρόμοια θέματα είδα πως και το intel nuc βγαίνει με τον intel n3700 οπότε λέω να κινηθώ προς αυτή την κατεύθυνση.

Δημοσ.

<p>

Σας ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες και τις προτάσεις. Η αλήθεια είναι πως μου άρεσε πολύ η προταση του pano και με λίγο ψάξιμο και άλλα παρόμοια θέματα είδα πως και το intel nuc βγαίνει με τον intel n3700 οπότε λέω να κινηθώ προς αυτή την κατεύθυνση.<br />

</p><p> </p><p>

και εγώ προς τα εκεί κλείνω nuc n3700 + Bluetooth remote + ssd128 + ram 4gb κομπλέ</p>

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...