Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι έχει διαφορά είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο,

Μια μικρή ομάδα επηρέασε μια μεγάλη ομάδα.

Και χειροτερεύει ακόμη παραπάνω....

Μια μικρή ομάδα  κοριτσιών(πάνω απο 200 άτομα δεν παίζει να ήταν)  ηλικίας 16-24 που ήρθαν για να ξεσαλώσουν (γιατι στην Αγγλία δεν κυκλοφορούσαν έτσι) και τα φορούσαν αυτά ακριβώς για να προκαλέσουν την σεξουαλική έξαρση (όχι δεν είμαι παλαιών αρχών αλλά γίνεται της πουτάνας το κάγκελο εκει ) που όλες τους ήταν μαζεμένες σε ενα χωριό...

κάνανε έναν ολόκληρο νομό + τις γύρο πόλεις τουλάχιστον να της μιμηθούνε γιατι; απλά επειδή ήταν Εγγλέζες και κάτι θα ξέρουν παραπάνω; απλά είμαστε πρόβατα.

Θα πηγαίνανε 100 Ελληνίδες έτσι σε ενα τουριστικό χωριό της Αυστραλίας ας πούμε και όλη η Μελβούρνη θα αντέγραφε το στιλάκι ; ε δεν νομίζω.

Ναι, ήρθαν οι Αγγλίδες σε ένα χωριό της Ελλάδος που 9/10 τουρίστες είναι ξένοι και έτσι εξαπλώθηκε η μόδα σε όοοοοολη την Ελλάδα(που λέει και ο Σαμαρά)

Όχι από το ίντερνετ, τις ταινίες, τη μουσική, από 200 Αγγλίδες στα Μάλια

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα σχολεία οι εκπαιδευτικοί τσακώνονται αν τα παιδιά θα τραγουδούν εμβατήρια ή τραγούδια της μεταπολίτευσης. Κανείς δεν προβληματίζεται που κάνουν μάθημα μουσικής χωρίς.... μουσικά όργανα, οι τριτοκοσμικοί. 

Για παπαγαλια.Αντι να φερει ο δασκαλος μερικα cd με μουσικη να ακουσουν τα παιδια.

Δημοσ.

Δεν στεκει αυτο που λες με τα μαλια.Θα ερχοτανε ετσι και αλλοιως η μοδα.Με το ιντερνετ πλεον δεν περιμενει κανεις να δει τον τουριστα για να ακολουθησει την μοδα.Το μονο που με απασχολει σε αυτο το θεμα ειναι τι θα κανουν τα βλαμενα αμα τα αρπαξει κανεις σε κανα στενο και τα βιασει γιατι πανε γυρευοντας με τοσο δερμα που δειχνουν.Αντε να την εχεις κορη.Εγκεφαλικο τριπλο.

Δημοσ.

Αν εξαιρέσουμε καταστάσεις στο σχολείο ξέρω γω, δεν μπορώ να συμφωνήσω καθώς οι μεταλάδες & ροκάδες, πάντα, και ειδικά παλαιότερα όπως λες ήταν στο περιθώριο. Δεν είχε νόημα να ακολουθήσεις την τάση για να γίνεις πιο αρεστός στους γύρω σου όπως με τους κλαρινογαμπρούς η να βγάλεις γκόμενα πχ το αντίθετο θα κατάφερνες.

lol, πότε ήταν το metal ήταν μόδα και γιατί δεν πήρα εγώ το memo?? Μήπως σκέφτεσαι τίποτα ταινίες με τον Γαρδέλη που φορούσαν δερμάτινα και καρφιά στις ντίσκο? :D

Καλημέρα...

Δεν υπάρχουν μεταλάδες σήμερα έχεις κολλήσει στο 90 μου φαίνεται :P

Τώρα απλα κάθε teenager που παιζει wow googlάρει τα πάντα στο ιντερνετ μαθαίνει συγκροτήματα κτλ βλέπει το στιλάκι και είναι έτσι... μέταλ του κατηχητικού.

Ενα παράδειγμα (δεν έχω την αποψη αυτή βασισμένος σε αυτό το ενα παράδειγμα φυσικά απλά το παραθέτω για να καταλάβεις καλύτερα τι εννοώ)

Ο φίλος του μικρότερου αδερφού ήταν ένα παιδί με αυστηρούς γονείς και γενικά όχι τοσο κοινωνικός ούτε έβγαζε "αντρίλα".. τι θέλω να πω... δεν ήταν απο τα παιδιά που θα τρέχανε στα κοριτσάκια ή θα είχε κάποιο "αντρικό" χόμπι  έβλεπε ζήνα μάγισσες κτλ είχε συλλογή αφησόραμα και διαφορα τέτοια (στην εφηβική και προεφηβική ηλικία) και έπαιζε κανένα βίντεο game (μέσα απο αυτό κάνανε παρέα με τον αδερφό μου)

δεν έβγαινε έξω σε μπαράκια κλαμπάκια κτλ...

ε κάποια στιγμή ήρθε το adsl στην περιοχή μας και άρχισε να παίζει wow στην αρχή πάλαντιν αλλά μετά πήγε και έγηνε χόρντ και απο την μιά στιγμή στην άλλη άφησε μαλλούρα μέχρι την μέση μουσι όσο είχε χαλκάδες και χαϊμαλιά και αγόρασε και ηλεκτρική κιθάρα

Τώρα πιά ξέρει ότι έχει σχέση με την μέταλ σε φάση συγκροτήματα κομμάτια ονόματα (και γενικά το wiki της μεταλ, ας είναι καλα το google)

συνεχίζει το wow και απλά που και που μαζεύεται σε κανένα παρακμιακό bar με 4 άλλους στην περιοχή και ακούνε μαζί μεταλιές ή κανονίζει με φίλους απο το wow να πάνε σε συναυλίες...

είναι χαρούμενος και χαίρομαι για αυτό...

Αλλά αυτό δεν είναι μεταλάς. και γενικά η ομάδα που είχαμε/έχουμε στο μυαλό μας απλά δεν υπάρχει σήμερα.  Έχει γίνει εμπορικό niche

Δημοσ.

Ναι στα ελληναδικα πως τα λενε λεω.Η πλακα ειναι οτι οι γκομενες σε οσα εχω παει ηταν γαμω τα ατομακια ουτε υφακι ουτε τιποτα σου μιλαγε οπως μιλαει σε εναν φιλο της μια χαρα ειναι τα παιδια εκει μεσα ρε την μουσικη δεν την αντεχω με πιανει τρελα αλλα αμα εχεις πιει τον κωλο σου δεν καταλαβαινεις και πολλα.Πηγαινε στο ροκαδικο πως το λενε στο γκαζι το μεγαλο το φοξ  εκει παιζει μουσικη ενας φιλος μου ε ειναι ολα τα μικρα μεσα με την μυτη στο ταβανι.

Το ίδιο ακριβώς παθαίνω εγώ με τα ροκάδικα! 2-3 φορές που με πήγανε δεν το άντεχα με τίποτα! Και το κακό είναι ότι όσο και πιείς εκεί δεν αντέχεται! :P :D

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, ήρθαν οι Αγγλίδες σε ένα χωριό της Ελλάδος που 9/10 τουρίστες είναι ξένοι και έτσι εξαπλώθηκε η μόδα σε όοοοοολη την Ελλάδα(που λέει και ο Σαμαρά)

Όχι από το ίντερνετ, τις ταινίες, τη μουσική, από 200 Αγγλίδες στα Μάλια

όχι γιατι μέχρι τον αυγουστο που πρωτοεμφανίστηκε αυτό δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο στην κρήτη.... δεν είναι θέμα μόδας... δεν άλλαξε κάτι στην μόδα ή στις ταινίες κτλ τον αύγουστο του 2013.... (γιατι αλλιώς γιατι να μην υπήρχε και πριν; )

Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς παθαίνω εγώ με τα ροκάδικα! 2-3 φορές που με πήγανε δεν το άντεχα με τίποτα! Και το κακό είναι ότι όσο και πιείς εκεί δεν αντέχεται! :P :D

Και τι εκανες zio ? Ξεφυσουσες,επαιζες με το ποτηρι, κοιταζες το ρολοι η εβαλες κρυφα τις ψειρες και το στικακι με τον Βερτη ?  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Και τι εκανες zio ? Ξεφυσουσες,επαιζες με το ποτηρι, κοιταζες το ρολοι η εβαλες κρυφα τις ψειρες και το στικακι με τον Βερτη ?  :-D

Αυτά, έβγαινα και καμιά βόλτα έξω, και καλά ότι είχε ζέστη...:P Ήταν και τόσο δυνατά που οι ψείρες δεν θα κάνανε τίποτα, έπρεπε να κολλήσω ηχεία στ'αυτιά μου! :D

Δημοσ.

άφησε μαλλούρα μέχρι την μέση μουσι όσο είχε χαλκάδες και χαϊμαλιά και αγόρασε και ηλεκτρική κιθάρα

Τώρα πιά ξέρει ότι έχει σχέση με την μέταλ σε φάση συγκροτήματα κομμάτια ονόματα (και γενικά το wiki της μεταλ, ας είναι καλα το google)

Αλλά αυτό δεν είναι μεταλάς 

Λολ

Δημοσ.

Μεταλάς, κλαρινογραμπρός, ροκάς, απαγορεύεται το παρκάρισμα, Αθήνα 206χλμ και λοιπές ταμπέλες. 

Το πρόβλημα δεν είναι μία κατηγοριοποίηση που βολεύει για να αναφέρεται κανείς σε sets από χαρακτηριστικά ανθρώπων, αλλά ότι κάποιοι θέλουν να ταμπελώνονται (εκ του ταμπελώνω, κλίνεται όπως το καπελώνω) και θα υπερασπίζονται την πολύτιμη ταμπέλα τους "μέχρι τελευταίας ρανίδας". 

Α! Και όχι... δεν είναι ελληνική πατέντα ούτε όταν το κάναμε εμείς οι άλλοι ήταν στα δέντρα. 

Όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι... 

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν μεταλάδες σήμερα έχεις κολλήσει στο 90 μου φαίνεται :P

Mη το ψιθυρίσεις σε καμιά Μαλακάσα αυτό γιατί υπάρχει ένα ενδεχόμενο να σε πάρουν στο κυνήγι. Μερικοί με τα πιτσιρίκια. lol 

Δημοσ.

Και φωνάρα να συμπληρώσω :)

Ουτε φωναρα και δευτεροκλασατος ηθοποιος ηταν ο Γαρδελης.Αν δεν υπηρχε ο Ψαλτης και ο Μιχαλοπουλος να κρατανε τα ισα στις ταινιες θα χανοταν.

Δημοσ.

Ουτε φωναρα και δευτεροκλασατος ηθοποιος ηταν ο Γαρδελης.Αν δεν υπηρχε ο Ψαλτης και ο Μιχαλοπουλος να κρατανε τα ισα στις ταινιες θα χανοταν.

Αναφέρομαι σε άλλον Σταμάτη, τον Γονίδη! Είπαμε ρε συ, όχι και φωνάρα ο Γαρδέλης! :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...