Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδες...

Ηθελα να ρωτησω εάν, εκτος από ένα επιπλέον προσον σε βιογραφικο και σε μεταπτυχιακο, μπορει να χρησιμοποιηθεί καπου αλλου το Proficiency πχ αν μπορει να διδαξει καποιος κλπ κλπ

Δημοσ.

το Michigan...παλια περι 2000 νομιζω οποιος το ειχε μπορουσε να διδαξει φανταζομαι δεν ισχυει κατι τετοιο πλεον ε?

δεν σου δινει επαρκεία ?

Δημοσ.

Για να παρεις επαρκεια, καταθετεις καποια χαρτια στον ΕΟΠΠΕΠ. Η διαδικασία έχει κόστος περί τα 30-40 ευρώ (θέλει κάτι χαρτιά από γιατρούς) και κάνει κάπου 2-3 μήνες να σε γράψουν στα μητρώα.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποτε είχα πάρει την επάρκεια και άδεια διδασκαλίας αλλά νομιζω μετά απο κάνα 2 χρόνια καταργήθηκε αυτή η δυνατοτητα

Δημοσ.

το Michigan...παλια περι 2000 νομιζω οποιος το ειχε μπορουσε να διδαξει φανταζομαι δεν ισχυει κατι τετοιο πλεον ε?

δεν σου δινει επαρκεία ?

Όσους γνωστούς έχω έξω για μεταπτυχιακό, έπρεπε να ξαναδώσουν ielts ή toefl για να τους δεχτούν

Michigan και Cambridge που παίρναμε όλοι τότε, μόνο για την κορνίζα πλέον ή εντός των συνόρων

• Like 1
Δημοσ.

Η διαδικασία που σου λέω δεν είναι δύσκολη πάντως, άνετα την κάνεις. Το δύσκολο είναι να βρεις να διδάξεις με αξιοπρεπή λεφτά.

Κι εγώ που την έκανα δηλαδή δεν το εξάσκησα ποτέ το σπορ.

• Like 1
Δημοσ.

ναι καταλαβα...βασικα και εγω δεν με βλεπω να το εξασκώ απλα ειπα μηπως και χρησιμευει σε κατι το χαρτι μιας και πριν λιγες μερες βγηκαν τα αποτελέσματα και ειδα ότι το πηρα

• Like 1
Δημοσ.

στα 90's η δικηγόρος μου για κάποιο λόγο μου είχε βγάλει επάρκεια διδασκαλίας Αγγλικών με βάση το CPE του Cambridge ,δεν θυμάμαι καν γιατί, ήταν κ πριν πάρω το IB κ ήμουν πολύ μικρός αλλά για να το κάνει θα χρειαζόταν για κάτι το οποίο αυτή τη στιγμή δε μπορώ καν να ανακαλέσω.

Δημοσ.

ναι καταλαβα...βασικα και εγω δεν με βλεπω να το εξασκώ απλα ειπα μηπως και χρησιμευει σε κατι το χαρτι μιας και πριν λιγες μερες βγηκαν τα αποτελέσματα και ειδα ότι το πηρα

Καλά έκανες και το πήρες. Μπορεί να μην βρίσκεις και δουλειά με αυτό αλλά με χωρίς και αν δεν βρίσκεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...