Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια νοικιασα τωρα σε επαρχιακη πολη

οι γονεις μου ειναι σε περιεργη οικονομικη κατασταση αλλα μου ειπαν οτι θα με σπουδασουν και ετσι νοικιασαμε κ εφυγα απο τον τοπο μονιμης κατοικιας,

επειδη ξερω οτι περνανε δυσκολα θελω τον πρωτο χρονο να πιασω καποια δουλεια, καθως συνηθισα να εχω και τα δικα μου λεφτα αφου δουλευω σε πλακακια απο τα 14.

σκεφτομαι σερβιτορος αλλα επειδη δεν εχω ξανα δουλεψει δεν ξερω πως ακριβως γινεται, απλα πας απο μαγαζι σε μαγαζι και ρωτας;

Δημοσ.

χαχαχαχα τι το λες το παιδι ρε.....

αδερφε οντως και γω πηγαινα μιλημενος σε δουλειες απο γνωστους.

αλλα μπορεις να πας σε 4-5 μαγαζια και να ρωτησεις

Δημοσ.

Κακά τα ψέματα, θα αποκτήσει πολλούς γνωστούς και "βοήθεια" για αρχή 

Εγώ ούτε καλημέρα είχα με κανένα "τραπεζάκι" και μετάνιωσα που δεν τους εκμεταλλεύτηκα καθόλου τους παπάρες

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν παίζει γνωστός, τότε απλά πόρτα-πόρτα.

Να "δουλέψεις" απλά λίγο την εικόνα σου καθώς θα έχεις (αν έχεις) στην διάθεσή σου ελάχιστα...δευτερόλεπτα για να κάνεις "κλικ" του όποιου πιθανού εργοδότη.

Άρα η εμφάνιση και η γενικότερη εικόνα που "βγάζεις" μετράει

Δημοσ.

φοβαμαι λιγο οτι θα ξεχναω τις παραγγελιες τον πρωτο καιρο :P :P

Βρες τη δουλειά πρώτα κι αυτά φτιάχνουν, μην σε ανησυχούν.... :)

Να συμπληρώσω ότι όσο μεγαλύτερο κύκλο έχεις κι όσο περισσότερο κόσμο μπορείς να φέρεις στο μαγαζί τόσο καλύτερα για σένα...

Δημοσ.

απο περιέργεια πόσο πάνε οι μισθοί σε κατι τέτοια? Γτ οκ το καλοκαίρι ειναι καλά τα λεφτά αλλά το χειμώνα μου φαίνεται οτι δεν παίζει ισχύει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου σε επαρχιακές πόλεις όσες μεγάλες καφετέρειες ξέρω, όσοι και κυριώς όσες δουλεύουν μέσα είναι από κονέ σε κόμμα. Χωρίς να 'ναι κανόνας βέβαια... ξέρω και παιδιά που με ψάξιμο βρήκαν και αυτοί δουλειά σε καλά μαγαζιά

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν τα σουργελα των παρατάξεων της σχολής θα σου βρουν δουλειά πάντως μπορείς σίγουρα να πηγαίνεις σε κάτι εκλογές και να τους λες σκασε ένα 30αρι να κατέβω..σίγουρο αυτό

Δημοσ.

Αν δεν έχεις ξαναδουλέψει σερβιτόρος και δεν σε συστήσει κάποιος δεν θα καταφέρεις τίποτα. Αντιθέτως μπορείς να ξεκινήσεις από τη λάντζα ή αν είσαι αρκετά εμφανίσιμος/γυμνασμένος υποδοχή.

Δημοσ.

πηγα σε δυο καφετεριες σμρ αλλα μου ειπαν δεν χρειαζονται αφησα τηλ να με παρουν αν φυγει κανεις

αυριο ξανα κανω μια προσπαθεια

αν στειλω στις σελιδες στο fb  που εχουν οι καφετεριες αν χρειαζονται ατομα αντι να τις ψαχνω μεσα στην πολη λετε να ειναι καλη ιδεα;

Δημοσ.

Καλή σκέψη αυτή, βάλε και μια καλή φώτο προφίλ και παίζει. Σίγουρα δεν χάνεις κ κάτι. .

Δημοσ.

δεν μας ειπες σε τι πολη εισαι..

τον 1ο μηνα θα ναι δυσκολο να βρεις , θα κανεις παρέες , θα βγεις , θα πιεις , θα γνωρισεις 2-3 PR , θα κανεις μονος τα κονε σου θα χει χωθει καπου καποιο φιλαράκι σου επειδη θα χε ηδη καποιον γνωστο και αυτος θα σε χώσει καπως ετσι θα γινει 

σε βάθος 4μηνου....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...