dacourt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ο πατέρας μου χρωστάει ένα μεγάλο ποσό σε μια τράπεζα. Το θέμα μου ειναι οτι εχω και εγω λογαριασμό στην ίδια τράπεζα και μου μπήκαν μερικά λεφτά απο την πώληση του αυτοκινήτου μου. Τα ξεχρεώνει κανονικά με έναν διακανονισμό που έχει κάνει αν λέμε τώρα δεν πληρώσει καμιά δόση υπάρχει περίπτωση να μου πάρουν τα χρήματα μου? Ο λογαριασμός ανήκει μόνο σε εμένα αλλά έχω αρχίσει και φοβάμαι μετά που μπήκε τοσο μεγάλο ποσό στον λογαριασμό μου. Τι δουλειά έχει το χρέος του πατέρα σου με τις δικές σου καταθέσεις; ΚΑΜΙΑ... οπότε χαλάρωσε και μην αγχώνεσαι. Ότι χρωστάει ο πατέρας σου το χρωστάει ο ίδιος, ότι χρωστάς εσύ, το χρωστάς ΕΣΥ και μόνον ΕΣΥ! Χαλάρωσε υπάρχουν και χειρότερα..
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Τι δουλειά έχει το χρέος του πατέρα σου με τις δικές σου καταθέσεις; ΚΑΜΙΑ... οπότε χαλάρωσε και μην αγχώνεσαι. Ότι χρωστάει ο πατέρας σου το χρωστάει ο ίδιος, ότι χρωστάς εσύ, το χρωστάς ΕΣΥ και μόνον ΕΣΥ! Χαλάρωσε υπάρχουν και χειρότερα.. οχι ακριβως. αν χρωσταει καποιος απο τους δυο και ειναι συνδικαιουχοι στον ιδιο λογαριασμο τοτε μια χαρα του περνουν τα λεφτα
dacourt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Κληρονομεις περιουσια και χρεη. Πχ αν σου γραψει ενα σπιτι οπου το χρωσταει στην τραπεζα , κληρονομεις καιντο χρεος-δανειο, αν κανεις αποδοχη ή αν τύχει σε μια τέτοια περίπτωση.. αλλά και σε τέτοια περίπτωση να τύχει που ο πατέρας σου θα χρωστάει αλλά θα έχει περιουσία, πας κάνεις την αποδοχή κληρονομιάς και ταυτόχρονα αποδέχεσαι το χρέος του πατέρα σου και μετά πας στην Τράπεζα και ή συμφωνείται να βγει στο σφυρί ή κάνεις μια συμφωνία με την Τράπεζα να το πουλήσεις εσύ για να μην βγει στο σφυρί και πωληθεί σε πολύ χαμηλά στην τιμή και ο αγοραστής πληρώνει το αντίτιμο αναλόγως... πχ το ακίνητο κάνει 200.000 και ο πατέρας σου χρωστάει 140.000 στην Τράπεζα, πάει πληρώνει τα 140.000 ευρώ στην Τράπεζα και σου δίνει τα υπόλοιπα. Έχει συμβεί αρκετές φορές και οι τράπεζες πλέον είναι πολύ συζητήσιμες. οχι ακριβως. αν χρωσταει καποιος απο τους δυο και ειναι συνδικαιουχοι στον ιδιο λογαριασμο τοτε μια χαρα του περνουν τα λεφτα έγραψε ότι είναι συνδικαιούχος ο πατέρας του; δεν νομίζω.. αν είναι έτσι, τότε πρόβλημα. πρόβλημα, πρόβλημα πρόβλημα.. που έλεγε και ένα παλιό παιδικό.
iordanis77 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Κληρονομεις περιουσια και χρεη. Πχ αν σου γραψει ενα σπιτι οπου το χρωσταει στην τραπεζα , κληρονομεις καιντο χρεος-δανειο, αν κανεις αποδοχη Aυτο ισχυει σε περιπτωση θανατου. Δε νομιζω οτι μιλουσε για τετοια περιπτωση ο φιλος μας. πρόβλημα, πρόβλημα πρόβλημα.. που έλεγε και ένα παλιό παιδικό. πεσμου πως το λυνεις, αστυνομος Σαϊνης 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 έγραψε ότι είναι συνδικαιούχος ο πατέρας του; δεν νομίζω.. αν είναι έτσι, τότε πρόβλημα. πρόβλημα, πρόβλημα πρόβλημα.. που έλεγε και ένα παλιό παιδικό. οχι απλα το ανεφερα για να γνωριζουν και την αλλη εκδοχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα