Zerg13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει τρόπος να μετρήσω (με κάποιο τεστ; ) το πόσιμο νερό για ουσίες ή βαρέα μέταλλα που πιθανόν να υπάρχουν και να αποφασίσω μετά αν θα βάλω φίλτρο ή θα αρχίσω τα εμφιαλωμένα;
Pa0ki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.gcsl.gr/index.asp?a_id=3 νομίζω 1
4saken Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ουτε εμφιαλωμενα ουτε το κλασσικο φιλτρο.Ψαξε για αντιστροφη οσμωση.
Invader Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι ρε μάστορα να πιει απιονισμένο νερό;Εκτός και αν είναι από γεώτρηση.Μια συστοιχία φίλτρων αρκεί για να έχει καθαρό νερό χωρίς οσμές και γεύση.
Porg Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Και γιατί να μη πίνει απτη βρύση; Νόμιζα πως τα νερά μας είναι πόσιμα και υγιεινά καθώς είναι σε δημόσιες επιχειρήσεις και όχι ιδιωτικές 9
zio10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ουτε εμφιαλωμενα ουτε το κλασσικο φιλτρο.Ψαξε για αντιστροφη οσμωση. Κι εγώ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά φίλτρα αυτά (και αρκετά ακριβά) αλλά δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα
johnbond Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Και γιατί να μη πίνει απτη βρύση; Νόμιζα πως τα νερά μας είναι πόσιμα και υγιεινά καθώς είναι σε δημόσιες επιχειρήσεις και όχι ιδιωτικές Αυτά τα έχουμε ξανασυζητήσει στο ινσόμνια..Ούτε για μπάνιο δεν κάνει το νερό της βρύσης.Χωρίς καμία υπερβολή. Το δε εμφιαλωμένο πρέπει να φυλάσσεται σε θερμοκρασία μέχρι 18 βαθμούς κάτι που ποτέ δε συμβαίνει.
mech35 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Και γιατί να μη πίνει απτη βρύση; Νόμιζα πως τα νερά μας είναι πόσιμα και υγιεινά καθώς είναι σε δημόσιες επιχειρήσεις και όχι ιδιωτικές oftopic , ναι γιατί αν πουλήσεις την ευδαπ θα ξηλώσουν όλες τις σωλήνες της αθήνας για να τις καθαρίσουν. τέλος oftopic και τα πλαστικά εμφιαλωμένα μην νομίζεις ότι είναι και πολύ καλύτερα. Δεν θες να ξέρεις πόσα μακρομόρια πολυμερούς περνάνε στο νερό. Polymer leaching λέγεται το φαινόμενο, αν θες ψάξτο.
Porg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Καλή η προβοκάτσια αλλά ειδικά στην Αττική η περιφερειάρχης φρόντισε να διοριστεί ο γκομενός της στην ΕΥΔΑΠ γιατί θέλει να είναι σίγουρη πως η ποιότητα του νερού θα είναι άριστη Πιείτε άφοβα 4
TheAccountant Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Καλή η προβοκάτσια αλλά ειδικά στην Αττική η περιφερειάρχης φρόντισε να διοριστεί ο γκομενός της στην ΕΥΔΑΠ γιατί θέλει να είναι σίγουρη πως η ποιότητα του νερού θα είναι άριστη Πιείτε άφοβα και τι σχέση εχει αυτο με την πχιοτητα του νερου? Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον φιλελε μέσα σου γιατι εκτιθεσε ανεπανόρθωτα. 2
nickarmy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 η αττική μια χαρα νερό εχει το έχω ξαναπεί αν τώρα σε κάποια περιοχή ο αγωγός έχει πάθει ζημιά είναι άλλο θέμα που και ζημια να έχει ο αμίαντος είναι επικίνδυνος για την αναπνοή
johnbond Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 πως γίνεται ένα θέμα για την ποιότητα του νερού να γυρνάει σε πολιτικό ένας θεός το ξέρει....
Porg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω νεο φιλελέ θέλεις να πεις Το ακριβός αντίθετο είμαι πάντως πως γίνεται ένα θέμα για την ποιότητα του νερού να γυρνάει σε πολιτικό ένας θεός το ξέρει.... Τι να πω, δεν έχω ιδέα πως του ήρθε. Ότι ξέρεις ξέρω 2
iordanis77 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Και γιατί να μη πίνει απτη βρύση; Για να αποφυγει φθοριο, χλωριο και λοιπες βλαπτικες ουσιες, οι οποιες υπαρχουν και στις σωληνωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα