Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει τρόπος να μετρήσω (με κάποιο τεστ; ) το πόσιμο νερό για ουσίες ή βαρέα μέταλλα που πιθανόν να υπάρχουν και να αποφασίσω μετά αν θα βάλω φίλτρο ή θα αρχίσω τα εμφιαλωμένα;

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι ρε μάστορα να πιει απιονισμένο νερό;Εκτός και αν είναι από γεώτρηση.Μια συστοιχία φίλτρων αρκεί για να έχει καθαρό νερό χωρίς οσμές και γεύση.

Δημοσ.

Και γιατί να μη πίνει απτη βρύση;

Νόμιζα πως τα νερά μας είναι πόσιμα και υγιεινά καθώς είναι σε δημόσιες επιχειρήσεις και όχι ιδιωτικές

• Like 9
Δημοσ.

Ουτε εμφιαλωμενα ουτε το κλασσικο φιλτρο.Ψαξε για αντιστροφη οσμωση.

Κι εγώ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά φίλτρα αυτά (και αρκετά ακριβά) αλλά δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα

Δημοσ.

Νόμιζα πως τα νερά μας είναι πόσιμα και υγιεινά καθώς είναι σε δημόσιες επιχειρήσεις και όχι ιδιωτικές

Αυτά τα έχουμε ξανασυζητήσει στο ινσόμνια..Ούτε για μπάνιο δεν κάνει το νερό της βρύσης.Χωρίς καμία υπερβολή.

Το δε εμφιαλωμένο πρέπει να φυλάσσεται σε θερμοκρασία μέχρι 18 βαθμούς κάτι που ποτέ δε συμβαίνει.

Δημοσ.

oftopic , ναι γιατί αν πουλήσεις την ευδαπ θα ξηλώσουν όλες τις σωλήνες της αθήνας για να τις καθαρίσουν. τέλος oftopic

και τα πλαστικά εμφιαλωμένα μην νομίζεις ότι είναι και πολύ καλύτερα. Δεν θες να ξέρεις πόσα μακρομόρια πολυμερούς περνάνε στο νερό. Polymer leaching λέγεται το φαινόμενο, αν θες ψάξτο.

Δημοσ.

Καλή η προβοκάτσια αλλά ειδικά στην Αττική η περιφερειάρχης φρόντισε να διοριστεί ο γκομενός της στην ΕΥΔΑΠ γιατί θέλει να είναι σίγουρη πως η ποιότητα του νερού θα είναι άριστη

Πιείτε άφοβα

• Like 4
Δημοσ.

Καλή η προβοκάτσια αλλά ειδικά στην Αττική η περιφερειάρχης φρόντισε να διοριστεί ο γκομενός της στην ΕΥΔΑΠ γιατί θέλει να είναι σίγουρη πως η ποιότητα του νερού θα είναι άριστη

Πιείτε άφοβα

και τι σχέση εχει αυτο με την πχιοτητα του νερου? 

Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον φιλελε μέσα σου γιατι εκτιθεσε ανεπανόρθωτα.

• Like 2
Δημοσ.

η αττική μια χαρα νερό εχει το έχω ξαναπεί αν τώρα σε κάποια περιοχή ο αγωγός έχει πάθει ζημιά είναι άλλο θέμα που και ζημια να έχει ο αμίαντος είναι επικίνδυνος για την αναπνοή 

Δημοσ.

Νομίζω νεο φιλελέ θέλεις να πεις

Το ακριβός αντίθετο είμαι πάντως

πως γίνεται ένα θέμα για την ποιότητα του νερού να γυρνάει σε πολιτικό ένας θεός το ξέρει.... :fear: :shock: :-D

Τι να πω, δεν έχω ιδέα πως του ήρθε.

Ότι ξέρεις ξέρω

• Like 2
Δημοσ.

Για να αποφυγει φθοριο, χλωριο και λοιπες βλαπτικες ουσιες, οι οποιες υπαρχουν και στις σωληνωσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...