dritan90 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ξερετε αλλα εκτος απο το Ιδρυμa 2/10 στην βιτωρια,μουσικα γκαραζ υπογεια.? Αν θελετε μοιρασρειτε linkl.
idomeneas7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τι είναι τα μουσικά υπόγεια;! Τσκ, μα υπόγεια που παίζουν μουσική ντε. Οχι τα ίδια τα υπόγεια βέβαια, οργανοπαικτες. Τι είδους μουσική ψάχνουμε? 1
dritan90 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 σωστος,δεν ειναι φιλισοφικο θεμα...καποια πληροφορια?
idomeneas7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αμα δεν πεις τι ψάχνεις πως να βοηθήσουμε? Ξέρω από τζαζ μέχρι κλαρίνα σε υπόγεια.
manzah80 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι ενα υπογειο καπου στην πειραιως.Ειναι ενα γνωστο κτιριο και κατεβαινεις κατω λες και πας σε κατακομβη και με πηγανε μια φορα και με επιασε μουρλα γινανε τα νευρα μου τσαταλια πως αντεχουνε εκει μεσα μιλαμε στρουγκα και να βαραει μπιτακια και πυχτρα στον κοσμο.Πως διαολο το λεγανε.
bedazzled Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Υποθέτω ότι με την τσιγαρίλα τα υπόγεια θα γίνονται θάλαμοι αερίων... μπλιαχ.
manzah80 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Υποθέτω ότι με την τσιγαρίλα τα υπόγεια θα γίνονται θάλαμοι αερίων... μπλιαχ. Αστο.Και λιγα λες.Πως διαολο γινετε να διασκεδασεις εκει μεσα.Μονο αμα εχεις παρει τιποτα κουμπια και βλεπεις τον χριστο φανταρο 1
Porg Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τι παίζει μαυτό; Τα ημιυπόγεια είναι άλλη κατηγορία;
Lucifer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Το 2.14 πανκ δεν παίζει; Δεν έχω ακούσει ποτέ για υπόγειο μαίτσαλ, εκτός από κάτι μπασταρδέματα στο BIOS εποχής hydrahead και το υπόγειο του SIXDOGS (λολ).
*nenya* Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μόνο στο υπόγειο της Καλλιδρομιου ρε \m/ punk, post-rock, grunge, psychedelic rock, metal κλπ. (Ελπίζω να μην το'χουν κλείσει.)
Lucifer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Έκλεισε αυτό, η λέσχη υπογείως. Υπάρχει ακόμα το industry of noise Βοτανικό, αλλά έχει πάει παραδίπλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα