Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο φίλος μου που μένει στον δεύτερο όροφο πρόκειται να βάλει το 3play(24mbps και ote tv) του ote και θα ήθελα να μάθω επειδή έχω σταθερό υπολογιστή πως θα μπορούσα να έχω και εγώ internet μέσω κάποιου router ή access point αλλά να εγκατασταθεί στο σπίτι μου (1ο όροφος)(τα σπίτια είναι ακριβώς ίδια και βρίσκονται το ένα πάνω από το αλλο);

Δημοσ.

Ισως και μονο με μια απλη ασυρματη καρτα στον σταθερο να μπορεις να πιανεις αφου εισαστε ακριβως το ιδιο πανω κατω.

Αν πας σε repeater καλο ειναι να μπει ισως σε καποια βεραντα ή στο κλιμακοστασιο αν υπαρχει δυνατοτητα .

Ετσι το ειχα βαλει εγω σε κλιμακοστασιο για να πιανουν τα δυο κατω σπιτια πριν βαλουν adsl .

Δημοσ.

Θέλω γενικά wifi μέσα στο σπίτι και για το κινητό γιαυτό ρώτησα έχετε κάποια να repeater να μου προτείνετε; (γύρω στα 20-30 ευρω)

Δημοσ.

εχω το ιδιο προβλημα πιανω μονο στο μπαλκονι αμα βαλω ενα repeater θα κανει δουλεια? και εκτος του κωδικου για να πιανω internet θελει και καποιον αλλο πχ τον κωδικο admin στις ρυθμισεις του router (σορρυ δεν ξερω πως λεγετε)

ευχαριστω!!

Δημοσ.

εχω το ιδιο προβλημα πιανω μονο στο μπαλκονι αμα βαλω ενα repeater θα κανει δουλεια? και εκτος του κωδικου για να πιανω internet θελει και καποιον αλλο πχ τον κωδικο admin στις ρυθμισεις του router (σορρυ δεν ξερω πως λεγετε)

ευχαριστω!!

Τον κωδικο admin για να το ρυθμισεις το γαρφει η συσεκυη .Φυσικα και θα εχεις πιο καλο σημα.

Δημοσ.

Το να παίζει στα 40mhz εμένα με βοήθησε να αυξηθούν οι ταχύτητες. Θεωρητικά αυτή η αλλαγή στη συχνότητα είναι επιβαρυντική για την υγεία ;

Δημοσ.

Τα 20 ή 40MHz είναι το εύρος της εκπομπής. Η ίδια η εκπομπή γίνεται σε κάποια συχνότητα στη μπάντα των 2,4 ή 5GHz.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...