panomelene Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε ολο το foroum Έχω μια μητρική ( LA-9982P ) το μοντέλο και σκέφτηκα να φτιάξω ένα laptop με αυτη μιας και έχει αρκετά καλο cpu και gpu (i7 4500U και 8850Μ ) Η μητρική ήταν σε λαπτοπ 3537 αλλά θέλω να βρω ενα λάπτοπ (Χωρίς τίποτα πάνω μόνο οθόνη και πληκτρολόγιο ) μεταχειρισμένο Η μητρική μπαίνει μόνο σε αυτο το μοντέλο η και σε καλύτερα γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο τα πλαστικά που έχει σκίζουν απο ποιότητα Εάν έχει βρει κάποιος ενα κενό λάπτοπ εδώ στο insomnia χωρίς να έχει τίποτα πάνω εας γράψει απο κάτω. Ευχαριστώ
xristoforos89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Πρέπει να βρεις σασί απο 3537 πάλι. Δεν μπορείς να κουμπώσεις οποιαδήποτε μητρική σε ότι σασί σου αρέσει εσένα.
panomelene Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι το ξέρω είπα μήπως γίνεται σε κάποιο άλλο Υπάρχει καπου σασί απο 3537 εδω Ελλάδα μεταχειρισμένο ; Και πόσο περίπου κάνει ; (εάν έχει βρει κάτι εαν μπορείς στείλε λινκ γιατι δεν μπόρεσα να βρω )
xristoforos89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Απο Ελλάδα δύσκολο να βρεις 3537 σασί γιατί είναι σχετικά νέο μοντέλο οπότε δεν θα παίζει ούτε καν στις αγγελίες.
panomelene Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Όποτε απο εξωτερικό δεν μπορώ τώρα λόγο cc αλλα θα βάλω καμια αγγελία ζήτησης μήπως τύχει τίποτα Επίσης για τιμή πόσο λες να δώσω εαν είναι σε άριστη κατάσταση με οθόνη ; (χωρίς τίποτα άλλο πάνω,μόνο μπαταρία και dvd εαν τύχει)
xristoforos89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ακόμα και από ebay spare parts θα βρίσκεις. Ένας θα πουλάει οθόνη, άλλος σασί κ λοιπά. Εκτός και αν βρεις κάποιον που τα δίνει πακέτο λόγω καμμένης μητρικής πχ. Τώρα για τιμή δεν ξέρω τι παίζει σε αυτά. Ασχολούμαι κυρίως με πιο παλιά λαπτοπ οπότε μόνο εκεί έχω μια Χ εικόνα.
panomelene Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ ευχαριστώ εάν κάποιος άλλος έχει κάποια άποψη απο τιμή εας πει
panomelene Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Για να μην ανοίξω αλλο θέμα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα Στο 3537 μπαίνει 2ος σκληρός ; Edit: Όσο αφορά την μητρική έψαξα να βρω και εαν κάνει και σε άλλο σασι και σε μερικές σελίδες είδα οτι κάνει και σε 5537 Παραθέτω 2 links: Site: link1 Site: link 2 Βέβαια δεν έχουν ολες ακριβώς ίδιους cpus-gpus αλλα είναι ίδιο chpistep οπότε λογικά θα κάνει και σε αυτό το σασί;
nikοs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Εάν έχει cd/dvd λογικά στην θέση του μπορείς να βάλεις ένα hdd caddy και να τοποθετήσεις έτσι δεύτερο σκληρό.
panomelene Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 ετσι γίνεται εε ; τότε δεν θα με βόλευε Μήπως έχει περάσει καμια αγγελιά με 3537 η 5537 laptop για ανταλλακτικά ;
xristoforos89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μήπως έχει περάσει καμια αγγελιά με 3537 η 5537 laptop για ανταλλακτικά ; Ούτε καν. Θα σε είχα ενημερώσει
panomelene Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ούτε καν. Θα σε είχα ενημερώσει Έψαξα και εγω αρκετα αλλα δεν βρήκα κάτι,περα απο καινούργια που δεν με συμφέρει με την καμία Εάν τυχών βρεις γράψε εδώ και ευχαριστώ για την βοήθεια
panomelene Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα και πάλι Βρήκα ένα λαπτοπ 5521 που μπαίνει η μητρική που έχω πάνω (ρώτησα και την ίδια την dell) Απο τι μου ειπε το παιδί είναι σε καλή κατάσταση με ενα μικρό ξέβαμμα και οθόνη 1366χ768 και μου το δίνει ολόκληρο χώρις ραμ και σκληρό 200 ευρώ (έχει καμμένη μητρική η gpu που θα μου την δώσει μαζί όλη την μητρική ) Είναι οκ σαν τιμή ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα