Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, ξύπνησα σήμερα το πρωί, το ψυγείο δε δούλευε, το μοτέρ τίποτα, το έβγαλα από την πρήζα, έκανα απόψυξη, και τώρα δουλεύει το μοτέρ, ψύχει η κατάψυξη αλλά η συντήρηση τζίφος. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Να αλλάξω θερμοστάτη; Απώλειες δεν έχω από τα λαστιχάκια. Το ψυγείο μου είναι της γνωστής μάρκας Beko!!

Δημοσ.

Άμα σου πω ότι συγγενής είχε παρόμοιο πρόβλημα πριν κάνα μήνα;Μάρκα δεν ξέρω

Επίσης δεν ξέρω τι και πως γιατί έτσι και αλλιώς το ψυγείο ήταν 15ετίας οπότε πήρε ένα καινούργιο

Δημοσ.

Παιδιά, ξύπνησα σήμερα το πρωί, το ψυγείο δε δούλευε, το μοτέρ τίποτα, το έβγαλα από την πρήζα, έκανα απόψυξη, και τώρα δουλεύει το μοτέρ, ψύχει η κατάψυξη αλλά η συντήρηση τζίφος. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Να αλλάξω θερμοστάτη; Απώλειες δεν έχω από τα λαστιχάκια. Το ψυγείο μου είναι της γνωστής μάρκας Beko!!

Έχει ξεχωριστό μοτέρ για την συντήρηση;
  • Like 1
Δημοσ.

Πες μου το εξής, η κατάψυξη του ψυγείου είναι στο κάτω μέρος ή στο επάνω ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει ξεχωριστό μοτέρ για την συντήρηση;

Δεν ξέρω, πως μπορώ να το δω; Νομίζω πως όχι πάντως.

Πες μου το εξής, η κατάψυξη του ψυγείου είναι στο κάτω μέρος ή στο επάνω ?

Η κατάψυξη είναι στο πάνω μέρος. Βασικά, κάτω χαμηλά, στη συντήρηση, έχει μία μικρή στρόγγυλη τρύπα στη μέση. Τι ρόλο παίζει αυτή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...