psychogamer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Αυτο είναι ίσως λιγάκι δύσκολο αλλά για αυτό ήρθα εδώ //θα το μεταφέρω στη κατηγορία web design - development έχω φτιάξει κάποια site χρησιμοποιώντας xampp και τα έχω προωθήσει κανονικά(port forwarding) αλλά αντιμετωπίζω ένα θέμα , δε μπορώ να στείλω μηνύματα στους χρήστες όταν κάνουν εγγραφή στο σιτε μου υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω ; ευχαριστώ Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2015 από psychogamer
psychogamer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δοκιμασε να κανες restart τον apache στον κώδικα πρέπει να υπάρχει θέμα γτ όσες φορές και να κάνω restart τον apache δε διορθώνετε επίσης χρησιμοποιώ no-ip ώστε να ανανεώνετε η ip μου κάθε φορά που αλλάζει αλλά αυτό δεν έχει σημασία απλά το αναφέρω αν π.χ φτιάξω εγώ εναν user και του δώσω το ταδε email δε θα λάβει registration email απο τον διαχειριστή και δεν έχω ιδέα γτ γίνετε αυτό πρέπει να είναι κάποιος κώδικας πάντος και ύστερα απλά φτιάχνεις τις ρυθμίσεις από τα σιτε πανελ π.χ wordpress γτ + χρησιμοποιώ έτοιμα scripts όπως wordpress για site building άρα κάτι πρέπει να φτιάχνω στον κατάλογο του xampp στα php μάλλον και ύστερα απλά το διορθώνω και στο site(p.x wordpress)
astrosunnefo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Θα σου πρότεινα να κάνεις μια αναφορά το θέμα σου, να μεταφερθεί στο Web Design - Development, καθόσον άτομα που ασχολούνται επί αυτού του αντικειμένου μπορεί να μην διαβάζουν νήματα από άλλες κατηγορίες, κι έτσι να περιμένεις για απάντηση εις τον αιώνα τον άπαντα. 1
psychogamer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Θα σου πρότεινα να κάνεις μια αναφορά το θέμα σου, να μεταφερθεί στο Web Design - Development, καθόσον άτομα που ασχολούνται επί αυτού του αντικειμένου μπορεί να μην διαβάζουν νήματα από άλλες κατηγορίες, κι έτσι να περιμένεις για απάντηση εις τον αιώνα τον άπαντα. οκ αν είναι θα το γράψω και στη κατηγορία web design βασικά εκεί έπρεπε απο την αρχή να το γράψω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα