Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζηλεύω τους ροκαδες και τους πιτσιρικάδες που έχουν στα στηθια τους καρδιά που ζουν τα όνειρα τους και για τον έρωτα τους τα κάνουν όλα στη ζωή γιαλια καρφιά .

Ο zio ξέρει  :shock:  :-D

• Like 1
  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως, πέρα από τους "συνειδητοποιημένους" μεταλάδες υπάρχουν και αρκετοί που ακολουθούν αυτή την τάση λόγω μόδας και μιμητισμού, ειδικά πιο παλιά το έβλεπες περισσότερο. Δεν νομίζω ότι αυτοί οι "μεταλάδες" είναι διαφορετικοί από τους υπόλοιπους που συζητάμε εδώ.

Το λέω απλά γιατί γράφτηκε ότι είναι λάθος να βάζεις τους μεταλάδες μαζί με τους άλλους, εννοείται ότι δεν έχω τίποτα μαζί τους (πέρα από εντελώς διαφορετικό μουσικό γούστο! :P  )

Αν εξαιρέσουμε καταστάσεις στο σχολείο ξέρω γω, δεν μπορώ να συμφωνήσω καθώς οι μεταλάδες & ροκάδες, πάντα, και ειδικά παλαιότερα όπως λες ήταν στο περιθώριο. Δεν είχε νόημα να ακολουθήσεις την τάση για να γίνεις πιο αρεστός στους γύρω σου όπως με τους κλαρινογαμπρούς η να βγάλεις γκόμενα πχ το αντίθετο θα κατάφερνες.

lol, πότε ήταν το metal ήταν μόδα και γιατί δεν πήρα εγώ το memo?? Μήπως σκέφτεσαι τίποτα ταινίες με τον Γαρδέλη που φορούσαν δερμάτινα και καρφιά στις ντίσκο? :D

• Like 1
Δημοσ.

Αν εξαιρέσουμε καταστάσεις στο σχολείο ξέρω γω, δεν μπορώ να συμφωνήσω καθώς οι μεταλάδες & ροκάδες, πάντα, και ειδικά παλαιότερα όπως λες ήταν στο περιθώριο. Δεν είχε νόημα να ακολουθήσεις την τάση για να γίνεις πιο αρεστός στους γύρω σου όπως με τους κλαρινογαμπρούς η να βγάλεις γκόμενα πχ το αντίθετο θα κατάφερνες.

lol, πότε ήταν το metal ήταν μόδα και γιατί δεν πήρα εγώ το memo?? Μήπως σκέφτεσαι τίποτα ταινίες με τον Γαρδέλη που φορούσαν δερμάτινα και καρφιά στις ντίσκο? :D

Ήταν όμως ένας τρόπος να μπεις σε μια παρέα-κλίκα ή να δείξεις και να νιώσεις ότι ανήκεις κάπου. Ε, αυτοί στην πορεία άλλαξαν, μόδα ήταν και πέρασε γι'αυτούς και σ'αυτούς αναφέρομαι :)

Για το πόσο διαδεδομένο ήταν δεν είμαι σίγουρος αλλά από το γυμνάσιο και μετά όλο κασέτες - cd ροκ και μέταλ έβλεπες να ανταλλάσσονται, δεν έφερνε κανένας Πανταζή και Καρρά :P

Να συμπληρώσω ότι δεν βλέπω τον λόγο να προσαρμόζεις την εμφάνισή σου σύμφωνα με τη μουσική που ακούς πάντως...δεν χρειάζεται να είσαι μαλλιάς με δερμάτινα αν ακούς μέταλ ούτε με χρυσή αλυσίδα κι ανοιχτό πουκάμισο αν ακούς λαϊκά...:)

Ο zio ξέρει  :shock:  :-D

Ροκάς ο Σταμάτης! :)

• Like 1
Δημοσ.

Τον ξερει ενας φιλος μου τον σταματη και τον γιο του, το γιο του δηλαδη και μεσω αυτου και τον αλλον.Νορμαλ ατομο ειναι.

Δημοσ.

Τον ξερει ενας φιλος μου τον σταματη και τον γιο του, το γιο του δηλαδη και μεσω αυτου και τον αλλον.Νορμαλ ατομο ειναι.

Και φωνάρα να συμπληρώσω :)

Δημοσ.

Στα σχολεία οι εκπαιδευτικοί τσακώνονται αν τα παιδιά θα τραγουδούν εμβατήρια ή τραγούδια της μεταπολίτευσης. Κανείς δεν προβληματίζεται που κάνουν μάθημα μουσικής χωρίς.... μουσικά όργανα, οι τριτοκοσμικοί. Δεν έγινε ποτέ ούτε απεργία ούτε κατάληψη για σοβαρά θέματα. Για να πέσει κανένα επίδομα μόνο. Λοιπόν η απόλυτη έλλειψη μουσικής παιδείας κάνει λίγο την Ελλάδα να θυμίζει Ινδία στον γενικό πληθυσμό. Τι αισθάνεται ένας τουρίστας που έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας; Ανατολή!  Και είναι και άδικο γιατί αυτού του είδους η μουσική εμφανίστηκε το 1922 και στ' αλήθεια είναι κουλτούρα των πληθυσμών της Ιωνίας κι όχι των Ελλήνων γενικότερα. Για να πούμε το πράγμα και ως έχει η folk μουσική μας είναι τα κλαρίνα και οι γκάιντες, όχι το bouzouk και τα ντέφια. Kι εκτός αυτού υπήρχε και μία Μαρία Κάλλας και δεκάδες άλλοι Έλληνες καλλιτέχνες πασίγνωστοι στο παγκόσμιο στερέωμα, που κανένας τους δεν έγινε γνωστός με τσιφτετέλια. 

Η ''τάση'' δημιουργείται από την προσωπικότητα του καθενός. Πιο πολύ απ' ότι μια παρέα ή μια κλίκα παίζει η διάθεσή του να διαφοροποιηθεί από το σύνολο. 

Δημοσ.

Και φωνάρα να συμπληρώσω :)

ναι δεν λεω αλλα την μουσικη του δεν την αντεχω με τιποτα αλλα ειπαμε οκ δεν με ενοχλει ουτε με αφορα αυτο

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο εσύ το είπες σωστά φίλε μου. Όλοι οι Έλληνες, από κλαρινογαμπρούς μέχρι μεταλάδες νομίζουν πώς εκείνοι τα βρήκαν όλα. Ιδίως σε αυτό το thread που προσεβλήθησαν οι μεταλλάδες και κάθονται να αναλύουν γιατί είναι μεταλάδες, ότι είναι ωραίο να είσαι μεταλάς κτλ. Όσο γελοίος είναι ο κλαρινογαμπρός που θα είναι έτσι για κανα 6μηνο, τόσο γελοίος είναι και ο μεταλλάς μέχρι να πεθάνει.

To ένα είναι τρόπος ζωής. Το άλλο είναι μια φάση τρέντυ που θα περάσει το πολύ σε δύο χρόνια. Και μεταλλάς δεν είναι μόνο ο κολλημένος με τους Iron Maiden, Metallica, και ακούει ΜΟΝΟ metal.  Είναι αυτός που προτιμά αυτή τη μουσική και τη φιλοσοφία περισσότερο άλλα έχει και άλλα ακούσματα και είναι μες το γενικότερο σύνολο. Ο κλαρινογαμπρός πριν ήταν τρέντης, πιο πριν ήταν emo, πιο πριν ήταν "μεταλάς" και μετά το τρέχων στυλ του λογικά θα καταντήσει σκυλάς, ελληναράς που θα τρώει κοψίδια και θα κάνει κοιλιές από τις μπύρες.

• Like 1
Δημοσ.

ναι δεν λεω αλλα την μουσικη του δεν την αντεχω με τιποτα αλλα ειπαμε οκ δεν με ενοχλει ουτε με αφορα αυτο

Για μένα είναι στους τοπ, γούστα είναι αυτά :)

To ένα είναι τρόπος ζωής. Το άλλο είναι μια φάση τρέντυ που θα περάσει το πολύ σε δύο χρόνια. Και μεταλλάς δεν είναι μόνο ο κολλημένος με τους Iron Maiden, Metallica, και ακούει ΜΟΝΟ metal.  Είναι αυτός που προτιμά αυτή τη μουσική και τη φιλοσοφία περισσότερο άλλα έχει και άλλα ακούσματα και είναι μες το γενικότερο σύνολο. Ο κλαρινογαμπρός πριν ήταν τρέντης, πιο πριν ήταν emo, πιο πριν ήταν "μεταλάς" και μετά το τρέχων στυλ του λογικά θα καταντήσει σκυλάς, ελληναράς που θα τρώει κοψίδια και θα κάνει κοιλιές από τις μπύρες.

Ποια είναι μέσες-άκρες η φιλοσοφία και τρόπος ζωής του μέταλ; Αν μπορείς να το πεις σε ένα ποστ αυτό βέβαια...:)

Δημοσ.

Το μεταλ κατα βαση προσελκυει ατομα λιγο εσωστρεφη και συναισθηματικα δηλαδη σπανια θα πετυχεις μεταλα πιτσιρικα που να ειναι γιδι ορθιο.Ολη αυτη η θεατρικοτητα και το σοου του μεταλ ειναι ενας τροπος να εκφρασει ο αλλος τις ανησυχιες του εγω ετσι το βιωνα παντως καπως.Εχει και μια επιθετικοτητα σου φτιαχνει συμπαθητικη ψυχοσυνθεση.Το πανκ πχ ειναι πολυ ποιο αγριο απο το μεταλ και στην εκφραση του και σε ολα

• Like 2
Δημοσ.

Ο κλαρινογαμπρός πριν ήταν τρέντης, πιο πριν ήταν emo, πιο πριν ήταν "μεταλάς" και μετά το τρέχων στυλ του λογικά θα καταντήσει σκυλάς, ελληναράς που θα τρώει κοψίδια και θα κάνει κοιλιές από τις μπύρες.

E τωρα απο ροκας και μεταλλας  δυσκολο να γινεις σκυλας.Θα το ανεχθεις για χαρη της παρεας του ''κεφιου'' της γκομενας κλπ.

Ο σωστος ο αντρας . ο μαγκιορος, που εχει την κυρα κορωνα στο κεφαλι του , ε θα ανεχθει  και ενα κλαψουροτραγουδο για χαρη της.Αρκει να μην το παρακανει, χορευει τσιφτετελια και η γκομενα βαραει παλαμακια   :-D

Δημοσ.

E τωρα απο ροκας και μεταλλας  δυσκολο να γινεις σκυλας.Θα το ανεχθεις για χαρη της παρεας του ''κεφιου'' της γκομενας κλπ.

Ο σωστος ο αντρας . ο μαγκιορος, που εχει την κυρα κορωνα στο κεφαλι του , ε θα ανεχθει  και ενα κλαψουροτραγουδο για χαρη της.Αρκει να μην το παρακανει, χορευει τσιφτετελια και η γκομενα βαραει παλαμακια   :-D

Ρε μεσα σε ολα πρεπει να σαι, και στα κλαρινα αμα εχεις καλη παρεα περνας καλα αρκει να χεις ανοιχτο μυαλο και να μην εισαι κομπλεξικος.Το γελιο που χω ριξει σε ελληναδικα δεν το χω ριξει πουθενα αλλου εξω και οταν λεω γελιο δεν ενοω να κοροιδευω τον κοσμο ενοω τις μαλακιες που κανανε οι δικοι μου απο αυτα που ειχανε πιει αστο

Δημοσ.

Τα κλαρινα ωραια ειναι, τα ρεμπετικα θεικα αλλα τα ελαφρολαικοκλαψουροσκυλαδικα με τιποτα.Ενταξει γουστα ειναι, πλακα κανουμε. :-)

Δημοσ.

Ενταξει δεν ειναι μονο στην ελλαδα. Μαζες παντου ιδιες ειναι. Οι αποψεις, τα αρεσω/δεν αρεσω κτλ κτλ ολα χειραγωγουνται αναλογα με αυτα που σε μαθαινουν. Για αυτο και θεωρω τον ανθρωπο προιον, οπως πχ μια καρεκλα.

όχι έχει διαφορά είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο,

Μια μικρή ομάδα επηρέασε μια μεγάλη ομάδα.

Και χειροτερεύει ακόμη παραπάνω....

Μια μικρή ομάδα  κοριτσιών(πάνω απο 200 άτομα δεν παίζει να ήταν)  ηλικίας 16-24 που ήρθαν για να ξεσαλώσουν (γιατι στην Αγγλία δεν κυκλοφορούσαν έτσι) και τα φορούσαν αυτά ακριβώς για να προκαλέσουν την σεξουαλική έξαρση (όχι δεν είμαι παλαιών αρχών αλλά γίνεται της πουτάνας το κάγκελο εκει ) που όλες τους ήταν μαζεμένες σε ενα χωριό...

κάνανε έναν ολόκληρο νομό + τις γύρο πόλεις τουλάχιστον να της μιμηθούνε γιατι; απλά επειδή ήταν Εγγλέζες και κάτι θα ξέρουν παραπάνω; απλά είμαστε πρόβατα.

Θα πηγαίνανε 100 Ελληνίδες έτσι σε ενα τουριστικό χωριό της Αυστραλίας ας πούμε και όλη η Μελβούρνη θα αντέγραφε το στιλάκι ; ε δεν νομίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Τα κλαρινα ωραια ειναι, τα ρεμπετικα θεικα αλλα τα ελαφρολαικοκλαψουροσκυλαδικα με τιποτα.Ενταξει γουστα ειναι, πλακα κανουμε. :-)

Ναι στα ελληναδικα πως τα λενε λεω.Η πλακα ειναι οτι οι γκομενες σε οσα εχω παει ηταν γαμω τα ατομακια ουτε υφακι ουτε τιποτα σου μιλαγε οπως μιλαει σε εναν φιλο της μια χαρα ειναι τα παιδια εκει μεσα ρε την μουσικη δεν την αντεχω με πιανει τρελα αλλα αμα εχεις πιει τον κωλο σου δεν καταλαβαινεις και πολλα.Πηγαινε στο ροκαδικο πως το λενε στο γκαζι το μεγαλο το φοξ  εκει παιζει μουσικη ενας φιλος μου ε ειναι ολα τα μικρα μεσα με την μυτη στο ταβανι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...