Professor Xavier Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 και με έναν celeron μια χαρά θα κάνει την δουλειά του. Εκεί που δεν θα τσιγκουνευόμουν θα ήταν στο τροφοδοτικό, ειδικά σε περιπτώσεις που υπολογιστής θα μένει πολλές ώρες ανοιχτός. Μη σου πω να πάρεις και ένα UPS να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τα έγγραφα που θα βάλεις μέσα θα έχουν μεγαλύτερη αξία από τον υπολογιστή. 1
stoni90 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 εαν εσυ νομιζεις οτι εισαι ενταξει εμενα μου περισσεύει. Εκανα ήδη μια πρόταση ωστόσο εφόσον δε θες κλειδί βελτιώνεται (π.χ. με έναν pentium)... παντως ρε παιδιά μην υπερβάλουμε, ενα word θα δουλευει και κανένα Pdf... Δε χρειάζεται παραπανω απο Pentium... Και ο celeron ακομα θα κανει τη δουλειά! Αλλα οπως προείπα χρειάζεται αποθηκευτικό χώρο οποτε καλύτερα έναν 1ΤΒ σκληρό... Αυτή τη στιγμή κάνω "δουλειά" με μηχάνημα 5ετίας. Word, Foxitreader kai chrome τρεχουν μόνο, δε χρειάζομαι κάτι αλλο. Γιαυτό θεωρώ ότι τα 250 είναι μαξ για τέτοια χρήση. Σπίτι που λιώνουμε με COH έχουμε άλλο
paylidis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτή τη στιγμή κάνω "δουλειά" με μηχάνημα 5ετίας. Word, Foxitreader kai chrome τρεχουν μόνο, δε χρειάζομαι κάτι αλλο. Γιαυτό θεωρώ ότι τα 250 είναι μαξ για τέτοια χρήση. Σπίτι που λιώνουμε με COH έχουμε άλλο Αν δεις την υπογραφή μου τρεχω πολυ βαρύτερες εργασίες σε αντίστοιχο... Προσωπικά είπα ήδη δε χρειάζεται παραπάνω απο pentium... Ακόμα και ο celeron μια χαρα θα ειναι...
toyo73 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Νεος πύργος για δικηγορικό γραφείο 200-250 ; Δεν βγάζουν μεροκάματο δικηγόροι σ'αυτή τη χώρα ; Δεν κάνεις δουλειά σε δικηγορικό γραφείο με πύργο 250max, μιλάμε για ενα μηχάνημα που προορίζεται για επαγγελματική χρήση και οχι για χωράφια, σοβαρευτείτε λιγο. Σιγα βρε φιλε να μην παρει και lamborghini για να παει στα δικαστηρια. Και με ενα TOYOTA YARIS εισαι αρχοντας.Στην πολη μου που ειναι μικρη, πανε και με ποδηλατο.
Sheogorath Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μην ξεχασεις να κανεις raid 1 αλλα με 250 που χορος για δυο δισκους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα