Drop_Dead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα, έχω παραγγείλει κάτι από banggood από τις 20/8 με shipping: Priority Direct Mail 7-10 εργάσιμες έλεγε θα κάνει. Μπορεί κάποιος να μου "μεταφράσει" τι ακριβώς γίνεται στο tracking που βλέπω online στο 17track? Σε ένα σημείο γράφει Οτι το δέμα έφτασε στη χώρα προορισμού στις 28/8. Μετά από αυτό το σημείο πόσο καιρό κάνει να έρθει στα χέρια μου?(Επίσης μπορει κάποιος να μου εξηγήσει γιατί γράφουν άνω κάτω τα origin και destination country? Είναι λογικό έτσι όπως τα χει; )
koystado Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 μπες στο σιτε των ελτα και βάλε το tracking number
Drop_Dead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μου έβγαλε ότι είναι στο αεροδρόμιο στην ολλανδία, ενώ στο 17track γράφει arrived in the country of destination.
SeXBOX Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκίμασε εδώ http://www.trackitonline.ruκαλύτερα.
Drop_Dead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ωπ thanks, το παραπάνω site έβγαλε παραπάνω στοιχεία, έλεγε left postal office attikis σήμερα το μεσημέρι! Άρα να το περιμένω από αύριο θεωρητικά;
SeXBOX Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ωπ thanks, το παραπάνω site έβγαλε παραπάνω στοιχεία, έλεγε left postal office attikis σήμερα το μεσημέρι! Άρα να το περιμένω από αύριο θεωρητικά; Ναι λογικά.
koystado Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μου έβγαλε ότι είναι στο αεροδρόμιο στην ολλανδία, ενώ στο 17track γράφει arrived in the country of destination. λογικό να λέει αυτό γιατί τελικός προορισμός είναι η Ολλανδία και μετά θα έρθει Ελλάδα ...μην μπερδεύεσαι δεν θα το έχεις αύριο δεν έχει έρθει Ελλάδα ακόμα
Drop_Dead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 λογικό να λέει αυτό γιατί τελικός προορισμός είναι η Ολλανδία και μετά θα έρθει Ελλάδα ...μην μπερδεύεσαι δεν θα το έχεις αύριο δεν έχει έρθει Ελλάδα ακόμα Δεν διάβασες τα από πάνω έτσι; Ανανεώθηκε και γράφει πως είναι στο γραφείο διαλογής Αττική.
d_gkal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 αν δε το παρελαβες σημερα, απο δευτερα/τριτη θα το χεις (αναλογα με την κινηση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα