xpapias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μου έμεινε λίγη πίτσα απο αυτη που πηρα το βραδυ. Παθαινει τιποτα αν την αφησω εξω; Μπαινει στο ψυγειο με το κουτι της;
tony81 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Χαλάει χαλάει σου στελνω την διεύθυνση μου με πμ... Όχι δροσιά έχει μέχρι το πρωί αντέχει κ έξω και στο ψυγείο μπαίνει
MikeJ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Κανονικά δε μένει ποτέ πίτσα.... Κατά τα άλλα μην την αφήσεις έξω γιατί είναι ακόμα καλοκαίρι και θα χαλάσει σίγουρα.... βάλτην στο ψυγείο..... Βγάλτην από το κουτί για να μην σου πιάνει το μισό ψυγείο και βάλτην σε πιάτο... και αύριο βάλτην λίγο στη τοστιέρα ή το φούρνο ή το τηγάνι και ζέστανε την και φάτην....
xpapias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Στο ψυγειο μεσα στο κουτι της θα παθει τιποτα; Τα μονα πιατα που εχω ειναι κατι χαρτινα για παρτυ και ουτε καν αλουμινοχαρτο. Επισης ειναι η δεύτερη πιτσα γιαυτό και περισσεψε. Στα 10 κομματια τα εφτυσα.
tony81 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Τι να πάθει με το κουτί; Βάλε και μια πέτρα από πάνω αν φοβάσαι ότι θα το ανοίξει να φύγει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα