Προς το περιεχόμενο

Online Tracking (Banggood)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω παραγγείλει κάτι από banggood από τις 20/8 με shipping: Priority Direct Mail 7-10 εργάσιμες έλεγε θα κάνει. Μπορεί κάποιος να μου "μεταφράσει" τι ακριβώς γίνεται στο tracking που βλέπω online στο 17track? Σε ένα σημείο γράφει Οτι το δέμα έφτασε στη χώρα προορισμού στις 28/8. Μετά από αυτό το σημείο πόσο καιρό κάνει να έρθει στα χέρια μου?

(Επίσης μπορει κάποιος να μου εξηγήσει γιατί γράφουν άνω κάτω τα origin και destination country? Είναι λογικό έτσι όπως τα χει; ) 

post-177106-0-65876400-1441281153_thumb.jpg

Δημοσ.

Ωπ thanks, το παραπάνω site έβγαλε παραπάνω στοιχεία, έλεγε left postal office attikis σήμερα το μεσημέρι! Άρα να το περιμένω από αύριο θεωρητικά;

Δημοσ.

Ωπ thanks, το παραπάνω site έβγαλε παραπάνω στοιχεία, έλεγε left postal office attikis σήμερα το μεσημέρι! Άρα να το περιμένω από αύριο θεωρητικά;

Ναι λογικά.

Δημοσ.

Μου έβγαλε ότι είναι στο αεροδρόμιο στην ολλανδία, ενώ στο 17track γράφει arrived in the country of destination. 

λογικό να λέει αυτό γιατί τελικός προορισμός είναι η Ολλανδία και μετά θα έρθει Ελλάδα 

...μην μπερδεύεσαι δεν θα το έχεις αύριο δεν έχει έρθει Ελλάδα ακόμα 

Δημοσ.

λογικό να λέει αυτό γιατί τελικός προορισμός είναι η Ολλανδία και μετά θα έρθει Ελλάδα

...μην μπερδεύεσαι δεν θα το έχεις αύριο δεν έχει έρθει Ελλάδα ακόμα

Δεν διάβασες τα από πάνω έτσι; Ανανεώθηκε και γράφει πως είναι στο γραφείο διαλογής Αττική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...