Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια,

παω να προχωρήσω μια αγορα 41,00 ευρω από ebay από έναν εμπορο στη σλοβακια.

πριν παω να γραψω την καρτα μου ενώ την εχω φορτισει μου βγαζει το παρακατω μηνυμα :

''Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase.''

ξερω ότι εχουμε  cc αλλα πολλα παιδια εδώ μεσα γραφουν ότι μπορουν να κανουν καποιες αγορες με χρεωστικη ή προπληρωμενη

πηγαίνοντας στο paypal βλεπω ότι είμαι verified και η καρτα εχει γινει conformed οκ (δεν είναι πρωτη φορα που κανω μια αγορα από ebay)

να προσθεσω ότι μου χρεωσε 0,90 λεπτα στην προπληρωμενη δηλ περιπου 1 δολλαριο που την εκανα verified ξανα

ξερει καποιος που οφείλεται το μηνυμα αυτό και πως μπορω να προχωρήσω στην αγορα ?

μου κανει εντυπωση ότι στο ebay μου βγαζει το μηνυματακι πριν καν με βαλει στη σελιδα για να γραψω τον αριθμο της καρτας ώστε λογο cc να την απορριψει αν είναι

Ευχαριστω

Δημοσ.

κ εμενα το ιδιο μου βγαζει κ κανω αυτο

Kάποιος καλός άνθρωπος απ’το forum του Ιnsomnia.gr (καλή του ώρα εκεί που βρίσκεται – δεν ξέρουμε αν θέλει να αποκαλύψουμε το ψευδώνυμό του) ανακάλυψε τρόπο για να παρακάμψεις τα capital controls και να κάνεις αγορές απ’το εξωτερικό μέσω paypal.

Το δοκιμάσαμε και πιάνει. Η διαδικασία είναι η εξής:

1. Mπαίνεις Paypal –> My PayPal
2. Πας “Request Money”
3. Στο σχετικό πεδίο, βάζεις ένα mail στο οποίο έχεις πρόσβαση (προφανώς όχι το mail με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο PayPal απατεώνα μου)
4. Τσεκάρεις την επιλογή “goods” και το ποσό που θέλεις
5. Πας στο mail που έβαλες και βλέπεις αν σου έχει έρθει μήνυμα (σου έχει έρθει)
6. Δίνεις κάποια στοιχεία που σου ζητάει (προφανώς βάζεις ό,τι να’ναι)
7. Βάζεις τον αριθμό της κάρτας στην οποία θα γίνει η χρέωση
8. Πατάς pay
9. Moιράζεις κωλοδάχτυλα στον αέρα ενώ ακούς το παρακάτω κομμάτι. Τα λεφτά έχουν μπει στο balance του λογαριασμού σου.
Υπόψη πάντως ότι κρατάει fee 3.4% + 0.35 €. 

• Like 2
Δημοσ.

σε ευχαριστω πολύ θα το δοκιμασω ελπιζω μετα στο ebay να με αφηνει να προχωρησω

δυστυχως....

μου εβγαλε το παρακατω μηνυμα

We're sorry, we couldn't complete your purchase using card MasterCard x-9388, because it has been denied by the card issuer. Please enter a new credit or debit card to continue payment.

Δημοσ.

κ εμενα το ιδιο μου βγαζει κ κανω αυτο

Kάποιος καλός άνθρωπος απ’το forum του Ιnsomnia.gr (καλή του ώρα εκεί που βρίσκεται – δεν ξέρουμε αν θέλει να αποκαλύψουμε το ψευδώνυμό του) ανακάλυψε τρόπο για να παρακάμψεις τα capital controls και να κάνεις αγορές απ’το εξωτερικό μέσω paypal.

Το δοκιμάσαμε και πιάνει. Η διαδικασία είναι η εξής:

1. Mπαίνεις Paypal –> My PayPal

2. Πας “Request Money”

3. Στο σχετικό πεδίο, βάζεις ένα mail στο οποίο έχεις πρόσβαση (προφανώς όχι το mail με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο PayPal απατεώνα μου)

4. Τσεκάρεις την επιλογή “goods” και το ποσό που θέλεις

5. Πας στο mail που έβαλες και βλέπεις αν σου έχει έρθει μήνυμα (σου έχει έρθει)

6. Δίνεις κάποια στοιχεία που σου ζητάει (προφανώς βάζεις ό,τι να’ναι)

7. Βάζεις τον αριθμό της κάρτας στην οποία θα γίνει η χρέωση

8. Πατάς pay

9. Moιράζεις κωλοδάχτυλα στον αέρα ενώ ακούς το παρακάτω κομμάτι. Τα λεφτά έχουν μπει στο balance του λογαριασμού σου.

Υπόψη πάντως ότι κρατάει fee 3.4% + 0.35 €. 

Πολλά θενξ αλλά ποιο είναι το κομμάτι;;; :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...