Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εδω και κανενα 2 βδομαδες εχω απενεργοποιησει το λογαριασμο μου στο facebook αλλα απο τι μου λενε ακομα εμφανιζει στο chat το ονομα μου!Ξερει καποιος να μου πει αν καποια στιγμη θα φυγει και θα λεει χρηστης του facebook ,δηλαδη μετα απο καποιο καιρο.... , ή θα χρειαστε να το ξαναοιξω και να γραψω ενα ακυρο ονομα!?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

το είχα διαγράψει 2 χρόνια και πάντα έλεγε το όνομα μου στις συνομιλίες άλλων, μου φαίνεται πρέπει να επιλέξεις κάποια άλλη δικαιολογία για διαγραφή (και όχι θα επιστρέψω σύντομα)

Δημοσ.

Άλλο πράγμα η απενεργοποίηση λογαριασμού κι άλλο η διαγραφή. Στην πρώτη περίπτωση απλώς ο λογαριασμός γίνεται ανενεργός, ενώ στην δεύτερη περίπτωση διαγράφεται, και τότε εμφανίζει "χρήστης του facebook".

Δημοσ.

Άλλο πράγμα η απενεργοποίηση λογαριασμού κι άλλο η διαγραφή. Στην πρώτη περίπτωση απλώς ο λογαριασμός γίνεται ανενεργός, ενώ στην δεύτερη περίπτωση διαγράφεται, και τότε εμφανίζει "χρήστης του facebook".

αφου λενε οτι δε διαγραφεται ποτε και πως ολα μενουν στους σερβερ της αφου οταν ξανα συνδεθεις ολα επανερχονται !

Εκτος αν κανω λαθος!?

Δημοσ.

εσυ θες να απενεργοποιήσεις τον λογαριασμό η να τον διαγράψεις;

αν θες το δεύτερο,πήγαινε σβήσε τα πάντα απ οσα έχεις ανεβάσει και πέτα και ολους τους φίλους σου.

Δημοσ.

αφου λενε οτι δε διαγραφεται ποτε και πως ολα μενουν στους σερβερ της αφου οταν ξανα συνδεθεις ολα επανερχονται !

Εκτος αν κανω λαθος!?

Έχει διαφορά η διαγραφή με την (προσωρινή) απενεργοποίηση. Διαγραφή του λογαριασμού μπορείς να κάνεις από εδώ: https://www.facebook.com/help/delete_account

Δημοσ.

Οντως ισχυουν τα link σας και ειναι το ιδιο! και εμφανιζει το παρακατω μνμ!

Διαγραφή του λογαριασμού μου

Αν νομίζετε ότι δεν θα ξαναχρησιμοποιήσετε το Facebook και θέλετε να διαγραφεί ο λογαριασμός σας, αφήστε το πάνω μας. Απλώς να θυμάστε ότι δεν θα μπορείτε ούτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε περιεχόμενο ή πληροφορίες που έχετε προσθέσει. 

Αν επιμένετε ότι θέλετε να διαγραφεί ο λογαριασμός σας, πατήστε "Διαγραφή του λογαριασμού μου".

............................

Αλλα εγω δε θελω να το διαγραψω ,απλα ρωταω αν οσο ειναι απενεργοποιημενο αν θα φυγει το ονομα μου απο το τσατ !

Γιατι ειμαι σιγουρος 100% οτι πριν κανενα 6μηνο που το ειχα απενεργοποιησει παλι ,ελεγε χρηστης του facebook!

Mπορει μαλλον να εχει να κανει με την επιλογη αποχωρησης οπως αναφερθηκε παραπανω ή θα αναιρεσαν τελειως και θα ειναι εφικτο μονο με τη διαγραφη?

Σας ευχαριστω παντως ολους!

Δημοσ.

Τι να σου πω, δεν ξέρω. Πάντως, φίλοι μου, με απενεργοποιημένο τον λογαριασμό τους πάνω από έξι μήνες, συνεχίζουν να εμφανίζονται με το όνομά τους στις συζητήσεις. Μόνο αυτοί που τον είχαν διαγράψει είναι με την ένδειξη "χρήστης του facebook".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...