Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Stefant  αν μιλάμε για 16 χρονών κορίτσι τότε καλύτερα μερικές φορές να μην ξέρεις τι ψάχνουν  :-D 

QyTaVy7.jpg

Καλά είναι το μόνο σίγουρο...όπως ψάχνονται τα αγοράκια έτσι ψάχνονται και αυτές...για να μην πω ότι χειρότερα

Στα 16 βράζουν οι ορμόνες της και ζώνη αγνότητας να της βάλεις...θα βρει τον τρόπο αν γουστάρει κάποιον...αυτόν μπορεί να μην τον γουστάρεις εσύ...

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι.αυτή πρέπει να καταλάβει απο μονή της τη είναι καλό γι αυτή και τι οχι

• Like 1
Δημοσ.

καλό είναι πάντως να το συζητήσει με τους γονείς σου.

Και να καταλάβει απο μόνη της πως είναι πολύ νωρίς για να έχει σεξουαλικές σχέσεις απο τέτοια ηλικία, και πως ενδιαφέρεστε για το καλός της και για να αποφύγετε ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως χτύπα ξύλο μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη που θα τη κυνηγάει για όλη της τη ζωή. :fear:

Έζησα μια τέτοια περίπτωση απο πολύ κοντά και ξέρω πολύ καλά τι σου λέω, τώρα χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο για αυτά που έκανε αλλά είναι πολύ αργά. :wacko:

Όπως επίσης να καταλάβει πως τα αγοράκια, τα περισσότερα τουλάχιστον, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κοκό και τίποτα άλλο.

Με άλλα λόγια να μην είναι με τα πόδια ανοιχτά, γιατί έτσι κακά τα ψέματα, κανένας άντρας δεν παίρνει στα σοβαρά μια τέτοια γυναίκα χτυπάν και φεύγουν. :mellow:

ξέρω πολύ καλά τι σου λέω αυτός είναι ο πιο σωστός τρόπος για να τη προσεγγίσετε να καθίσετε και να μιλήσετε και να καταλάβει πως όλα γίνονται για το καλό της και μόνο.

Οι έξυπνες γυναίκες έχουν λίγες σεξουαλικές σχέσεις και είναι καπάτσες, οι χαζές έχουν πολλές και πέφτουν και σπάνε τα μούτρα τους :-D

Εγώ πάντως το καταλαβαίνω το παλικάρι γιατί ανησυχεί :-)

• Like 1
Δημοσ.

stefant ποσο εισαι αν επιτρεπετε?

25

Καλά είναι το μόνο σίγουρο...όπως ψάχνονται τα αγοράκια έτσι ψάχνονται και αυτές...για να μην πω ότι χειρότερα

Στα 16 βράζουν οι ορμόνες της και ζώνη αγνότητας να της βάλεις...θα βρει τον τρόπο αν γουστάρει κάποιον...αυτόν μπορεί να μην τον γουστάρεις εσύ...

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι.αυτή πρέπει να καταλάβει απο μονή της τη είναι καλό γι αυτή και τι οχι

Κοίταξε έχω τσεκάρει υπολογιστή και κινητό στο ιστορικό και δεν βρήκα τίποτα δεν σκαμπάζει και πολύ από αυτά  

καλό είναι πάντως να το συζητήσει με τους γονείς σου.

Και να καταλάβει απο μόνη της πως είναι πολύ νωρίς για να έχει σεξουαλικές σχέσεις απο τέτοια ηλικία, και πως ενδιαφέρεστε για το καλός της και για να αποφύγετε ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως χτύπα ξύλο μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη που θα τη κυνηγάει για όλη της τη ζωή. :fear:

Έζησα μια τέτοια περίπτωση απο πολύ κοντά και ξέρω πολύ καλά τι σου λέω, τώρα χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο για αυτά που έκανε αλλά είναι πολύ αργά. :wacko:

Όπως επίσης να καταλάβει πως τα αγοράκια, τα περισσότερα τουλάχιστον, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κοκό και τίποτα άλλο.

Με άλλα λόγια να μην είναι με τα πόδια ανοιχτά, γιατί έτσι κακά τα ψέματα, κανένας άντρας δεν παίρνει στα σοβαρά μια τέτοια γυναίκα χτυπάν και φεύγουν. :mellow:

ξέρω πολύ καλά τι σου λέω αυτός είναι ο πιο σωστός τρόπος για να τη προσεγγίσετε να καθίσετε και να μιλήσετε και να καταλάβει πως όλα γίνονται για το καλό της και μόνο.

Εγώ πάντως το καταλαβαίνω το παλικάρι γιατί ανησυχεί :-)

Καλά φίλε μου παπά...σε το θέμα είπαμε. Σωστά λες και έχουμε κάτσει όλοι μαζί για να καταλάβεις. Δεν είναι τέτοιο κορίτσι σε κατάλαβα . Αφού έχει δει γνωστές τις που είναι 17 χρόνων κορίτσια έγκυες που έχουν παρατήσει το σχολείο. Το θέμα είναι ότι το περιβάλλον επηρεάζει τον άνθρωπο όσο κι αν ο ίδιος αντιστέκεται αν με κατάλαβες

Ακόμα pc χρησιμοποιεί?? Όλα τα 16 χρόνα (και όχι μόνο) με ένα smartphone στο χέρι είναι 

ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΚΤΛ

Δημοσ.

να κόψει τις κακές παρέες τότε :-D

Έχει πολλές καλές φίλες αλλά διάφοροι γνωστοί όχι φίλοι , συμμαθητές , θέλουν το κακό της τι να κάνει να πάει σε άλλο σχολείο δεν γίνεται . Όμως το παλεύει και το βλέπω . Αλλά , επειδή δεν ξέρεις τι γίνεται πότε , καλό δεν είναι να ξέρω το κάθε της βήμα ακόμη κι αν δεν θέλει να το πει?? Για αυτό άνοιξα το θέμα αυτό 

Δημοσ.

Έχει πολλές καλές φίλες αλλά διάφοροι γνωστοί όχι φίλοι , συμμαθητές , θέλουν το κακό της τι να κάνει να πάει σε άλλο σχολείο δεν γίνεται γιατί πρέπει να αλλάξω και εγώ τότε για να είμαι μαζί της. Όμως το παλεύει και το βλέπω . Αλλά , επειδή δεν ξέρεις τι γίνεται πότε , καλό δεν είναι να ξέρω το κάθε της βήμα ακόμη κι αν δεν θέλει να το πει?? Για αυτό άνοιξα το θέμα αυτό

Ακόμα σχολείο πας 25 χρονών;

Δημοσ.

Δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Εσείς οφείλεται να της τα εξηγησετε ήρεμα και ωραία ως οικογένεια. Από εκεί και πέρα εφόσον λες ότι δεν είναι και τέτοια κοπέλα, δεν πρόκειται κανείς να την επηρεάσει. Να ξέρεις πάντως ότι αν σε πάρει χαμπαρι, θα ανοίξει την πόρτα, θα βουτήξει τον πρώτο στον δρόμο μόνο και μόνο γιατί θα νομίζει ότι θα σε εκδικηθεί. Άκου τους μεγαλύτερους και ασε την παρακολούθηση, να επεμβαινεις όταν πρέπει. Επίσης αυτό που θες είναι παράνομο στο 100%

Δημοσ.

Ακόμα σχολείο πας 25 χρονών;

Σε καμιά κατάληψη απεργία του πανεπιστήμιου πάω ως επισκέπτης στο σχολείο και με δέχονται για αυτό διόρθωσα το ποστ 

Δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Εσείς οφείλεται να της τα εξηγησετε ήρεμα και ωραία ως οικογένεια. Από εκεί και πέρα εφόσον λες ότι δεν είναι και τέτοια κοπέλα, δεν πρόκειται κανείς να την επηρεάσει. Να ξέρεις πάντως ότι αν σε πάρει χαμπαρι, θα ανοίξει την πόρτα, θα βουτήξει τον πρώτο στον δρόμο μόνο και μόνο γιατί θα νομίζει ότι θα σε εκδικηθεί. Άκου τους μεγαλύτερους και ασε την παρακολούθηση, να επεμβαινεις όταν πρέπει. Επίσης αυτό που θες είναι παράνομο στο 100%

Μα καλά για το δίκτυο μου θα επιχειρήσω και όχι τίποτε άλλο . Την συζήτηση την έχουμε κάνει και μάλιστα πολλές φόρες και είναι κατανοητική η αδερφή οπότε θα καταλάβει για ποιο λόγο το κάνω μιας και ξέρει πόσο την αγαπάω για να κάνω κάτι τέτοιο παράνομο  

Δημοσ.

Την πάω στο Λύκειο και μετά στο Πανεπιστήμιο ξυπνάω κάθε φορά 5-5 και μισή το πρωί διαβάζω όσο μπορώ την πάω στο Λύκειο και μετά στο Πειραιά με το ηλεκτρικό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...