WorldOfGlass Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Οι μεταλαδες και οι γκοθαδες στο ιδιο τσουβαλι με τους κλαριν και τα emo. Μια στιγμη να ξερασω....
Pa0ki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Mόνο μέταλ ρε Θα ποστάρω σε όλα τα θρεντ να διαδοθεί το νέο μου αβατάρι 1
Anastazio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε ξεκολλατε λιγο με αυτο "Στην Ελλαδα","οι Ελληνες" μπλα μπλα μπλα,λες και οι Ελληνες ανακαλυψαν το instagram,το FB και την χιπστερια,τρεντ και ταση στην ελλαδα εχει να διαμορφωθει απο τον χρυσο αιωνα του περικλη ξερω γω,εξω τα ιδια κανουν,εισαγομενη ειναι η καθε ταση,απλα εδω ζειτε. /ριλαξ 7
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Θα ποστάρω σε όλα τα θρεντ να διαδοθεί το νέο μου αβατάρι και δεν είσαι καλά 2
defacer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 μόνο εμένα μου τη σπάει όλη αυτή η ποζεριά; Άσχετα από οτιδήποτε άλλο, φαντάζομαι πως είσαι μικρός ακόμα (ας μου επιτραπεί η έκφραση, βασικά εννοώ "όχι σαν εμάς τα arguably πουρά"). Συνήθως με τα χρόνια σταματάει να σε απασχολεί το τι κάνει ο καθένας ultimately για να γαμήσει. Αν όχι τα πράγματα είναι άσχημα γιατί μέχρι τον τάφο θα είσαι μονίμως τσαντισμένος. 4
bluesattack Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ο αυθεντικός είναι συμπαθής ακόμη κι αν είναι αυθεντικός μπαστουνόβλαχος. Ενώ αυτός που ακολουθεί φάσεις της μόδας και προσποιείται για να μην ξεφύγει από το ρεύμα πάντα εκπέμπει μια γελοιότητα. Και αυτος αυθεντικος ειναι.Αυθεντικο fashion victim , κακο ειναι ? Καπως πρεπει να κινειται και η οικονομια Ποιος να το περιμενε οτι απο τον Σακη τον υδραυλικο και το ρετιρε θα φθαναμε στον dexter και το lost 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε ξεκολλατε λιγο με αυτο "Στην Ελλαδα","οι Ελληνες" μπλα μπλα μπλα,λες και οι Ελληνες ανακαλυψαν το instagram,το FB και την χιπστερια,τρεντ και ταση στην ελλαδα εχει να διαμορφωθει απο τον χρυσο αιωνα του περικλη ξερω γω,εξω τα ιδια κανουν,εισαγομενη ειναι η καθε ταση,απλα εδω ζειτε. /ριλαξ Μόνο εσύ το είπες σωστά φίλε μου. Όλοι οι Έλληνες, από κλαρινογαμπρούς μέχρι μεταλάδες νομίζουν πώς εκείνοι τα βρήκαν όλα. Ιδίως σε αυτό το thread που προσεβλήθησαν οι μεταλλάδες και κάθονται να αναλύουν γιατί είναι μεταλάδες, ότι είναι ωραίο να είσαι μεταλάς κτλ. Όσο γελοίος είναι ο κλαρινογαμπρός που θα είναι έτσι για κανα 6μηνο, τόσο γελοίος είναι και ο μεταλλάς μέχρι να πεθάνει.
Mr_Proper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε ξεκολλατε λιγο με αυτο "Στην Ελλαδα","οι Ελληνες" μπλα μπλα μπλα,λες και οι Ελληνες ανακαλυψαν το instagram,το FB και την χιπστερια,τρεντ και ταση στην ελλαδα εχει να διαμορφωθει απο τον χρυσο αιωνα του περικλη ξερω γω,εξω τα ιδια κανουν,εισαγομενη ειναι η καθε ταση,απλα εδω ζειτε. /ριλαξ Ναι ρε και ντρέπομαι που είμαστε τόσο πρόβατα......... πραγματικά.... Μάλια Κρήτη 2013 (είναι μέρος που σχεδόν κατα κανόνα μαζεύονται Άγγλοι - και γίνεται της πουτάνας αλλά δεν το αναφέρω για αυτό) 90 στις 100 κοπέλες εκεί (Αγγλίδες) φορούσαν τα κοντά σορτ είτε απο τζίν είτε ύφασμα που ξεπερνάνε το κωλομάγουλο ή είναι ακριβώς στο όριο για εκεί και που δένουν λίγο πάνω απο την μέση.... (ακόμη και τα μπάζα) Μέχρι τότε ΠΟΤΕ σε καμία πόλη στην Ελλάδα ή σε κάποιες του εξωτερικού που είχα πάει δεν είχα δεί τέτοιο πράγμα ΠΟΤΕ όμως (καλά οκ σίγουρα κανα 2,3 με ωραίο σώμα μπορεί αλλά όχι στον αριθμό των εκατοντάδων μέσα στο πλήθος) και έλεγα "δες κάτι κάλα κορίτσια που βγάζει η Αγγλία" (δεν έλεγα αυτό αλλά αυτά που έλαγα αντίστοιχης λογικής δεν θα μπορούσα να τα γράψω εδώ χωρίς να διαγραφεί το ποστ) το επόμενο καλοκαίρι ΟΛΕΣ οι Ελληνίδες σε όλη την Κρήτη τα ίδια σορτς... (καλά οκ όχι όλες αλλά τεσπα τα έβλεπες σε εκατοντάδες σχεδόν όλες) Μού έκανε εντύπωση όχι μόνο η ταχύτητα που επικράτησε η μόδα αλλά και η αφορμή .... οι ξένες πουτάνες (δεν λέω πως οι ξένες ειναι πουτάνες αλλά αυτές στα μάλια ειναι ξένες και οι περισσότερες πουτάνες και αν δεν είναι γενικά είναι για εκείνες τις μέρες που θα κάτσουν) κάνανε κάτι το καλοκαίρι του 13 και όλες οι Ελληνίδες αμέσως σαν την μύγα στο σκατό να κάνουν το ίδιο το επόμενο καλοκαίρι.... για να τις μοιάσουν;
doubtful Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ενταξει δεν ειναι μονο στην ελλαδα. Μαζες παντου ιδιες ειναι. Οι αποψεις, τα αρεσω/δεν αρεσω κτλ κτλ ολα χειραγωγουνται αναλογα με αυτα που σε μαθαινουν. Για αυτο και θεωρω τον ανθρωπο προιον, οπως πχ μια καρεκλα.
alex_000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μόνο εσύ το είπες σωστά φίλε μου. Όλοι οι Έλληνες, από κλαρινογαμπρούς μέχρι μεταλάδες νομίζουν πώς εκείνοι τα βρήκαν όλα. Ιδίως σε αυτό το thread που προσεβλήθησαν οι μεταλλάδες και κάθονται να αναλύουν γιατί είναι μεταλάδες, ότι είναι ωραίο να είσαι μεταλάς κτλ. Όσο γελοίος είναι ο κλαρινογαμπρός που θα είναι έτσι για κανα 6μηνο, τόσο γελοίος είναι και ο μεταλλάς μέχρι να πεθάνει. 4
alex_000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μεταλλάς detected. ναι και εγώ έκανα detect μια άλλη λέξη από "μ" για σένα.
zio10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως, πέρα από τους "συνειδητοποιημένους" μεταλάδες υπάρχουν και αρκετοί που ακολουθούν αυτή την τάση λόγω μόδας και μιμητισμού, ειδικά πιο παλιά το έβλεπες περισσότερο. Δεν νομίζω ότι αυτοί οι "μεταλάδες" είναι διαφορετικοί από τους υπόλοιπους που συζητάμε εδώ. Το λέω απλά γιατί γράφτηκε ότι είναι λάθος να βάζεις τους μεταλάδες μαζί με τους άλλους, εννοείται ότι δεν έχω τίποτα μαζί τους (πέρα από εντελώς διαφορετικό μουσικό γούστο! )
manzah80 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τι με νοιαζει εμενα τι μουσικη ακουει ο αλλος αμα ειναι καλος και νορμαλ ανθρωπος δεν πα να ακουει και κλαρινα σε πανηγυρια αυτα που γραφετε ειναι μαλακιες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις