sanaeriko Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μιας και θα ταξιδέψω πρώτη φορά με πλοίο για μια πολύ πολύ μικρούλα διαδρομή να τόση δα, δεν θα πάω και αυστραλία (μέχρι στιγμής έχω πάει Αίγινα και αγκίστρι) μου γεννήθηκε μια απορία.. Οι αποσκευές στα πλοία περνάνε κανένα έλεγχο όπως στα αεροπλάνα η μπορεί ο κάθε τρελός να στριμώξει κανα Καλάσνικοφ και να μας θερίσει όλους? Θα πάω απο πειραιά-πάρο με blue star feries!
NT1G Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μιας και θα ταξιδέψω πρώτη φορά με πλοίο για μακρινή απόσταση.... . Θα πάω απο πειραιά-πάρο... Μπροστά σε αυτό το ταξίδι, το Ευρώπη-Αυστραλία μοιάζει βόλτα στη γειτονιά μπορώ να πω. Δεν σου κάνουν έλεγχο. 1
Porg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Πάρε κάποιο συμπλήρωμα με βιταμίνη c να έχεις μαζί σου στο ταξίδι 3
sanaeriko Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μπροστά σε αυτό το ταξίδι, το Ευρώπη-Αυστραλία μοιάζει βόλτα στη γειτονιά μπορώ να πω. Δεν σου κάνουν έλεγχο. Ναι και το Γη-φεγγάρι μοιάζει απ'τον 1ο στον 2ο με ασανσέρ! Για τις αποστάσεις που έχω κάνει εγώ μέχρι τώρα το ανέφερα ως μακρινή διαδρομή ρε θυμιατά Κατευθείαν να με φάτε Πάρε κάποιο συμπλήρωμα με βιταμίνη c να έχεις μαζί σου στο ταξίδι lol αυτό ήταν καλό!! Στην ταμπακιέρα τώρα, γίνονται έλεγχοι?
_linuslost_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μιας και θα ταξιδέψω πρώτη φορά με πλοίο για μακρινή απόσταση(μέχρι στιγμής έχω πάει Αίγινα και αγκίστρι) μου γεννήθηκε μια απορία.. Οι αποσκευές στα πλοία περνάνε κανένα έλεγχο όπως στα αεροπλάνα η μπορεί ο κάθε τρελός να στριμώξει κανα Καλάσνικοφ και να μας θερίσει όλους? Θα πάω απο πειραιά-πάρο με blue star feries! Aυτο φοβηθηκες ή θες να περασεις καμια ριγανη μεσα και φοβασαι??? 17
ANHLIKOS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Κανένας έλεγχος δεν γίνεται, εκτός και αν έχουν πληροφορία.
RottenLungs Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μια χαρα έλεγχοι γίνονται (απλα το παίρνει χαμπάρι μόνο αυτος που του γίνεται). Εμένα και σε 1-2 γνωστούς μου, έχουν κάνει. Απο οτι έχω καταλάβει κόβουν φάτσες (μέσα στο πλοίο) και όταν κατεβαίνεις στο λιμάνι, έρχονται λιμενικοί και σου λένε να τους ακολουθήσεις. Στην δικιά μου περίπτωση, είχαν μαζέψει καμια 10ρια άτομα σε ένα χώρο κοντά στο λιμάνι. Μετα ελέγχουν στοιχεία και αποσκευές (και αυτοκίνητο) με βοήθεια σκύλου. 2
DhZou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Αυτό ή αν δουν ότι στο μπλα-μπλα του ινσόμνια ρωτάει κάποιος για ελέγχους στα πλοία...
zio10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δεν μου έχει τύχει ποτέ έλεγχος. Κάποιες φορές κάνουν όμως λογικά πριν ή μετά την αποβίβαση, γιατί ακούμε πολλές φορές για συλλήψεις για ναρκωτικά. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίοι ή "στοχευμένοι" οι έλεγχοι όμως...
sanaeriko Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέσα σε 10 λεπτά βγήκα πρεζάκι/έμπορας σκατόφατσας και δεν ξέρω γω και τι άλλο.. Και να φανταστείτε ότι η απορία ηταν πέρα για πέρα αληθινη! Και συ καλέ μου φίλε mr robot ρουφιάνε που παρακολουθείς αυτό το topic, αν θες διευκόλυνση πες μου να σου πω ακριβώς μέρα / ώρα να ρθείτε 10 να με ψάξετε. Υ.Γ σε φανταστικό πρόσωπο αναφέρομαι,μην παρεξηγηθεί κανείς
hliastsek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μαγκες και δεν ειναι καν Παρασκευη ακομα!
Mr_Proper Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέσα σε 10 λεπτά βγήκα πρεζάκι/έμπορας σκατόφατσας και δεν ξέρω γω και τι άλλο.. Και να φανταστείτε ότι η απορία ηταν πέρα για πέρα αληθινη! Και συ καλέ μου φίλε mr robot ρουφιάνε που παρακολουθείς αυτό το topic, αν θες διευκόλυνση πες μου να σου πω ακριβώς μέρα / ώρα να ρθείτε 10 να με ψάξετε. Υ.Γ σε φανταστικό πρόσωπο αναφέρομαι,μην παρεξηγηθεί κανείς Στην Πάρο... τέλη Αυγούστου.... και ρωτάς τυχαία για Καλάσνικοφ... πιτσιρικάς είσαι και θες να φέρεις μπάφο αυτά με τα Καλάσνικοφ να τα λές σε κάνενα θείο σου μπας και σε πιστέψει πάρε προφυλακτικά τύλιξε τους παπάδες σε αλουμινόχαρτο βάλε λίγο φραπέ μεσα στο προφυλακτικό βάλε τους παπάδες κανε δυο τρεις καλούς σφιχτούς κόμπους στο προφυλακτικό και βάλτο μέσα σε αρωματικό σαμπουάν και είσαι κομπλέ άντε και καλές διακοπές. 1
Pa0ki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ναι, για να ξεγελάσει και τα σκυλιά που δεν θα υπάρχουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα