cgioris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά, ξύπνησα σήμερα το πρωί, το ψυγείο δε δούλευε, το μοτέρ τίποτα, το έβγαλα από την πρήζα, έκανα απόψυξη, και τώρα δουλεύει το μοτέρ, ψύχει η κατάψυξη αλλά η συντήρηση τζίφος. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Να αλλάξω θερμοστάτη; Απώλειες δεν έχω από τα λαστιχάκια. Το ψυγείο μου είναι της γνωστής μάρκας Beko!!
Porg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Άμα σου πω ότι συγγενής είχε παρόμοιο πρόβλημα πριν κάνα μήνα;Μάρκα δεν ξέρω Επίσης δεν ξέρω τι και πως γιατί έτσι και αλλιώς το ψυγείο ήταν 15ετίας οπότε πήρε ένα καινούργιο
idomeneas26 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά, ξύπνησα σήμερα το πρωί, το ψυγείο δε δούλευε, το μοτέρ τίποτα, το έβγαλα από την πρήζα, έκανα απόψυξη, και τώρα δουλεύει το μοτέρ, ψύχει η κατάψυξη αλλά η συντήρηση τζίφος. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Να αλλάξω θερμοστάτη; Απώλειες δεν έχω από τα λαστιχάκια. Το ψυγείο μου είναι της γνωστής μάρκας Beko!!Έχει ξεχωριστό μοτέρ για την συντήρηση; 1
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά, ξύπνησα σήμερα το πρωί, το ψυγείο δε δούλευε, το μοτέρ τίποτα, το έβγαλα από την πρήζα, έκανα απόψυξη, και τώρα δουλεύει το μοτέρ, ψύχει η κατάψυξη αλλά η συντήρηση τζίφος. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Να αλλάξω θερμοστάτη; Απώλειες δεν έχω από τα λαστιχάκια. Το ψυγείο μου είναι της γνωστής μάρκας Beko!! Πες μου το εξής, η κατάψυξη του ψυγείου είναι στο κάτω μέρος ή στο επάνω ?
cgioris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει ξεχωριστό μοτέρ για την συντήρηση; Δεν ξέρω, πως μπορώ να το δω; Νομίζω πως όχι πάντως. Πες μου το εξής, η κατάψυξη του ψυγείου είναι στο κάτω μέρος ή στο επάνω ? Η κατάψυξη είναι στο πάνω μέρος. Βασικά, κάτω χαμηλά, στη συντήρηση, έχει μία μικρή στρόγγυλη τρύπα στη μέση. Τι ρόλο παίζει αυτή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα