Tigris7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Θελω να γραψω σε ενα cd 50 τραγουδια σε μορφη mp3 αλλα τα θελω με συγκεκριμενη σειρα. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να τα αριθμω κατα σειρα και οταν το cd θα παιζει στο αμαξι,τα κομματια να αναπαραγονται με αυτη τη σειρα την οποια εχω επιλεξει εγω? Χρειαζεται καποιο συγκεκριμενο προγραμμα γιαυτη τη δουλεια,ή οποιοδηποτε προγραμμα εγγραφης,θα πεταω ενα ενα με την σειρα τα τραγουδια μεσα,και οταν θα κανω την εγγραφη του cd θα ειναι με τη σειρα που τα "πεταξα" μεσα?
Kourkounatos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Θελω να γραψω σε ενα cd 50 τραγουδια σε μορφη mp3 αλλα τα θελω με συγκεκριμενη σειρα. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να τα αριθμω κατα σειρα και οταν το cd θα παιζει στο αμαξι,τα κομματια να αναπαραγονται με αυτη τη σειρα την οποια εχω επιλεξει εγω? Χρειαζεται καποιο συγκεκριμενο προγραμμα γιαυτη τη δουλεια,ή οποιοδηποτε προγραμμα εγγραφης,θα πεταω ενα ενα με την σειρα τα τραγουδια μεσα,και οταν θα κανω την εγγραφη του cd θα ειναι με τη σειρα που τα "πεταξα" μεσα? Μπορεις απλα πριν απο καθε τιτλο τραγουδιου να βαλεις αριθμους απο το 01-50 με την σειρα που εσυ θες......
haris_216 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δυστυχώς με τα mp3 δεν παίζει αυτή η φάση, δηλαδή να τα παίξει με τη σειρά που τα έβαλες αλλά το κάνει αλφαβητικά με βάση το όνομα του αρχείου. Για να ξεπεράσεις αυτή την ιδιομορφία αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι στο όνομα του κάθε κομματιού να βάλεις αριθμό. πχ 01 + τίτλος κομματιού 1 02 + τίτλος κομματιού 2 κλπ Με αυτό τον τρόπο θα παίζει τα κομμάτια με τη σειρά που έβαλες τα νούμερα. υγ με πρόλαβε ο αποπάνω. και με λιγότερο μπλα μπλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα