Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Αν πατε χαλκιδικη αυτο το σκ, επισκευτςιτε το πανηγυρι του αγιου μαμα... θα με θυμηθειτε
angmar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Για φαί Βρωτός στην οδό Σκρα, πίσω απ την Αγ. Σοφία, Βασιλικός, στα λαδάδικα, οδός Αιγύπτου, και κάνουλα στη Ρακτιβάν πάνω απ το υπουργείο. Για ποτό είσαι στη Βαλαωρίτου, έχει ~30 μαγαζιά εκεί, μπείτε σε όποιο σας αρέσει, αλλιώς ίσια κάτω είναι τα λαδάδικα, έχει κι εκεί αλκοόλ. Βρώμικο δεν έχει, χάσαμε το μαύρο, φάε στο Λαϊκόν πάνω απ τα λαδάδικα (που δεν είναι βρώμικο). Για μπάνιο είτε χαμηλά στο πρώτο πόδι με τους μαϊντανούς (αλλά και τα κορίτσχια) ή στο 2ο πόδι (9 μέρες δρόμος) με τ αγρίμια, ή, τέλος, στα Φλογητά και γύρω με τους τύπους με τα νικελωμένα παπιά. 3
ant_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Bαλαωρίτου=Ψευτοεναλακτικα μαγαζιά όλο το φοιτηταριό έφυγε απο τα παραλιακά μαγαζιά και τώρα κάνανε εκεί στέκι γιατί είναι δήθεν εναλακτικά γενικά και σαν περιοχή είναι ψιλοάθλια στενά του μισού μέτρου και μαγαζιά 5 μέτρα επι 5 1
mylo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Λοιπό δικές μου προτάσεις: Ωραίο ρεμπεταδικο με μουσική το Πέρα και βραδιάζει (και γαμω τα σουτζουκακια), Για πρωινό καφέ με πρωινό το Estrella στην Αγ. Σοφίας. Για γαμηστερο γύρο στα κάρβουνα με πατάτες στο χέρι Τα αδέρφια δίπλα στα λουλουδαδικα. Γύρο θα βρεις το πολύ ως τις 5. Για ποτό ή μπύρα έχει άπειρα μέρη. Για καλό φαγητό σε λογικες τιμες όμικρον στα Λαδάδικα. Πάρτε το αμάξι και πάτε πανόραμα στο Βίλα λούνα βράδυ για ποτό (μόνο για τη θέα). Για μπάνιο πάτε στην Λαγομανδρα και φάτε στον πειρατή ψάρι αν το σηκώνει η τσέπη ή μπριζόλες. Πάτε και δίπλα στο πόρτο Καράς για βόλτα στη μαρίνα. Βράδυ ποτά στον Μαρμαρά ή σε γειτονικό μπυτσομπαρο. 3 δαμάλια να πάνε στο βίλα λούνα? ζευγαροφάση ειναι εκει ρε
fylatos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Για τη θέα ρε μαν. Είπαμε να πάνε και σε αλλα μέρη. Αν θέλουν να μαμησουν υπάρχουν προτάσεις και γι αυτό. Απλά να μας πουν target group χαχα γιατί άλλη γκόμενα στο ένα μαγαζί άλλη στο άλλο.
panos2171 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Βρώμικο δεν έχει, χάσαμε το μαύρο Αυτός με το άζαξ; Πέθανε;
Adon1s Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) <p> Εγω για φαγητο θα πω Κρασοδικειο στη Βενιζελου (τρως οσο θες και ο,τι εχει ο καταλογος με 12 ευρω) και για μπεργκερ αν θες στο rolling brothers (εγνατια με ναβαρινου).Ειναι πιο φθηνα απο brothers και πολυ ωραια.<br /> Ok, λιγο πολυ ειναστε αποδω πανω ή εχουμε καβει φοιτητες Ο αθρωπος λεει ερχεται για 3μερο,που το μεταφραζω χονδρικα σαν "1η φορά".Επειδη παιζει να μη ξερει τους δρομους και να ειναι με το GPS για τα μαγαζιά, καλο ειναι να αναφερθει οτι Ναυαρίνου λεγεται χονδρικά ολος ο πεζοδρομος. Η οδος που ειναι ο πεζοδρομος λεγεται Δημ.Γούναρη, Ναυαρινου λεγεται η πλατεία που ειναι πιο κατω.Θα ψαχνει στο χαρτη γωνια Ναυαρινου με Εγνατια και δε θα βρισκει τιποτα και με το δικιο του. Αυτός με το άζαξ; Πέθανε; Μια κλείνει λενε,μια ανοιγει,μια οτι μετακόμισε, δε βγαζεις ακρη. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2015 από Adon1s
Mikeasdf Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 <p></p><p> </p><p> Ok, λιγο πολυ ειναστε αποδω πανω ή εχουμε καβει φοιτητες <br /> Ο αθρωπος λεει ερχεται για 3μερο,που το μεταφραζω χονδρικα σαν "1η φορά".Επειδη παιζει να μη ξερει τους δρομους και να ειναι με το GPS για τα μαγαζιά, καλο ειναι να αναφερθει οτι Ναυαρίνου λεγεται χονδρικά ολος ο πεζοδρομος. Η οδος που ειναι ο πεζοδρομος λεγεται Δημ.Γούναρη, Ναυαρινου λεγεται η πλατεία που ειναι πιο κατω.<br /> Θα ψαχνει στο χαρτη γωνια Ναυαρινου με Εγνατια και δε θα βρισκει τιποτα και με το δικιο του.</p> <p></p><p> </p><p> Μια κλείνει λενε,μια ανοιγει,μια οτι μετακόμισε, δε βγαζεις ακρη.</p> Μα η εγνατία μια είναι και σε ενα σημειο μονο κανει γωνια με την ναβαρινου.Δε νομιζω να δυσκολευτει. Εξαλλου και 1 περαστικο να ρωτησει θα του πει, σιγα 1
Pa0ki Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Στην ανάγκη ας ακολουθήσει τους barely legal κώλους εκεί γύρω και θα την βρει την άκρη
Liverpool89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Οποτε πηγα Θεσσαλονίκη, στους δεκα οι δυο ξερουν ακριβως να μου πουν που θα οαω. Εψαχνα το χρωμα πριν τα χριστουγεννα, ακομα και ταξιτζη ρωτησα ακρη δεν εβγαλα, εκανα κυκλους συνεχεια. Το βρηκα αλλη φορα που πηγα εντελως καταλαθος. Χαρακτηριστηκα ρωτησα μια κοπελα , ηερεις πως μπορω να παω στο χρωμα, ταδε οδο, θα στρεψεις απο δω και μετα κλι κλικ... με γειωσε κανονικοτατα...το κλικ κλικ της λεω τι ειναι, αρχισε να γελαει απλα
Mikeasdf Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Οποτε πηγα Θεσσαλονίκη, στους δεκα οι δυο ξερουν ακριβως να μου πουν που θα οαω. Εψαχνα το χρωμα πριν τα χριστουγεννα, ακομα και ταξιτζη ρωτησα ακρη δεν εβγαλα, εκανα κυκλους συνεχεια. Το βρηκα αλλη φορα που πηγα εντελως καταλαθος. Χαρακτηριστηκα ρωτησα μια κοπελα , ηερεις πως μπορω να παω στο χρωμα, ταδε οδο, θα στρεψεις απο δω και μετα κλι κλικ... με γειωσε κανονικοτατα...το κλικ κλικ της λεω τι ειναι, αρχισε να γελαει απλα Ε καλα δε συγκρινεται το χρωμα ομως με τη Ναβαρινου η την Αριστοτελους (σιγα το πραμα δηλαδη, μια ευθεια ειναι κ αυτο παραλιακα)
Liverpool89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Πιωμενη δεν ξερω αν ηταν. Εγω ξερω οτι εκανα τοσους κυκλους που στο τελος οηγα στο staybar. Ξερω οτι στον γυρισμο περασα απο μπροστα του. Εντωμεταξυ στο staybar μπαινω με την κοπελα μου γεια σας κλπ, με βαζει μια ξινη εξω με τα μανιταρια, ειδε οτι στραβωσα, ερχεται ενας αλλος ειστε καλα; εχει και μεσα να σε βαλω να κατσεις, απο μεσα μου ελεγα δεν γαμιομαστε τωρα λεω εγω, του ειπα δεν υπαρχει θεμα, σηκωθηκα μετα απο δεκα λεπτα και εφυγα.
d_gkal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 σε τετοια μαγαζια δεν αξιζει να πηγαινει κανεις (για το stay αναφερομαι) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα