iliadelo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια νοικιασα τωρα σε επαρχιακη πολη οι γονεις μου ειναι σε περιεργη οικονομικη κατασταση αλλα μου ειπαν οτι θα με σπουδασουν και ετσι νοικιασαμε κ εφυγα απο τον τοπο μονιμης κατοικιας, επειδη ξερω οτι περνανε δυσκολα θελω τον πρωτο χρονο να πιασω καποια δουλεια, καθως συνηθισα να εχω και τα δικα μου λεφτα αφου δουλευω σε πλακακια απο τα 14. σκεφτομαι σερβιτορος αλλα επειδη δεν εχω ξανα δουλεψει δεν ξερω πως ακριβως γινεται, απλα πας απο μαγαζι σε μαγαζι και ρωτας;
arxangelos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 χαχαχαχα τι το λες το παιδι ρε..... αδερφε οντως και γω πηγαινα μιλημενος σε δουλειες απο γνωστους. αλλα μπορεις να πας σε 4-5 μαγαζια και να ρωτησεις
Pa0ki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Κακά τα ψέματα, θα αποκτήσει πολλούς γνωστούς και "βοήθεια" για αρχή Εγώ ούτε καλημέρα είχα με κανένα "τραπεζάκι" και μετάνιωσα που δεν τους εκμεταλλεύτηκα καθόλου τους παπάρες 1
haris_216 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν παίζει γνωστός, τότε απλά πόρτα-πόρτα. Να "δουλέψεις" απλά λίγο την εικόνα σου καθώς θα έχεις (αν έχεις) στην διάθεσή σου ελάχιστα...δευτερόλεπτα για να κάνεις "κλικ" του όποιου πιθανού εργοδότη. Άρα η εμφάνιση και η γενικότερη εικόνα που "βγάζεις" μετράει
iliadelo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 φοβαμαι λιγο οτι θα ξεχναω τις παραγγελιες τον πρωτο καιρο :P
zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 φοβαμαι λιγο οτι θα ξεχναω τις παραγγελιες τον πρωτο καιρο :P Βρες τη δουλειά πρώτα κι αυτά φτιάχνουν, μην σε ανησυχούν.... Να συμπληρώσω ότι όσο μεγαλύτερο κύκλο έχεις κι όσο περισσότερο κόσμο μπορείς να φέρεις στο μαγαζί τόσο καλύτερα για σένα...
Razor_7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 απο περιέργεια πόσο πάνε οι μισθοί σε κατι τέτοια? Γτ οκ το καλοκαίρι ειναι καλά τα λεφτά αλλά το χειμώνα μου φαίνεται οτι δεν παίζει ισχύει κάτι τέτοιο.
geodark Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μεταξύ σοβαρού και αστείου σε επαρχιακές πόλεις όσες μεγάλες καφετέρειες ξέρω, όσοι και κυριώς όσες δουλεύουν μέσα είναι από κονέ σε κόμμα. Χωρίς να 'ναι κανόνας βέβαια... ξέρω και παιδιά που με ψάξιμο βρήκαν και αυτοί δουλειά σε καλά μαγαζιά
tony81 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν τα σουργελα των παρατάξεων της σχολής θα σου βρουν δουλειά πάντως μπορείς σίγουρα να πηγαίνεις σε κάτι εκλογές και να τους λες σκασε ένα 30αρι να κατέβω..σίγουρο αυτό
panos2171 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν έχεις ξαναδουλέψει σερβιτόρος και δεν σε συστήσει κάποιος δεν θα καταφέρεις τίποτα. Αντιθέτως μπορείς να ξεκινήσεις από τη λάντζα ή αν είσαι αρκετά εμφανίσιμος/γυμνασμένος υποδοχή.
tony81 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Τσιπιρικος είναι θα βρει άνετα την σχολή μην τρεναρει
Razor_7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Πρώτα σου βρίσκει δουλειά η ΔΑΠ και μετά σου λέει "έχουμε γίνει τα γκαρσόνια της Ευρώπης".
iliadelo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 πηγα σε δυο καφετεριες σμρ αλλα μου ειπαν δεν χρειαζονται αφησα τηλ να με παρουν αν φυγει κανεις αυριο ξανα κανω μια προσπαθεια αν στειλω στις σελιδες στο fb που εχουν οι καφετεριες αν χρειαζονται ατομα αντι να τις ψαχνω μεσα στην πολη λετε να ειναι καλη ιδεα;
tony81 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Καλή σκέψη αυτή, βάλε και μια καλή φώτο προφίλ και παίζει. Σίγουρα δεν χάνεις κ κάτι. .
aGka8l Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 δεν μας ειπες σε τι πολη εισαι.. τον 1ο μηνα θα ναι δυσκολο να βρεις , θα κανεις παρέες , θα βγεις , θα πιεις , θα γνωρισεις 2-3 PR , θα κανεις μονος τα κονε σου θα χει χωθει καπου καποιο φιλαράκι σου επειδη θα χε ηδη καποιον γνωστο και αυτος θα σε χώσει καπως ετσι θα γινει σε βάθος 4μηνου.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα