Pa0ki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Τι και; Έβγαλαν τις γελοίες για εσάς σχολές και τώρα έχουν τον μισθό τους ενώ οι περισσότεροι από εσάς είστε άνεργοι. Ναι ρε κοπελιά το είπαμε αυτό και ο μπάτσος μπορεί να ξύνεται και ο μισθός να πέφτει ενώ εγώ είμαι άνεργος Τα αστεία τους μαθήματα σχολιάζουμε έλεος Ναι, για 1-2 χρόνια έγινε ντου από δασκάλους που διορίστηκαν(ακόμη και χωρίς ΑΣΕΠ γιατί έτσι) και πολλοί τυχεροί βολεύτηκαν, για τους υπόλοιπους που δεν πρόλαβαν και θα διοριστούν στα γεράματα όμως κάνεις την πάπια Και μιλάμε για άτομα που ήταν θεωρητικά από τους καλύτερους και χαράμισαν το μέλλον τους για το σίγουρο μηνιάτικο του δημοσίου
φραμπάλα Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Eπειδή τους υποτιμάτε το έγραψα, τι έλεος; Και γιατί να κάνω την πάπια, τι με νοιάζει;
LongTom Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ναι ρε κοπελιά το είπαμε αυτό και ο μπάτσος μπορεί να ξύνεται και ο μισθός να πέφτει ενώ εγώ είμαι άνεργος Τα αστεία τους μαθήματα σχολιάζουμε έλεος Ναι, για 1-2 χρόνια έγινε ντου από δασκάλους που διορίστηκαν(ακόμη και χωρίς ΑΣΕΠ γιατί έτσι) και πολλοί τυχεροί βολεύτηκαν, για τους υπόλοιπους που δεν πρόλαβαν και θα διοριστούν στα γεράματα όμως κάνεις την πάπια Και μιλάμε για άτομα που ήταν θεωρητικά από τους καλύτερους και χαράμισαν το μέλλον τους για το σίγουρο μηνιάτικο του δημοσίου Με δύο λόγια: A)Υποθέτεις ότι είναι όλοι που είναι εκεί είναι βολεψάκηδες.Μπάτσοι,δάσκαλοι και λοιποί. Β)Υποθέτεις ότι όλοι είναι αποτυχημένοι που χαραμίστηκαν λόγω του (Α). Πολύ τσουβάλιασμα ρε παιδί και δεν κάνει. 1
Silverage Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Με δύο λόγια: A)Υποθέτεις ότι είναι όλοι που είναι εκεί είναι βολεψάκηδες.Μπάτσοι,δάσκαλοι και λοιποί. Β)Υποθέτεις ότι όλοι είναι αποτυχημένοι που χαραμίστηκαν λόγω του (Α). Πολύ τσουβάλιασμα ρε παιδί και δεν κάνει. Είδες να τα γράφει κάπου αυτά;
Pa0ki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Eπειδή τους υποτιμάτε το έγραψα, τι έλεος; Και γιατί να κάνω την πάπια, τι με νοιάζει; Ποιός τους υποτίμησε? Μα όταν μου κοπανάς ότι αυτοί πληρώνονται από τα 22 τους, ενώ στην ουσία πρόκειται για ένα παράθυρο 1-2 χρόνων μετά το 2008 και από εκεί και πέρα διορίζονται με το σταγονόμετρο τι κάνεις? Την πάπια ή τη στρουθοκαμηλο?
LongTom Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ναι ρε κοπελιά το είπαμε αυτό και ο μπάτσος μπορεί να ξύνεται και ο μισθός να πέφτει ενώ εγώ είμαι άνεργος Τα αστεία τους μαθήματα σχολιάζουμε έλεος Ναι, για 1-2 χρόνια έγινε ντου από δασκάλους που διορίστηκαν(ακόμη και χωρίς ΑΣΕΠ γιατί έτσι) και πολλοί τυχεροί βολεύτηκαν, για τους υπόλοιπους που δεν πρόλαβαν και θα διοριστούν στα γεράματα όμως κάνεις την πάπια Και μιλάμε για άτομα που ήταν θεωρητικά από τους καλύτερους και χαράμισαν το μέλλον τους για το σίγουρο μηνιάτικο του δημοσίου Είδες να τα γράφει κάπου αυτά; Τώρα τα βλέπεις και εσύ;
NT1G Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Χαβαλέ κάνουμε ρε παιδιά Και? Και οι μπάτσοι είναι μόνιμοι πριν τα 22 τους και χωρίς 4 χρόνια σχολή, so what? Πιο χρήσιμοι είναι οι παιδαγωγοί.
Silverage Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Τώρα τα βλέπεις και εσύ; Όχι, δεν τα βλέπω. Στο πρώτο λέει οτι ο μπάτσος αν θέλει μπορεί να ξύνεται και στο δεύτερο λέει οτι μπήκαν πολλά άτομα με βύσμα.
φραμπάλα Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Εσείς τους υποτιμήσατε όταν γράψατε για τα μαθήματα τους.Τελωσπάντων έχουμε ξεφύγει πολύύύύ από το θέμα.
Silverage Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Εσείς τους υποτιμήσατε όταν γράψατε για τα μαθήματα τους.Τελωσπάντων έχουμε ξεφύγει πολύύύύ από το θέμα. Γιατί, δεν είναι γελοία τα μαθήματα κουκλοθέατρου; Η δουλειά τους είναι σημαντική αλλά δεν ιδρώνουν κιόλας για να βγάλουν τη σχολή.
Adon1s Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Α) Άλλο παιδαγωγός και άλλο απόφοιτος παιδαγωγικής σχολής . ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ και για όλα τα επαγγέλματα . Β) Δεν υποτίμισε κανείς το επάγγελμα αλλά σχολίασε την δυσκολία των μαθημάτων ( εργαστήριο κουκλοθεάτρου που αναφέρθηκε πιο πριν) αν και για να ακριβολογούμε, το κουκλοθέατρο και οτι θελει να κανει με παιδια, θελει φαντασια και να πιάσεις την ψυχολογια του αντικειμενου. Αλλοι το εχουν και αλλοι οχι, οποτε εχει την δικια του και στο δικο του επιπεδο, δυσκολια. Γ) Λέγονται αστυνομικοί. 2
Pa0ki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Με δύο λόγια: A)Υποθέτεις ότι είναι όλοι που είναι εκεί είναι βολεψάκηδες.Μπάτσοι,δάσκαλοι και λοιποί. Β)Υποθέτεις ότι όλοι είναι αποτυχημένοι που χαραμίστηκαν λόγω του (Α). Πολύ τσουβάλιασμα ρε παιδί και δεν κάνει. Τώρα τα βλέπεις και εσύ; Με 2 λόγια αυτά που έγραψα γιατί άλλα γράφω άλλα καταλαβαίνεις Τους μπάτσους τους ανέφερα γιατί μου λέει ότι οι δάσκαλοι διορίστηκαν από τα 22 τους, Σβήσε το μπάτσους και βάλε ΣΤΥΑ αν θέλεις Τυχεροί όσοι δάσκαλοι βολεύτηκαν γιατί για 1-2 χρόνια τους έπαιρναν με το τσουβάλι τότε που άνοιγαν πολλά ολοήμερα δημοτικά, πολλοί δε διορίστηκαν χωρίς να δώσουν ΑΣΕΠ. Μιλάμε για άτομα που είχαν μπει παιδαγωγικό με 13-14 Χαράμισαν τη ζωή τους πολλοί από τη σειρά μου, γιατί τότε ήταν που έπιασε peak το παιδαγωγικό και όλοι ήθελαν να μπουν μόνο και μόνο για τη σιγουριά του δημοσίου. Κανείς δεν έχει διοριστεί ούτε πρόκειται στο άμεσο μέλλον Μιλάμε για άτομα που σχεδόν αρίστευσαν Στα εξηγώ καλά?
φραμπάλα Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μπορεί να είναι εύκολο το κουκλοθέατρο αλλά έχουν και άλλα μαθήματα στην σχολή τους.Όπως ψυχολογίες και παιδαγωγικές που δε νομίζω να είναι τόσο εύκολα. 1
Pa0ki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δεν είπε κανείς το αντίθετο Ούτε είναι υποτιμητικό το να γράφεις ότι μια σχολή είναι εύκολη, αφού είναι πως να το κάνουμε Γ) Λέγονται αστυνομικοί. Για μπάτσους μίλησα, όχι για αστυνομικούς
Silverage Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μπορεί να είναι εύκολο το κουκλοθέατρο αλλά έχουν και άλλα μαθήματα στην σχολή τους.Όπως ψυχολογίες και παιδαγωγικές που δε νομίζω να είναι τόσο εύκολα. Σε σύγκριση με άλλες σχολές, ναι, είναι πολύ εύκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα