Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

mister proper εσυ στα μαλια τι εκανες?το χωριο σου ειναι εκει?

Διπλωματικό έργο, βελτίωνα τις σχέσεις Ελλάδας ηνωμένου βασιλείου για να έχουμε μεγαλύτερο διαπραγματευτικό ατού στο θέμα του χρέους :P

Δημοσ.

Διπλωματικό έργο, βελτίωνα τις σχέσεις Ελλάδας ηνωμένου βασιλείου για να έχουμε μεγαλύτερο διαπραγματευτικό ατού στο θέμα του χρέους :P

κατα τα αλλα θα πεις τις γυναικες εκει πουτανες κλπ κλπ

εσυ για προσδιορισε μας τι εισαι.

θα σου ελεγα ενα ουστ σκουπιδι αλλα νομιζω αυτο το φορουμ ειναι καπως αυστηρο

Δημοσ.

κατα τα αλλα θα πεις τις γυναικες εκει πουτανες κλπ κλπ

εσυ για προσδιορισε μας τι εισαι.

θα σου ελεγα ενα ουστ σκουπιδι αλλα νομιζω αυτο το φορουμ ειναι καπως αυστηρο

Τις λέω πουτάνες γιατι όταν τον βγάζεις έξω για να κάνεις περιστασιακό σεξ με ξένους αυτό είσαι. Όπως αν μαγειρεύεις κατι για να το φάει κάποιος είσαι μάγειρας.

Τώρα αυτό που νομίζω ότι σε καίει είναι το τι ειναι αυτός που δέχεται να κάνει περιστασιακό σεξ με διάφορες πουτάνες..... η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω καμιά δημοφιλή λέξη για αυτό... το πόρνος είναι μια που μου έρχεται αλλά δεν χρησιμοποιείται πολύ.

Απο εκεί και πέρα τι ζόρι τραβάς εσύ; είσαι αγγλήδα που πάει στα μάλια για να γίνει της τρελής ; :P

PS το "είσαι ούστ σκουπίδι" είναι κάτι που θα περίμενα να ακούσω σε αυτή την σκηνή

έχεις την ίδια εκφραστικότητα με τον συγγραφέα του συγκεκριμένου σεναρίου :P

Αυτόν πως τον λένε;

Βουλευτής των ανεξάντλητων ελλήνων δεν είναι τώρα;

εγώ τρελάθηκα ιδιαίτερα με την μουσική που τον κάνει να κουνιέται έτσι (φοβήθηκαν το copyright και δεν βάλανε κάτι πιο ταιριαστό; ή αυτή ήταν η ιδέα τους για την μουσική που ακούνε τα νιάτα; :P ) και πως μαζευτήκανε όλοι οι ξένοι μπροστά ακριβώς απο την εξώπορτα της αυλής ενος ξένου σπιτιού απλά για να βρίσουν κάποιον που είναι με το σώβρακο  στην αυλή του δικού του σπιτιού και χορεύει ακούγοντας μουσική (καλά δεν παραβλέπω το "η αλήθεια είναι στους sex pistols" απλά αυτό πες είναι το slogan :P )

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί αφήνουν όλοι μούσια... παλιά το default ήταν να είσαι ξυρισμένος και το μούσι ήταν κάτι το αντισυμβατικό, ενώ τώρα αντισυμβατικός είναι ο ξυρισμένος.

Btw, η λέξη κλαρινογαμπρός πως ακριβώς προέκυψε; Ξέρω τι σημαίνει, απλά τα συνθετικά (κλαρίνο + γαμπρός) δεν ξέρω που κολλάνε.

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί αφήνουν όλοι μούσια... παλιά το default ήταν να είσαι ξυρισμένος και το μούσι ήταν κάτι το αντισυμβατικό, ενώ τώρα αντισυμβατικός είναι ο ξυρισμένος.

Btw, η λέξη κλαρινογαμπρός πως ακριβώς προέκυψε; Ξέρω τι σημαίνει, απλά τα συνθετικά (κλαρίνο + γαμπρός) δεν ξέρω που κολλάνε.

Έγω απο την κοπέλα μου ξέρω πως είναι κάτι που δεν έχουν αυτές θέλουν να είναι πάνω τους κάποιος που να μην είναι "γυναικείος" να βγάζει αντρίλα και εκεί κολλάει το μούσι.  γιατι είναι κάτι που τους λείπει (όπως και το πέος) και είμαστε το υποκατάστατο :P

Δημοσ.

Έγω απο την κοπέλα μου ξέρω πως είναι κάτι που δεν έχουν αυτές θέλουν να είναι πάνω τους κάποιος που να μην είναι "γυναικείος" να βγάζει αντρίλα και εκεί κολλάει το μούσι.  γιατι είναι κάτι που τους λείπει (όπως και το πέος) και είμαστε το υποκατάστατο :P

Γούστα είναι αυτά. Άλλες λένε ότι τις ενοχλούν τα μούσια, επειδή τσιμπάνε οι τρίχες στο πρόσωπό τους.

Δημοσ.

Γούστα είναι αυτά. Άλλες λένε ότι τις ενοχλούν τα μούσια, επειδή τσιμπάνε.

Θα σου απαντήσω με γρίφο αλλά έχει βάθος και εύκολα τον καταλαβαίνεις.

Όποια γουστάρει φάπες δεν έχει πρόβλημα με το τσίμπημα.

Και δύσκολα θα βρεις γυναίκα που να έχει δοκιμάσει την γλύκα και να πεί όχι... αυτές που λένε όχι απλά δεν ξέρουν... υπάρχουν και άλλες που ούτε στοματικό λένε πως κάνουν (για τους ίδιους λόγους) ... γενικά υπάρχουν διάφορα αλλά αυτό που μετράει στο συμπέρασμα είναι η νόρμα.

Δημοσ.

Και δύσκολα θα βρεις γυναίκα που να έχει δοκιμάσει την γλύκα και να πεί όχι... αυτές που λένε όχι απλά δεν ξέρουν... υπάρχουν και άλλες που ούτε στοματικό λένε πως κάνουν (για τους ίδιους λόγους).

Μπορεί να είπε ναι σε άλλον αλλά σε εσένα να πει όχι. Δεν εμπνέουν όλοι οι άνδρες τα ίδια πράγματα σε μια γυναίκα!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...