tsakonas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ναι φυσικα και ειναι, ολα νομιμα... Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παντως συνεργαζεται , εχω δει αρκετα ματσακια σε πολυ καλη ποιοτητα. Αν θες HD πλερω. Αλλιως ειναι φρι
haris013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ναι φυσικα και ειναι, ολα νομιμα... Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παντως συνεργαζεται , εχω δει αρκετα ματσακια σε πολυ καλη ποιοτητα. Αν θες HD πλερω. Αλλιως ειναι φρι δεν ειναι τίποτα τα λεφτά που ζητάει απλά δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη, οσοι έχετε συνδρομή είστε ευχαριστημένοι δηλαδή? μπορώ να βλέπω τα stream απο kodi?
dimitris21gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Έχει τα εντός του ΠΑΟΚ, το κύπελλο και το Ισπανικό. Δεν νομίζω ότι αξίζει τα 5 ευρώ το μήνα για το HD, γιατί και η απλή ποιότητα σε υπερκαλύπτει. Αν είχε παραπάνω αγώνες τότε θα έδινα και παραπάνω.
haris013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Έχει τα εντός του ΠΑΟΚ, το κύπελλο και το Ισπανικό. Δεν νομίζω ότι αξίζει τα 5 ευρώ το μήνα για το HD, γιατί και η απλή ποιότητα σε υπερκαλύπτει. Αν είχε παραπάνω αγώνες τότε θα έδινα και παραπάνω. superlegue δεν έχει ε? ή μπάσκετ προτάθλημα?
tsakonas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δε χρειαζεται να πληρωσεις, δοκιμασε το πρωτα....
dimitris21gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 superlegue δεν έχει ε? ή μπάσκετ προτάθλημα? Νομίζω έχει και ΑΕΚ, ΟΣΦΠ από μπάσκετ, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Πάντως όπως λέει και από πάνω, δοκίμασε το και στο τζάμπα. Μια χαρά ποιότητα είναι. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εγώ εχω ΟΤΕ πάντως. 42 ευρώ μου βγαίνει τηλέφωνο-ιντερνετ και το cinema pack. Αθλητικά γενικά δεν βλέπω.Αν με ενδιαφέρει κανάς αγώνας champions league κυρίως πάω σε ενα φίλο και καθόμαστε εκεί. Το πρώτο θέμα σου δίνει μόνο 2 κανάλια (novasports1 και novalife). Δίνεις με λίγα λόγια 17 ευρώ το μήνα . Πιο χρήσιμο θα ήταν να βρείτε άτομα , φίλους γνωστούς γιατί αρκετοί δεν χρησιμοποιούν το Novago. Τους το λέτε και το παίρνετε για την πάρτυ σας.
adi32 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 δες εδω http://www.laola1.tv/ με 5 ευρω το μηνα και HD εικονα Αν εισαι εκτος Ελλαδας ειναι τζαμπα τελειως Αυτο ρυθμιζεται με ενα απλο plugin στο firefox Χτες ειδα ολο το κυπελλο χωρις το παραμικρο κολλημα Εδω το προγραμμα για Ελληνικους αγωνες http://liveonsat.com/los_soc_med_gre_cyp.php 1
StylerGR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 δεν αξιζει 3 ευρω ο καφες επι 4 φορες τον μηνα με 12 την εχεις βγαλει . πολυ σωστος.θα το λεγα αλλα με προλαβες.
zafitolis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Αν εισαι εκτος Ελλαδας ειναι τζαμπα τελειως Αυτο ρυθμιζεται με ενα απλο plugin στο firefox Χτες ειδα ολο το κυπελλο χωρις το παραμικρο κολλημα Εδω το προγραμμα για Ελληνικους αγωνες http://liveonsat.com/los_soc_med_gre_cyp.php σε ποιο αναφέρεσαι ότι άμα είσαι εκτός Ελλάδας ειναι δωρεάν να μαθαίνουμε και εμείς
adi32 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Στο καναλι αυτο http://www.laola1.tv/ Απλα πρεπει με καποιο τροπο "να βγεις" εκτος Ελλαδας για να το δεις 1
dimitris21gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δεν χαλάς στην ουσία λεφτά παίρνοντας την εφημερίδα. Εννοείται ότι άμα έχεις γνωστό που έχει nova και δεν χρησιμοποιεί το novago είναι η καλύτερη λύση, αλλά η εφημερίδα δίνει και κουπόνι 6 ευρώ σε Μαρινόπουλο για ψώνια άνω των 20 ευρώ. Ποιος δεν κάνει πάνω από 20 ευρώ ψώνια την εβδομάδα σε super market για να μην το αξιοποιήσει. Με αυτό τον τρόπο σου βγαίνει σχεδόν τσάμπα η αγορά της εφημερίδας. 2
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Και αν είχες παλιά συνδρομή nova και την έχεις κόψει μπορείς με το κουπόνι να δεις από τον δέκτη σου τα 2 κανάλια κανονικά στην τηλεόραση Προυπόθεση να εχεις τον δέκτη pace831 η τον pvr865
broxopios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα. Τώρα θυμήθηκα ότι έχει ένας θείος μου Nova και πολύ πιθανόν να μη χρησιμοποιεί καθόλου το Nova Go. Τι θα χρειαστεί να του ζητήσω για να βλέπω εγώ Nova Go μέσω της συνδρομής του?
funbreaker Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Επαναφέρω την ερώτηση. Γίνεται καποιος να αγοράσει daily pass?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα