Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, Bigi444444 είπε μια vega με επιδόσεις 1080ti περίπου και τιμή στα 550-600€ για την ώρα θα ήταν λουκούμι για πολλούς. Ειδικά για όσους έχουν και freesync οθόνες. Υπαρχει αυτη η vega αγαπητε εδω και καιρο και ειναι η vega64 Με επιδοσεις κοντα στην 1080ti και τιμη οσο αναφερεις κυριως απο εξωτερικο.
SPANK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Υπαρχει αυτη η vega αγαπητε εδω και καιρο και ειναι η vega64 Με επιδοσεις κοντα στην 1080ti και τιμη οσο αναφερεις κυριως απο εξωτερικο. Είναι καλή επιλογή η 64 αν αφήσουμε στην άκρη την κατανάλωση γιατί και εγώ το ψάχνω ακόμα τι να πάρω , αλλά μετά σκέφτεσαι αν βγάλει η amd κάποια στιγμή του χρόνου επιδόσεις καλύτερες της τωρινής γενιάς και navi όπως λέγεται .... θέλω να πω ότι δεν είναι πολύ future proof έτσι το βλέπω εγώ
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, SPANK είπε Είναι καλή επιλογή η 64 αν αφήσουμε στην άκρη την κατανάλωση γιατί και εγώ το ψάχνω ακόμα τι να πάρω , αλλά μετά σκέφτεσαι αν βγάλει η amd κάποια στιγμή του χρόνου επιδόσεις καλύτερες της τωρινής γενιάς και navi όπως λέγεται .... θέλω να πω ότι δεν είναι πολύ future proof έτσι το βλέπω εγώ Γιατι και η πρασινη αποκλειεται να βγαλει καρτες τελος του χρονου με βαση τις επιδοσεις(και τιμες)των τωρινων καρτων που δεν ειναι οτι το καλυτερο? Ολα σχετικα ειναι και γιαυτο και ο καθενας τα βαζει κατω αναλογα με τις απαιτησεις του και αγοραζει αναλογα. Εν μερη για 500ευρω vega 64 μιλαμε,τι καλυτερο αγοραζεις σημερα στα χρηματα αυτα απο vega 64 στην κοκκινη μερια και 1080 στην πρασινη?
SPANK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Γιατι και η πρασινη αποκλειεται να βγαλει καρτες τελος του χρονου με βαση τις επιδοσεις(και τιμες)των τωρινων καρτων που δεν ειναι οτι το καλυτερο? Ολα σχετικα ειναι και γιαυτο και ο καθενας τα βαζει κατω αναλογα με τις απαιτησεις του και αγοραζει αναλογα. Εν μερη για 500ευρω vega 64 μιλαμε,τι καλυτερο αγοραζεις σημερα στα χρηματα αυτα απο vega 64 στην κοκκινη μερια και 1080 στην πρασινη? Μπορεί να βγάλει δεν αντιλέγω αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο να βγάλει καινούργια γενιά σε λιγότερο από έναν χρόνο και να σκοτώσει αυτήν που δεν έχει βγει καλά καλά. Συμφωνώ ναι vega 64 από μεριά amd είναι ότι καλύτερο αλλά μέχρι 500 euro βαριά , δύσκολη επιλογή πάντως πλεον για να πάρεις κάρτα και το κακό είναι με τις vega ότι Ελλάδα και να έχει διαθεσιμότητα 1 2 καταστήματα την έχουν από 700 μέχρι 800 + και δεν καταλαβαίνω την λογική , δεν βλέπουν ότι θα τους μείνει στο ράφι ? Δηλαδή πραγματικά αν την έβρισκα γύρω στα 500 Ελλάδα ίσως να την είχα αγοράσει ήδη η να το πω αλλιώς θα το σκεφτόμουν πολύ πιο εύκολα
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 34 λεπτά πριν, SPANK είπε Δηλαδή πραγματικά αν την έβρισκα γύρω στα 500 Ελλάδα ίσως να την είχα αγοράσει ήδη η να το πω αλλιώς θα το σκεφτόμουν πολύ πιο εύκολα Αφου τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα στο μυαλο σου,για ποιο λογο τα μπερδευεις χωρις λογο? Αν πχ δεν μπορεις να αγορασεις απο εξωτερικο και κοιτας μονο απο Ελλαδα και διαθετεις μεχρι 500ευρω ή κοιτας σε vega 56 στα 550 ή πας στην πρασινη μερια ή αγοραζεις κατι φθηνοτερο(rx 580)κρατας χρηματα και με την πρωτη ευκαιρια αγοραζεις οτι θες του χρονου. Ουτως ή αλλως για 1080p 75hz σε ενδιαφερει οπως εχεις πει,αρα ειναι παρα πολυ απλα τα πραγματα. Και επειδη ειχες πει στο διπλα θεμα οτι θες να παιζεις στα ultra και με βαση και το προσφατο γραφημα του ψιλο τραγικου AC Odyssey,αναγκαστικα κοιτας ή σε vega 64(που της ριχνεις ακυρο λογω τιμων Ελλαδας) ή σε 1080 ή σε 2080 . 1
SPANK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, Fulgore είπε Αφου τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα στο μυαλο σου,για ποιο λογο τα μπερδευεις χωρις λογο? Αν πχ δεν μπορεις να αγορασεις απο εξωτερικο και κοιτας μονο απο Ελλαδα και διαθετεις μεχρι 500ευρω ή κοιτας σε vega 56 στα 550 ή πας στην πρασινη μερια ή αγοραζεις κατι φθηνοτερο(rx 580)κρατας χρηματα και με την πρωτη ευκαιρια αγοραζεις οτι θες του χρονου. Ουτως ή αλλως για 1080p 75hz σε ενδιαφερει οπως εχεις πει,αρα ειναι παρα πολυ απλα τα πραγματα. Και επειδη ειχες πει στο διπλα θεμα οτι θες να παιζεις στα ultra και με βαση και το προσφατο γραφημα του ψιλο τραγικου AC Odyssey,αναγκαστικα κοιτας ή σε vega 64(που της ριχνεις ακυρο λογω τιμων Ελλαδας) ή σε 1080 ή σε 2080 . Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα , είδομεν
Darthvader Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 16 ώρες πριν, SPANK είπε Είναι καλή επιλογή η 64 αν αφήσουμε στην άκρη την κατανάλωση γιατί και εγώ το ψάχνω ακόμα τι να πάρω , αλλά μετά σκέφτεσαι αν βγάλει η amd κάποια στιγμή του χρόνου επιδόσεις καλύτερες της τωρινής γενιάς και navi όπως λέγεται .... θέλω να πω ότι δεν είναι πολύ future proof έτσι το βλέπω εγώ Αν εχεις monitor freesync παιρνεις vega. Αν εχεις gsync παιρνεις 1080. Αν δεν εισαι σιγουρος παιρνεις rx 580 8gb. Αν αγχωνεσαι για το τι θα γινει με τις vega, σκεψου τι θα νιωσεις αν τα σκασεις για 2080-2080ti και σε κανα χρονο δεις καμια ανακοινωση για 7nm rtx....
DAV2002GR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 https://wccftech.com/amd-radeon-rx-polaris-30-gpu-october-launch/amp/
kostiger Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Κυκλοφορούν σε μια εβδομαδα λεει κ δεν εχει ακουστει τιποτα. Ανακοινωση μπορει, κυκλοφορια δεν παιζει με την καμια. 1
Votritis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Aν βγει κατι μαλλον δεν θα το ανακοινώσουν πριν , τι να βγουν να πουν? ....... οτι θα βγάλουν επανέκδοση της 480? Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από Votritis
kostiger Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Σωστο κι αυτο. Σε καθε περιπτωση ομως κατι θα ειχε διαρρευσει. Μια αναρτηση εναρξης παραγγελιων σε καποιο μεγαλο κατάστημα. Κατι.. Οπως και να εχει κατι θα δουμε και απο αυτο το στρατόπεδο συντομα ακομα και αν θα προκειται για τη νεα γενια κονσολων..
Bigi444444 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Έχουν boostαριστεί λίγο λόγω της καλής πορείας στους επεξεργαστές. Το δουλεύουν λίγο φαίνεται και στις κάρτες. Για να δούμε, ίσως τελικά όντως, βγάλουν και κάτι πιο δυνατό σε vega πριν πάνε σε polaris. Μια vega στα επίπεδα της 2080 θέλουμε λέμε με 5,5-6 κατοστάρικα να τα ισοπεδώσει όλα.
atheatos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Bigi444444 είπε Έχουν boostαριστεί λίγο λόγω της καλής πορείας στους επεξεργαστές. Το δουλεύουν λίγο φαίνεται και στις κάρτες. Για να δούμε, ίσως τελικά όντως, βγάλουν και κάτι πιο δυνατό σε vega πριν πάνε σε polaris. Μια vega στα επίπεδα της 2080 θέλουμε λέμε με 5,5-6 κατοστάρικα να τα ισοπεδώσει όλα. Αν γίνει αυτό, τι τιμή θα έχει η Vega 64 που έχει μείνει στο στοκ τότε? Σίγουρα πολύ κάτω από 5 κατοστάρικα. Κρίμα, γιατί ξέρω πολλούς που πήραν την Vega 64 πρόσφατα στα 5,5-6.
billeiros Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, Bigi444444 είπε Έχουν boostαριστεί λίγο λόγω της καλής πορείας στους επεξεργαστές. Το δουλεύουν λίγο φαίνεται και στις κάρτες. Για να δούμε, ίσως τελικά όντως, βγάλουν και κάτι πιο δυνατό σε vega πριν πάνε σε polaris. Μια vega στα επίπεδα της 2080 θέλουμε λέμε με 5,5-6 κατοστάρικα να τα ισοπεδώσει όλα. https://youtu.be/v5piiHYq0JA
nikos5800 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, billeiros είπε https://youtu.be/v5piiHYq0JA δηλαδη?τι θελει να μας πει ο ποιητης ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα