JohnTehGreek Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Έχω OTE TV αλλά θέλω κάθε εβδομάδα να βλέπω την ομάδα μου και δε μπορώ να βγάζω τα μάτια μου βλέποντας stream στο ιντερνετ σε άθλια ποιότητα και με αραβικά. Φυσικά δε μπορώ να βάλω και Forthnet για Nova (το να βγάλω τον ΟΤΕ ούτε που το συζητώ λόγο Premier και κύπελλο) οπότε γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω; Κάπου πρόσφατα που το έψαξα είχα βρει IP TV στο ιντερνετ νομίζω που πληρώνω 15€ τον μήνα και το παιδί μου στέλνει κάτι λινκς που τα βάζω στο VLC...Πραγματικά ούτε που κατάλαβα τι εννοεί. Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν έχει κάνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν η ποιότητα πως θα είναι;Και όντως λειτουργούν;
Fabio2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημερα, το ειχα κανει εγω παλια και δουλευε απλα εκανα copy-paste το λινκ στο VLC, περιμενα το πολυ 1 λεπτο και υστερα εβλεπα live (οχι Novasports μια παρουσιαση αλλα ηταν τζαμπα) . Ομως, οι ποιοτητα ηταν 480p , εξαρταται ομως απο τον streamer. Ρωτα τον για την ποιοτητα δεν χανεις και τιποτα Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2015 από Fabio2011
flekos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις με ενημερώσαν από Nova για μια τρέχουσα προσφορά Sport pack και εξοπλισμός δωρεάν, 25,00 € το μήνα για 18 μήνες. Αξίζει μόνο για την ομάδα μου? Χωρίς Champions League και Europa League?
johnbond Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις με ενημερώσαν από Nova για μια τρέχουσα προσφορά Sport pack και εξοπλισμός δωρεάν, 25,00 € το μήνα για 18 μήνες. Αξίζει μόνο για την ομάδα μου? Χωρίς Champions League και Europa League? Εσύ θα το κρίνεις αμα αξίζει...Εμάς ρωτάς; Για μένα με τα χάλια που έχουν οι ελληνικές ομάδες κανονικά έπρεπε να σε πληρώνουν για να τις βλέπεις. Σαν πακέτο πάντως είναι ακριβό..Με 39 δίνουν τα sports μαζί με double play forthnet. 1
Hulk7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί δεν αγοραζεις το θέμα κάθε Κυριακή; Που έχει και κωδικό για τα ματς;
flekos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί δεν αγοραζεις το θέμα κάθε Κυριακή; Που έχει και κωδικό για τα ματς; Δεν έχει όλα τα παιχνίδια. Έχει αυτά στο novasport 1.Τελικά 2,50 € κάθε εβδομάδα για καφέ και μπάλα και θα είμαι κομπλέ .. 1
kage Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) 25ε full pack+hd κ εξοπλισμος φρεε με παιρναν καθε μερα...αν θες τηλ στειλε πμ free νοβα go απο καποιον που εχει νοβα αν σου δωσει τους κωδικους...(μονο μεσω ταμπλετ ή laptop) Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2015 από kage
noFEARgr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 δεν αξιζει 3 ευρω ο καφες επι 4 φορες τον μηνα με 12 την εχεις βγαλει . 1
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εσύ θα το κρίνεις αμα αξίζει...Εμάς ρωτάς; Για μένα με τα χάλια που έχουν οι ελληνικές ομάδες κανονικά έπρεπε να σε πληρώνουν για να τις βλέπεις. Σαν πακέτο πάντως είναι ακριβό..Με 39 δίνουν τα sports μαζί με double play forthnet. Δεν δουλεύουν σε σταθερό υπολογιστή μόνο σε laptop και γενικά φορητές συσκευές(λαπτοπ δεν έχω και δεν θα στραβωθώ στο κινητό ).Μια φορά το είχα αγοράσει και μου βγήκε η πίστη μέχρι που δεν ήξερα γιατί δε δούλευε,μπήκα στο site της εταιρίας και έλεγε ότι το πρόγραμμα διαβάζει την μπαταρία του υπολογιστή...Κάτι τέτοιο. ------- Θα σκεφτώ την προσφορά με τα 25€ μπας και την βάλω παράλληλα. Ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας.
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 12 ευρώ ο καφές ή το ποτήρι μπύρα το μήνα και βλέπεις όλα τα ματσάκια σε καφε-καφενείο στη γειτονιά όπως σωστά αναφέρθηκε.. Και με 2.5 ευρώ βρίσκεις κάτι να πιείς για παρέα οπότε πάμε στα 10 ευρώ. 25 ευρώ full pack δορυφορικό για να βλέπεις την ομάδα σου ειναι πολλά. Φυσικά εχει και αλλά 3 αδιάφορα κατ εμέ πρωταθλήματα. Γαλλικό-Πορτογαλικό-Ρώσικο. Αν κάτσετε να δείτε αγώνα απο τα προηγούμενα να μου τρυπήσετε τη μύτη.. Εγώ τους ζητούσα με την γνωστή προσφορά στα 39.90 ευρώ το full pack απο forthnet και το παίζαν δύσκολοι. Είχα θολώσει βλέπεις απο την ΑΕΚάρα που ανέβηκε .. Ευτυχώς που δεν δέχτηκαν και έμεινα σε ΟΤΕ tv με τα ίδια λεφτά και full πακέτο με πραγματικά πρωταθλήματα και διοργανώσεις..Θα ευχαριστηθώ μπαλάρα το χειμώνα ! Στην nova κάτι πρέπει να παίρνουν πάντως δεν εξηγείτε με τα χρήματα που ζητάνε τέτοια εποχή και μάλιστα με το φτωχό αθλητικό περιεχόμενο που έχουν Για να είμαι ειλικρινής πέρισυ οταν ανακοινώθηκαν οι Ευρωπαικές διοργανώσεις στον ΟΤΕ ήμουν πεποισμένος οτι η Nova το δικό της 3play full pack δεν θα το έχει πάνω απο 30-35 ευρώ βαριά κιόλας. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Συγνώμη ρε παιδιά όταν λέτε 25€ full pack τι ακριβώς εννοείται; Μπορώ να βάλω ΜΟΝΟ δορυφορική nova με 25€; Γιατί άμα είναι έτσι να σκεφτώ να δίνω ένα 25€ τον μήνα παραπάνω και να έχω και τα 2... Και επίσης βρήκα αυτό... http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-tileorasi/sports-pack/ Ρε παιδιά μάλλον δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά...Για ποιον λόγο ζητάνε 53€ όταν με 50€ βάζω κανονική γραμμή forthnet,εξοπλισμό και τα novacinema???
kanesaxo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 ερώτηση με κωδικά ονόματα... κυκλοφορεί στην αγορά "αποκωδικοποιητής" που με κάποια χρήματα βλέπεις "δωρεάν" γνωστά δορυφορικά πακέτα. Στη περίπτωση που προμηθευτεί κάποιος ένα απο αυτά και πληρώνει τη συνδρομή, υπάρχει περίπτωση να εντοπιστεί πως χρησιμοποιεί τον..."αποκωδικοποιητή";
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 ερώτηση με κωδικά ονόματα... κυκλοφορεί στην αγορά "αποκωδικοποιητής" που με κάποια χρήματα βλέπεις "δωρεάν" γνωστά δορυφορικά πακέτα. Στη περίπτωση που προμηθευτεί κάποιος ένα απο αυτά και πληρώνει τη συνδρομή, υπάρχει περίπτωση να εντοπιστεί πως χρησιμοποιεί τον..."αποκωδικοποιητή"; Υπάρχει περίπτωση να κοπεί ανά πάσα στιγμή ενώ εσύ το έχεις προπληρώσει. Επίσης, πολλές φορές σε σημαντικά ματς κάνει διακοπές, έχει μια μικρή καθυστέρηση και η ποιότητα εικόνας δεν είναι πάντα η καλύτερη....για το αν κινδυνεύεις νομίζω όχι, λογικά αν γίνει στραβή θα την πατήσει αυτός που το μοιράζει
Silverage Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 ερώτηση με κωδικά ονόματα... κυκλοφορεί στην αγορά "αποκωδικοποιητής" που με κάποια χρήματα βλέπεις "δωρεάν" γνωστά δορυφορικά πακέτα. Στη περίπτωση που προμηθευτεί κάποιος ένα απο αυτά και πληρώνει τη συνδρομή, υπάρχει περίπτωση να εντοπιστεί πως χρησιμοποιεί τον..."αποκωδικοποιητή"; Φυσικά μπορούν να σε εντοπίσουν απο τον δορυφόρο. Πιο παλιά είχαν βγεί κάμποσες ειδήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα