Tigris7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Καλο Σ/Κ σε ολους. Εχω ενα λαπτοπ,στο οποιο εχω windows 8 και μου ηρθε ειδοποιηση οτι ειναι διαθεσιμη η αναβαθμιση μου δωρεαν στα windows 10. Θα ηθελα να ρωτησω,γινεται να κανω εγκατασταση των windows 10 αλλα παραλληλα με τα windows 8 στον δευτερο σκληρο δισκο του Laptop και να υπαρχει dual boot επιλογη κατα την εκκινηση?
Kostas93 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 τα 10 είναι αναβάθμιση, θα μπουν στην θέση των 8.dual boot γίνεται, αλλα θα πρεπει να αγορασεις το δευτερο λειτουργικο.
Tigris7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μου ζητηθηκε καποια στιγμη αν θελω να φτιαξω στικακι εκκινησης και πατησα ναι. Και εχω την εγκατασταση στο στικακι. Ετσι,δεν μπορω να τα περασω σε δευτερο σκληρο δισκο στον ιδιο υπολογιστη?
Kostas93 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 και ποιο κωδικό θα πατήσεις για τα 10 στην εγκατασταση?
TheELF Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Αφού τα έχεις όλα έτοιμα που κολλάς στο να δοκιμάσεις απλά; Μπορεί να δεχτεί το κλειδί του bios σου και να περαστεί,διαφορετικά μπορείς να το περάσεις σαν δοκιμαστική έκδοση για 30 ημέρες για να δεις τουλάχιστον αν αξίζει η αναβάθμιση.
Tigris7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Οταν ξεκινησα να κανω την αναβαθμιση στα 10 σε αλλο υπολογιστη,παλι μου ζητηθηκε κωδικος και υπεθετα οτι θα ηταν καποιος κωδικος ο οποιος θα ειχε σταλθει στο email το οποιο ειχα καταχωρησει στην κρατηση της αναβαθμισης πριν αυτη βγει. Και ετσι,δεν μπορουσα να προχωρησω ουτε την αναβαθμιση. Ξερεις γιατι μου ζηταει κλειδι ακομα και στην αναβαθμιση?
micos000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ζητάει κωδικό πριν την εγκατάσταση και δεν μπορείς να το παρακάμψεις για να μπεις σε trial όπως έκανες στα 7. Τουλάχιστον κι εγώ που το δοκίμασα έτσι έγινε.
Kostas93 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Οταν ξεκινησα να κανω την αναβαθμιση στα 10 σε αλλο υπολογιστη,παλι μου ζητηθηκε κωδικος και υπεθετα οτι θα ηταν καποιος κωδικος ο οποιος θα ειχε σταλθει στο email το οποιο ειχα καταχωρησει στην κρατηση της αναβαθμισης πριν αυτη βγει. Και ετσι,δεν μπορουσα να προχωρησω ουτε την αναβαθμιση. Ξερεις γιατι μου ζηταει κλειδι ακομα και στην αναβαθμιση? πήγες να κάνεις κατευθείαν clean install μήπως? αν ναι, πρέπει να γίνει πρώτα αναβάθμιση μέσα απο τα update ή με to tool, και μετα clean install.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα