Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε θέμα χρόνου είναι μέχρι να μπουν τίποτα τρομοκράτες της Αλ Κάιντα σε κανένα κρουαζιερόπλοιο τίγκα με αμερικάνους, να το ανατινάξουν (ένα σημαντικό μέρος του τέλος πάντων) να σκοτώσουν χιλιάδες κόσμο και μετά θα δείτε πως θα μπουν έλεγχοι τύπου αεροδρομίου και στα πλοία....

• Like 2
Δημοσ.

Κάνε την ερώτηση που θες..  :ph34r:, γιατί η ερώτηση για το "αν ψάχνουν" είναι η προπαρασκευαστική. B) Στο ζουμί της υπόθεσης.. <_<, διότι θεωρώ ότι δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζεις ότι ΔΕΝ γίνεται έλεγχος, παρά μόνο δειγματοληπτικοί από το Λιμενικό ή αν έχει προηγηθεί δόσιμο.

Δημοσ.

Γίνονται έλεγχοι ρε παιδιά,πάντως.Επιλέγουν καμια δεκαρια άτομα από όλους τους επιβάτες και τους ελέγχουν.Το ότι έχετε φλωρόφατσες  :devil:  και δεν σας έχουν κάνει ποτε έλεγχο δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν κιόλας.

• Like 1
Δημοσ.

Πέρασε ένα  φιλαράκι μου με αεροπλάνο απο Αθήνα-Κρήτη 10 γραμμάρια χόρτο εσυ στο πλοίο θα χεις πρόβλημα?

Ότι ολόκληρη Κρήτη δεν έχει χόρτο και έπρεπε να πάρει απτην Αθήνα;

• Like 1
Δημοσ.

Ότι ολόκληρη Κρήτη δεν έχει χόρτο και έπρεπε να πάρει απτην Αθήνα;

Καλύτερα το τι τάπα θα έτρωγε εδώ στην Κρήτη ειδικά καλοκαίρι δεν λέγεται με των 15 κατουρημένο αλβανό και αν του αρέσει :P

Δημοσ.

Εμένα με είχαν έλεγξει λιμενικοί και μάλιστα δεν πολυενδιαφέρθηκαν ότι μπορεί και να χάσω το καράβι αν αργούσαν πολύ με τον έλεγχο. 

Μου ανοίξαν την βαλίτσα , την έψαξαν εξονυχιστικά (άνοιξαν μέχρι και την θήκη από τα γυαλιά).

Και τέλος  έβαλαν το χέρι τους "διακριτικά" σε όλες τις τσέπες του παντελονιού μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...