kanesaxo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό το μαραφέτι που εννοώ, δεν χρειάζεται δορυφόρο. Συνδέεται στο ρουτερ (προφανώς για να πάρει ιντερνετ και καποια ip) και επειτα στη τιβί για να δείχνει ότι δείχνει. Με ενδιαφέριε κυρίως ο κίνδυνος εντοπισμού, παρά τα υπόλοιπα. Δεδομένος ο κινδυνος να πληρωσεις για τις υπηρεσίες και να μην τις έχεις... 1
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει φίλος μου τέτοιο. Έχει νόβα, οτε και κάμποσα δορυφορικά κανάλια. Ισχυουν αυτά που σου έγραψα αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με το θέμα εντοπισμού που λες... Αυτό το μαραφέτι που εννοώ, δεν χρειάζεται δορυφόρο. Συνδέεται στο ρουτερ (προφανώς για να πάρει ιντερνετ και καποια ip) και επειτα στη τιβί για να δείχνει ότι δείχνει. Με ενδιαφέριε κυρίως ο κίνδυνος εντοπισμού, παρά τα υπόλοιπα. Δεδομένος ο κινδυνος να πληρωσεις για τις υπηρεσίες και να μην τις έχεις...
11demian111 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Φυσικά μπορούν να σε εντοπίσουν απο τον δορυφόρο. Πιο παλιά είχαν βγεί κάμποσες ειδήσεις.Οχι βέβαια. Ο δορυφόρος δεν δέχεται δεδομένα από τον αποκωδικοποιητή, μόνο στέλνει. Όποιος την έχει πατήσει ήταν απο κάρφωμα άλλου 2
broxopios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα. Θα ήθελα λίγο να ρωτήσω για το novasports 1 που δίνει για μια βδομάδα το Πρώτο Θέμα. 1. Μπορώ να βλέπω από τον υπολογιστή μου? Γιατί λέει για laptop, tablet & smartphone. 2. Έχω ΟΤΕ TV. Θα μπορώ να δω μέσω αυτού του αποκωδικοποιητή? Μιας και η συχνότητα είναι ίδια απ' όσο γνωρίζω. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς ας πει την εμπειρία του. Ευχαριστώ.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Από τον σταθερό υπολογιστή δεν θα μπορείς να δεις γιατί μπλοκάρεται από το novago η εξωτερική οθόνη. Δηλαδή αν εσύ εχεις συνδέσει με vga η dvi η hdmi κάποια οθόνη στον σταθερό υπολογιστή σου το ξεχνάς Από τον δέκτη του ΟΤΕ , όχι δεν θα μπορεις να δεις.
zio10 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Για να επιβιώσει η nova θα πρέπει να πουλάει μεμονωμένους αγώνες 2-5€ πιστεύω. Αλλιώς είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα! 2
tsakonas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Με αυτα τα καραγκιοζιλικια εχασε το παιχνιδι η νοβα απο τον ΟΤΕ. Ακου εκει να πληρωνεις λαπτοπ και να μην μπορεις να δεις στην εξωτερικη οθονη! Βεβαια τους πηραν και ολα τα καλα πρωταθληματα... Ειχα χρονια πειρατικα, τα εκλεισαν,βγηκαν παλι νεα...για παντα.... Το περιμενω μες την εβδομαδα. Ψοφος στη κ$%λονοβα...
adi32 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Εγώ έχω nova sports +forthnet απεριόριστα 39€ και βλέπω μόνο την ομάδα μου. Τα ξένα τα βλέπω και από άλλα δορυφορικά. Στον ΟΤΕ δε δίνω ούτε 1€
efo355 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Οποιος θέλει πάντως iptv καλής ποιότητας να σταματήσει να ψάχνει από το internet. Αυτά πάνε στόμα με στόμα και μέσω γνωστού. Γενικά μην περιμένετε από κανέναν να συστήσει έναν άγνωστο... 2
Par1s* Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ο γαμπρός μου έχει Nova σπίτι του και πήρα τον κωδικό του για Nova GO και έχω κι εγώ στο laptop μου, πολύ καλή ποιότητα και έχει NovaSports 1, 2, 3, 6 και μερικά ακόμα κανάλια. Ψάξε για κάποιον φίλο-συγγενή που έχει nova και δεν χρησιμοποιεί το Nova GO να πάρεις τον κωδικό του. Είναι μόνο για μία συσκευή (laptop, smartphone ή tablet) και εφόσον το ενεργοποιήσεις σε μία συσκευή, για ένα μήνα δεν θα μπορείς να αλλάξεις συσκευή. Εγώ το έχω μόνιμα στο laptop.
tsakonas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εγώ έχω nova sports +forthnet απεριόριστα 39€ και βλέπω μόνο την ομάδα μου. Τα ξένα τα βλέπω και από άλλα δορυφορικά. Στον ΟΤΕ δε δίνω ούτε 1€ Εξωφρενικο ποσο σε σχεση με το τι προσφερει... και σε σχεση με το εξωτερικο... και αφου βλεπεις μονο την ομαδα σου....δες online παντα εχει τα ματς..
adi32 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εξωφρενικο δεν το λες Ενα πακετο ιντερνετ και τηλεφωνια με απεριοριστα σταθερα κινητα ποσο εχει ?
tsakonas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μα εχεις μονο τα αθλητικα... ειναι εξωφρενικο, κοιτα sky DE sky italia sky UK klp
aledjo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 δες εδω http://www.laola1.tv/ με 5 ευρω το μηνα και HD εικονα
haris013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 δες εδω http://www.laola1.tv/ με 5 ευρω το μηνα και HD εικονα ειναι legit?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα