defacer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν τα σουργελα των παρατάξεων της σχολής θα σου βρουν δουλειά πάντως μπορείς σίγουρα να πηγαίνεις σε κάτι εκλογές και να τους λες σκασε ένα 30αρι να κατέβω..σίγουρο αυτό Κι έτσι μπορεί να μάθει από νωρίς είτε πως να λέει ψέματα για κέρδος (αν δεν τους ψηφίζει στο τέλος) είτε αν όντως τους ψηφίζει πως να πουλάει την ψήφο του για ένα μεροκάματο. slow-clap.gif φίλος, έγραψες.
tony81 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Άσε ρε φιλαρακι ξημερώματα θα μ κανεις μάθημα. Καλά θα τους κάνει. Εγώ προσωπικά επειδή το παίζεις κ ειρωνας ούτε γεια δεν λέω με αυτά τα καθυστερια ούτε το έκανα ποτέ αυτό αλλά αφού είναι βόδια και πληρώνουν ναι να τα πάρει και να μην τους ψηφίσει κιόλας. Ελεύθερη αγορά.. Τσακω τα κλαπ πίσω τώρα:/
Mr_Proper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 πηγα σε δυο καφετεριες σμρ αλλα μου ειπαν δεν χρειαζονται αφησα τηλ να με παρουν αν φυγει κανεις αυριο ξανα κανω μια προσπαθεια αν στειλω στις σελιδες στο fb που εχουν οι καφετεριες αν χρειαζονται ατομα αντι να τις ψαχνω μεσα στην πολη λετε να ειναι καλη ιδεα; όχι όσο πιο άνετο για εσένα είναι να ρωτήσεις μέσω fb για δουλειά αντι για ζωντανά τόσο πιο άνετο είναι για τον άλλον να σε κλάσει Ζωντανά μπροστά στο αφεντικό να σε κόψει έχει περισσότερες ελπίδες.
idomeneas7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι πως σε αυτή τη δουλειά είναι απαραίτητο να πεις ψέμματα πως έχεις προϋπηρεσία γιατί δεν πρόκειται να σε πάρουν αλλιώς. 1
Mr_Proper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι πως σε αυτή τη δουλειά είναι απαραίτητο να πεις ψέμματα πως έχεις προϋπηρεσία γιατί δεν πρόκειται να σε πάρουν αλλιώς. Εκτός αν εισαι εμφανίσιμη κοπέλα ισότητα σου λέει ο άλλος μετά 1
iliadelo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 αν δεν με παρουν στην τελικη θα τον πω αν κανεις ανακαινιση ξερω να περναω πλακακια χαχαχαχ ειμαι λαρισα αυτον τον καιρο
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αναγκαστικά πρέπει να ρουφιανέψεις, Στο Ελλαδιστάν αν δεν έχεις κονέ δεν παίζει τίποτα. Θα πας να πεις ότι έχεις προϋπηρεσία σε κάποιον άλλον και έφυγες γιατί έπρεπε να πας να σπουδάσεις ή κάτι τέτοιο. Σίγουρα πάντως πρέπει να πας στο αφεντικό ζωντανά και όχι μέσω Facebook. Πρέπει να σε κόψει ο άλλος για να καταλάβει πόσο του ταιριάζεις. Να δείξεις ότι έχεις καλό λεξιλόγιο, ωραίο στυλ και τα λοιπά.
Razor_7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Άσε ρε φιλαρακι ξημερώματα θα μ κανεις μάθημα. Καλά θα τους κάνει. Εγώ προσωπικά επειδή το παίζεις κ ειρωνας ούτε γεια δεν λέω με αυτά τα καθυστερια ούτε το έκανα ποτέ αυτό αλλά αφού είναι βόδια και πληρώνουν ναι να τα πάρει και να μην τους ψηφίσει κιόλας. Ελεύθερη αγορά.. Τσακω τα κλαπ πίσω τώρα:/ η ελέυθερη αγορά ξαφνικά απέκτησε καινούργιο νόημα.
panos2171 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι πως σε αυτή τη δουλειά είναι απαραίτητο να πεις ψέμματα πως έχεις προϋπηρεσία γιατί δεν πρόκειται να σε πάρουν αλλιώς. Και φυσικά θα κάνει μπαμ ότι δεν έχει και σε χρόνο dt θα αντικατασταθει. Ας μην ξεχνάμε ότι θα του κάνουν δοκιμαστικό κάποιες μέρες.
Sakel27 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε επειδή είμαι Λαρισαίος και ξέρω... Στην αρχή Μην πας στις μεγάλες καφετέριες rablas , bollocks , Kubrick , gossip. Πήγαινε σε κάποια μικρότερη σε μια συνοικιακη για να μάθεις την δουλειά... Αλλά γενικά θες κονέ για να βρεις δουλειά στις κεντρικές και δεν νομίζω να παίρνουν 18ρηδες...
idomeneas7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Και φυσικά θα κάνει μπαμ ότι δεν έχει και σε χρόνο dt θα αντικατασταθει. Ας μην ξεχνάμε ότι θα του κάνουν δοκιμαστικό κάποιες μέρες. Ακόμα και να τον διώξουν μετά από λίγο, μάντεψε ποιός μόλις απέκτησε πραγματική προϋπηρεσία.
tony81 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 η ελέυθερη αγορά ξαφνικά απέκτησε καινούργιο νόημα.Που λέει ο λόγος ρε μαστορη
iliadelo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 ξερει κανεις τι γινεται με την ασφαλεια γτ μου ειπαν θα μου κολλανε ενσημα; εγω ειμαι προστατευομενο μελλος και δεν κανω φορολογικη δηλωση. στα ποσα ενσημα πρεπει να κανω φορολογικη;
panos2171 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ακόμα και να τον διώξουν μετά από λίγο, μάντεψε ποιός μόλις απέκτησε πραγματική προϋπηρεσία. Σωστό και ήθελα να το γράψω αλλά το ξέχασα.
idomeneas7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 ξερει κανεις τι γινεται με την ασφαλεια γτ μου ειπαν θα μου κολλανε ενσημα; εγω ειμαι προστατευομενο μελλος και δεν κανω φορολογικη δηλωση. στα ποσα ενσημα πρεπει να κανω φορολογικη; Θα το δεις του χρονου αυτο γιατι αλλάζουν συνέχεια. Πάει με το εισόδημα, όχι τα πόσα ένσημα θα έχεις. Μην ακούσω καμιά ξινίλα πάντως, άλλοι παρακαλάνε για ένσημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα