Προς το περιεχόμενο

Gears of War: Ultimate Edition – Review (Xbox One)


Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, έχουν περάσει 9 χρόνια από τότε που η Microsoft λάνσαρε ένα από τα πιο δυνατά αποκλειστικά franchises της –μαζί με το Halo και το Forza.

Ο λόγος για το Gears of War, ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα third-person shooters της τελευταίας δεκαετίας, το οποίο επιστρέφει θέλοντας να… διδάξει τους νέους και να θυμίσει στους παλιούς. Το πρώτο Gears of War είχε κυκλοφορήσει το 2006 σε Xbox 360 και PC (έναν χρόνο αργότερα) και με άλλα τρία “επεισόδια” να έχουν μεσολαβήσει από τότε μέχρι και σήμερα (Gears of War 2, 3 & Judgement), η Microsoft είπε να φρεσκάρει λίγο τη μνήμη μας λανσάροντάς το εκ νέου.

 

Το Gears of War: Ultimate Edition αποτελεί επί της ουσίας ένα remake του πρώτου παιχνιδιού με όλες τις απαραίτητες βελτιώσεις στο τεχνικό κομμάτι. Σημαντικότερη όλων, το “κλείδωμα” της ανάλυσης στα 1080p και του ρυθμού ανανέωσης στα 30 fps (στο multiplayer ανεβαίνουμε μάλιστα στα 60 fps).

 

Link.png Site: Gears of War: Ultimate Edition – Review (Xbox One)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Πέραν των ιστορικών λόγων, δύσκολα θα το προτιμήσει κανείς αφού τα σημερινά action είναι απλησίαστα"


 


Εμένα πάλι τόσα χρόνια μετά μου θύμισε γιατί παραμένει ο βασιλιάς του είδους.


  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το 2008 πηρα το πρωτο που 360 λογω halo 3 και τοτε ειχε το πλαισιο θυμαμαι προσφορα το gears 20 ευρω και το τσιμπησα χωρις να εχω ιδεα.ηταν η καλυτερη random αγορα που εχω κανει στη ζωη μου και τωρα που το ξαναεπιασα δεν απορω καθολου για το ποσο πλακα ειχα παθει τοτε.το δε multi...τι να λεμε!

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το παιχνίδι προσφέρεται κυρίως για το online τμήμα του, καθώς το single player δεν κρατά πάνω από 8-9 ώρες ενώ το online του κρατά πολύ περισσότερο και είναι και άκρως ανταγωννιστικό και εθιστικό. Πραγματικά εκπληκτικό online και στο συγκεκριμένο δίνονται και όλοι οι χάρτες που κυκλοφόρησαν ποτέ για το gow1. Είναι ήδη γεμάτο κόσμο το online. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μας άρεσαν

  • Πέραν των ιστορικών λόγων, δύσκολα θα το προτιμήσει κανείς αφού τα σημερινά action είναι απλησίαστα

 

κακή αρνητική κριτική !!! το παιχνίδι ειχε και πάρα πολυ καλο χειρισμο και δεν ηταν ουτε χαζο-rpg, ουτε γεματο με ενα σορο αχρηστα υπο-quest !!!

 

ηταν ενα απ τα ατου του που το αγάπησαν οι gamers και ενας μεγάλος λογος να γινει αποκλειστικο για να πουλαει το X-BOX !!!  καναπες, gamepad και δωσε πονο !!! 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οντως και εγω το ''τα σημερινα action ειναι απλησιαστα ''δεν το πολυ καταλαβα τι εννοει καθως μιλαμε για μια σειρα απο τις καλυτερες στον ειδος και η καλυτερη οταν πρωτοκυκλοφορησαν στο Xbox τα Gears.

 

Κατσε να βγει στο pc το παιχνιδι και εκει να δεις τι εχει να γινει :)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την λίγο "αρνητική" κριτική.Μιλάμε για παιχνίδι έπος, που έφερε απίστευτα γραφικά για την εποχή του στο 360 και φανταστικό Online κομμάτι.Από την Παρασκευή λιώνω Online και έχω σχεδόν τελειώσει το Campaign...

 

Off Topic...

Ακόμη θυμάμαι το τι πέρασα με τις πατέντες των VPN κλπ. για να κατεβάσω τα DLC και σε αυτό αλλά και στο 2, μιας και η Ελλάδα δεν υποστηριζόταν στο Live.Tο μόνο που θεωρώ λίγο FAIL είναι το Judgment μιας και ήταν "ψιλο" αρπαχτή και βασίστηκε για πωλήσεις, στην επιτυχία και το γενικό Hype που είχε πάντοτε η σειρά...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιχνίδι του 2006 με ένα χέρι σοβά από πάνω.

Όπως βλέπουμε το ρίχνουν στις επανεκδόσεις πολλές εταιρίες στους παλιούς τίτλους.

Καλό και για μας, που μας αρέσουν οι παλιοί τίτλοι γιατί του ξανά παίζουμε με καλλίτερη υποστήριξη στους υπολογιστές μας αλλά και για τις εταιρίες που δεν κάνουν καινούρια δουλειά απ την αρχή και βλέπουν τι ζητάει ο κόσμος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...